Destinatii Europene

REVELION 2012 CROAZIERA PE NIL EGIPT 11 ZILE

Categorie Oferta:
Destinatii Internationale - Revelion
Tip Oferta Turism:
Circuit
Durata:
11 zile
Valabilitate Oferta:
28/12/2011 - 07/01/2012
Pret Total:
695 € (63.18€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

  • muzee
  • monumente istorice

Descriere Oferta Turistica:

SERVICII INCLUSE
servicii ghid roman si ghid egiptean, transport cu autocarul conform programului;
transport cu avionul Bucuresti - Istanbul – Cairo – Istanbul - Bucuresti;
3 cazari cu pensiune completa in croaziera pe NIL cu vapor de 5**** (cu piscina);
3 cazari cu mic dejun in Cairo la hotel de 3*** (TV, frigider, aer conditionat si grup sanitar propriu cu dus) ;
2 cazari cu demipensiune in Hurghada la hotel 4****;
1 cazare in tren in cusete cu 2 paturi + cina si mic dejun ;

SERVICII NEINCLUSE
Masa festiva (fara bauturi) de Revelion, taxe aeroport / securitate, transfer aeroport-hotel-aeroport si bacsis pentru prestatorii din strainatate de servicii turistice, in total = 235 € (se achita obligatoriu la agentia din Romania) ;
viza, 15 $, se achita si se obtine pe aeroportul din Cairo;
biletele de intrare pentru vizitarea obiectivelor turistice – se achita in Egipt.

PROGRAM
Ziua 1-Miercuri, ora 08.50 - intalnire cu ghidul la Aeroportul Otopeni - check in Turkish pentru destinatia Istanbul. Ora 10.50 decolare. Sosire Istanbul ora 12.10. Decolare la ora 16.50. Sosire in Cairo, ora 19.05. Transfer la hotel. Cazare in Cairo.

Ziua 2 (mic dejun). La 20 km de Cairo, vizite Memphis (vechea capitala) si Sakkara (piramida in trepte), apoi langa Cairo se viziteaza in exterior (optional, coborare intr-o piramida, aprox. 8 €): Piramida lui Keops si 3 piramide mici ale familiei, Piramida lui Mikerinos si 3 piramide mici ale familiei, Piramida lui Kephren, Sfinxul (infatisarea lui Kefren), Muzeul Papirusului, Palatul Parfumurilor. Cina si cazare in tren.

Ziua 3 (mic dejun). Sosire in Aswan unde se viziteaza Marele Baraj si Obeliscul Neterminat. Pranz, cina si cazare pe vas.


ZIUA 4 -31.12 (mic dejun). Se viziteaza Templul Kom Ombo (daca navigatia pe Nil permite se poate vizita la lumina reflectoarelor) si Templul Edfu. Masa de Revelion in croaziera pe Nil. Pranz, cina si cazare pe vas.

Ziua 5 (mic dejun). Dimineata, vizita malul de vest al Nilului: Colosii lui Memnon, Valea Regilor (3 morminte si optional, aprox. 8 € mormantul lui Tutankamon), Templul Reginei Hatshepsut, Valea Reginelor. Servirea pranzului, vizita malul de est: Templul Karnak (cel mai mare din Egipt) si Templul Luxor. Optional(plata in Egipt) la Luxor, spectacol de sunet si lumina.Pranz, cina si cazare pe vas.

Ziua 6 (mic dejun). Deplasare de la Luxor spre Hurgada. Turul statiunii Hurghada (Hotel Intercontinental – Al Saqala – Al Dahar).Cina si cazare in Hurghada (El Gouna Macadi).

Ziua 7 (mic dejun). Timp liber: plaja si baie, shopping. Optional, show traditional. Cina si cazare in Hurghada (El Gouna Macadi).

Ziua 8 (mic dejun). Deplasare la Cairo unde se viziteaza Muzeul de Egiptologie (optional, sala mumiilor regale, aprox. 5 €). Optional (35 € - daca se achita la agentia din Romania cu minim 21 zile inaintea plecarii sau 45 € - daca se achita in excursie), Croaziera pe Nil cu cina si program artistic.Cazare in Cairo.

Ziua 9 (mic dejun). Optional (40€ - daca se achita la agentia din Romania cu minim 21 zile inaintea plecarii sau 50 € - daca se achita in excursie, include transport cu autocarul si ghid local), excursie la Alexandria. Vizite (exterior) pe faleza marii: Citadela Kait Bay ridicata pe locul farului, Cladirea Bibliotecii si Complexul Regal Montaza (palatul si gradinile). In oras se viziteaza catacombele greco-romane si teatrul greco-roman. Sugestii pentru turistii ce raman in Cairo (vizite individuale): shopping in Bazarul Khan El Khalili sau Arcadia Mall, urcare cu liftul (187 m) in Cairo Tower (panorama asupra orasului, restaurant cu o rotatie completa la ½ ora), plimbare pe faleza Nilului -insulele Gezira(Muzeul Bumbacului) si Roda. Cazare in Cairo.

Ziua 10 (mic dejun). Se viziteaza : Citadela din Cairo (panorama asupra orasului), Moscheea lui Mohamad Ali (de alabastru), Cairo Coptic (biserica crestina - suspendata) si Bazarul Khan El Khalili. Ora 24, transfer la aeroport.

ZIUA 11-Sambata, ora 03.40 decolare, sosire in Istanbul, ora 6.05. Decolare la ora 8.30. Sosire in Otopeni la ora 9.55.

007

Supliment single 295 €.
Copii sub 12 ani (neimpliniti) au reducere de 30 €.
Obs. - persoanele care se inscriu singure si pentru care agentia nu gaseste un partener nu vor plati diferenta de single.
Nu ezitati sa incheiati asigurarea STORNO prin care se restituie banii in cazul neparticiparii la excursie datorita(conform conditiilor politei de asigurare) imbolnavirilor,deceselor,accidentelor, etc.
Acte necesare : pasaport valabil minim 6 luni de la data iesirii din tara.

Tabel cu lista de preturi

Perioada 5
28-Dec-11 - 07-Ian-12695

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/circuit
  • Tip transport:
  • Tip masa:

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Oferta Postata de agentia de Turism " Agentia de Turism PREMIER TOUR"

Total Oferte de Turism (1243)
Ultimele Oferte Turistice Postate:

Contacteaza Agentie: Agentia de Turism PREMIER TOUR