Destinatii Europene

REVELION 2012 AUSTRALIA SYDNEY

Categorie Oferta:
Destinatii Internationale - Revelion
Tip Oferta Turism:
Sejur
Durata:
11 zile
Valabilitate Oferta:
28/12/2011 - 09/01/2012
Pret Total:
4794 € (435.82€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

Descriere Oferta Turistica:

Revelion in Sydney 2011-2012

Program de revelion in Sydney:

28 decembrie: BUCURESTI – DOHA
Intalnire pe Aeroportul Henri Coanda la ora 15:45. Plecare din Bucuresti, cu compania Qatar Airways la ora 17:35. Sosire la Doha la ora 23:05.

29 decembrie: DOHA – MELBOURNE
Imbarcare pentru Sydney cu plecare la ora 00:45 si sosire in Melbourne la ora 22.15. Transfer la Hotel Rendezvous pentru cazare.

30 decembrie: MELBOURNE
Mic dejun la hotel apoi jumatate de zi vom face un tur de oras in Melbourne: Casa Parlamentului, Piata Queen Victoria, Gradina Botanica., dupa care vom merge in satul Monomeith unde vom vizita Ferma de vite Warrook pentru a gusta din “viata la tara” si a servi ceaiul de dupa-amiaza; continuam apoi cu Phillip Island unde cea mai mare atractie este colonia de pinguini albi de pe plaja Summerland
Seara ne vom intoarce in Melbourne pentru cazare la Hotel Rendezvous.

31 decembrie: MELBOURNE – SYDNEY
Dupa micul dejun vom pleca spre aeroport pentru zborul spre Sydney. Odata ajunsi vom fi transferati la Hotel Holiday Inn Darling HBR si vom avea dupa-amiaza la dispozitie pentru a ne pregati pentru trecerea dintre ani pe care o vom sarbatori-o primii in lume. Seara vom participa la o cina festiva la restaurantul Jordons Seafood – La multi ani! Barurile si cluburile sunt deschise pentru cei care vor sa continue petrecerea pana in zori. Cazare la Hotel Holiday Inn Darling HBR.

1 ianuarie: SYDNEY
Mic dejun la hotel apoi pornim sa exploram cel mai mare si cel mai vechi oras asutralian: Harbor Bridge, cel mai lung si mai lat pod cu o singura deschidere din lume a fost ridicat in timpul Recesiunii din 1930, ca simbol al sperantei in viitor; urmeaza o vizita exterioara a Operei, una din cele mai spectaculoase cladiri din lume; o plimbare prin Gradina Botanica si admirarea celei mai frumoase privelisti asupra Harbor Bridge si Opera fiind dintr-unul din capetele Gradinii Botanice, numit Mrs Macquaire’s Chair; una din cele mai faimoase plaje australiene, Bondi Beach va asteapta sa va bucurati de nisip si de valurile oceanului; distractia va continua cu Croaziera Capitanului Cook in portul din Sydney pentru a admira privelistea minunata a orasului vazut de pe mare si pentru a savura un dejun delicios cu fructe de mare. Apoi vom vizita stanca de tragica notorietate “The gap”, renumita pentru multele sinucuderi care au loc aici, dupa care vom merge in punctul de observatie “Seaforth” de unde vom avea o priveliste uimitoare asupra porturilor Middle Head and Pearl Bay. Seara ne vom intoarce la Hotel Holiday Inn Darling HBR pentru cazare.

2 ianuarie: SYDNEY – Blue Mountain
Dupa micul dejun vom porni intr-o excursie de o zi intreaga la Blue Mountain: vizitarea Parcului Featherdale Wildlife pentru “intalnirea” cu fauna specifica Australiei: canguri, koala, emu, caini dingo, diavoli tasmanieni, urcare pe munte cu telecabina si retur cu trenul, apoi urcare in punctul de belvedere a formatiunii stancoase „Three Sister” si pe drumul de intoarcere vedere asupra oraselului Wehtworth Falls si a Vaii Jamison. Seara ne vom intoarce la Hotel Holiday Inn Darling HBR pentru cazare.

3 ianuarie: SYDNEY - CAIRNS
Dupa micul dejun vom pleca spre aeroport pentru zborul spre Cairns. Odata ajunsi vom fi transferati la Hotel Mercure Harbourside, iar dupa-amiaza vom face un tur de oras de jumatate de zi pentru cunoasterea orasului in timpul caruia vom vizita Gradina Botanica Flecker. Seara ne vom intoarce la Hotel Mercure Harbourside pentru cazare.

4 ianuarie: CAIRNS – Marea Briera de Corali
Dupa micul dejun vom face o excursie de 7 ore la Marea Bariera de Corali, zona exterioara a recifului: ne vom plimba cu catamaranul, vom putea face snorkeling (echipament inclus), prezentare a programelor de protejare a coralilor. Pranzul se va servi pe Pontonul Great Adventure. La retur vom fi transferati la Hotel Mercure Harbourside pentru cazare.

5 ianuarie: CAIRNS – Kuranda
Dupa micul dejun vom porni intr-o excursie de o zi intreaga la Kuranda, cu telefericul Skyrail, trecand pe deasupra padurii tropicale din Parcul National Gorge, prilej de admirare a unor peisaje incredibile. Vom vizitara parcul aborigen Tjapukai, putand participa la un spectacol specific al populatiei aborigene Pamagirri.Seara ne vom intoarce la Hotel Mercure Harbourside pentru cazare.

6 ianuarie: CAIRNS – MELBOURNE
Dupa micul dejun vom pleca spre aeroport pentru zborul spre Melbourne. Odata ajunsi vom fi transferati la Hotel Rendezvous si vom avea restul zilei la dispozitie pentru a explora orasul pe cont propriu.

7 ianuarie: MELBOURNE – Great Ocean Road
Mic dejun la hotel apoi pornim intr-o excursie de o zi intreaga dedicata explorarii uneia din cele mai pitoresti sosele construite de-a lungul coastei – Great Ocean Road. Drumul, construit intre 1919 şi 1932 de catre soldatii supravietuitori, este cel mai mare memorial de razboi din lume, dedicat victimelor Primul Razboi Mondial. De-a lungul drumului vom vedea Parcul National Port Campbell, formatiunile stancoase ale celor 12 Apostoli, Loch Ard Gorge si Podul Londrei. Seara ne intoarcem la Hotel Rendezvous pentru cazare.

8 ianuarie: MELBOURNE
Mic dejun la hotel, apoi timp liber la dispozitie pentru a explora orasul si a face ultimele cumparaturi inainte de plecare, sau, pentru doritori, ultima excursie optionala. Seara vom fi transferati la aeroport pentru zborul Qatar Airways care decoleaza la ora 23.35.

9 ianuarie: DOHA - BUCURESTI
Vom ateriza in Doha la ora 05.50 iar ora 08.25 vom pleca spre Bucuresti, unde vom ajunge la ora 12.30.

Pret:
Euro 4.794 / persoana in camera dubla
Euro 6.079 / persoana in camera singla
Euro 4.638 / a treia persoana in camera

Pachetul de servicii pentru Revelion la Sydney include:
-bilet de avion Bucuresti – Melbourne si retur via Doha cu compania aeriana Qatar Airways
-bilete de avion pe rutele: Melbourne – Sydney, Sydney – Cairns, Cairns – Melbourne inclusiv taxe de aeroport
-4 nopti cazare Melbourne la Hotel Rendezvous 4* (sau similar)
-3 nopti cazare Sydney la Hotel Holiday Inn Darling Harbour 4* (sau similar)
-3 nopti cazare Cairns la Hotel Mercure Harbourside 4* (sau similar)
-10 mic dejun bufet, 2 dejunuri
-cina festiva de Anul Nou
-transferuri si transport cu autocarul conform programului
-tur de oras Melbourne de jumatate de zi
-excursie de jumatate de zi Phillip Island
-tur de oras Sydney de o zi inclusiv croaziera Captain Cook
-excursie de 1 zi la Blue Mountain
-tur de oras Cairns de jumatate de zi
-excursie de o zi la Marea Bariera de Corali
-excursie de o zi la Kuranda
-excursie de o zi Great Ocean Road
-ghizi locali pentru vizite
-insotitor de grup din partea Agentiei


Pachetul de servicii pentru Revelion la Sydney NU include:
-taxe de aeroport pentru zborul intrecontinental: Euro 455 / persoana (se pot modifica pana la emiterea biletelor)
-excursii optionale si alte cheltuieli de natura personala
-alte mese decat cele mentionate in program
-bauturi la mesele incluse in program
-asigurare de sanatate sau asigurare storno

NOTA!
Pasaportul trebuie sa fie valabil cel putin 6 luni de la data intoarcerii.
Agentia isi rezerva dreptul de a face modificari in program, fara insa a afecta structura generala a programului si serviciile acordate. Agentia nu este raspunzatoare pentru cazul in care autoritatile refuza vreunui turist intrarea / iesirea pe / de pe teritoriul propriu si nu i se poate imputa restituirea sumelor achitate.
Clasificarea unitatilor de cazare din program este cea atribuita in mod official de autoritatile turistice locale.
Tariful este valabil pentru un numar minim de 20 persoane participante. Pentru un numar mai mic de participanti, tariful se poate modifica. La inscriere se achita un avans de minim 30%, iar plata finala se va face cu cel putin 30 zile inainte de data de plecare. Plata se poate face in EUR sau RON. Pentru plata in RON, la cursul oficial BNR din ziua platii se adauga o cota de risc valutar de 2%. Preturile excursiilor optionale poate varia in functie de numarul de persoane inscrise.
Taxele de aeroport pot suferi modificari anuntate de compania aeriana; turistii au obligatia de a achita taxele suplimentare anuntate inainte de inceperea programului turistic, in cazul in care acestea vor aparea ca urmare a majorarii taxelor de aeroport, a taxelor de combustibil anuntate de compania aeriana transportatoare.
Hotelierii pot solicita plati suplimentare pentru utilizarea facilitatilor din camera si hotel (ex: minibar/frigider, seif, prosop la piscina etc). Va rugam in momentul sosirii la hotel, sa solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra acestora.

Tabel cu lista de preturi

Perioada SingleDoubleTripleA 3-a pers
28-Dec-11 - 09-Ian-12-4794--

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/sejur

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Contacteaza Agentie: SOLIS TRAVEL