Destinatii Europene

REVELION 2011 in BERLIN

Categorie Oferta:
Destinatii Uniunea Europeana - Revelion
Tip Oferta Turism:
Sejur
Durata:
5 zile
Valabilitate Oferta:
29/12/2010 - 02/01/2011
Pret Total:
425 € (85€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

  • monumente istorice

Descriere Oferta Turistica:

Ziua 1 – 29.12.2010 : BUCURESTI - BERLIN
Intalnire cu reprezentantul agentiei la ora 03:45 la aeroportul Henri Coanda (Otopeni) pentru imbarcare pe zborul Companiei MALEV MA 857 cu destinatia Budapesta. Decolare la ora 05:45. Sosire la Budapesta la ora 06:15. Imbarcare pe zborul Companiei Malev MA 670 cu destinatia Berlin cu decolare la ora 07:25. Sosire Berlin la ora 09:00. Transfer in oras si intalnire cu ghidul local pentru Tur de oras de ½ zi BERLIN, centrul cultural al Europei, cel mai mare oras al Germaniei: Reichstag, Berliner Dom, Palatul Charlottenburg, etc. Transfer la hotel. Cazare Hotel IVBERGS PREMIUM 4****.

Ziua 2 – 30.12.2010: BERLIN
Mic dejun. Putine orase au vazut atat de multe schimbari in ultimii ani precum Berlinul. Aceasta capitala este metropola europeana cu cea mai bogata istorie, dar si cu cea mai fulminanta revenire. Cele doua entitati separate, care au existat inainte de caderea Zidului Berlinului, au devenit iarasi una. Greu se gaseste vreo urma din fosta diviziune est-vest. Arhitectura noua din Potsdamer Platz si a cartierului guvernamental formeaza un contrast fascinant pentru cladirile de la sfarsitul secolului 19 ale Charlottenburg-ului. Intr-un minut sunteti pe un bulevard elegant, in minutul urmator sunteti intr-unul dintre cartierele alternative ale orasului. Dar orasul nu este renumit numai pentru monumentele sale arhitecturale, el reprezinta unul dintre cele mai importante centre mondiale ale distractiei, muzicii si artei. Berlinul este si unul dintre cele mai verzi orase din Europa, peste 60 la suta din suprafata totala fiind reprezentata de parcuri si rauri, iar tot aici veti gasi chiar mai multe poduri decat la Venetia. Tur de oras Berlin 1 zi cu ghid local: Potsdamer Platz, Tiergarten, Alexanderplatz, Berliner Rathaus, Unter den Linden, Poarta Brandenburg, etc.

Ziua 3 – 31.12.2010: BERLIN – La Multi Ani 2011!
Mic dejun. Timp liber la dispozitie sau vizite pietonale cu insotitorul de grup. Dimineata va sugeram sa vizitati: Gradina Zoologica, aflata in inima orasului de vest, care adaposteste cea mai mare varietate de specii din lume. Tot aici se afla si un Aquarium - cel mai mare din Germania; Muzeul Pergamom, cel mai vizitat muzeu al Berlinului. Asta si datorita faptului ca gazduieste trei Mari Colectii de Arta – Colectia Antica, Muzeul Estului si Colectia Artei Islamice. Dupa-amiaza puteti explora Potsdamer Platz sau puteti sa mergeti la faimosul KaDeWe unul dintre cele mai mari centre comerciale din Europa.
LA MULTI ANI 2011!!! Seara, optional Cina Festiva de Revelion la un restaurant local sau petreceti trecerea dintre ani la Poarta Brandenburg, simbolul Berlinului, luand parte la una dintre cele mai mari petreceri in aer liber din lume, petrecere care concureaza cu festivitatile din New York sau Londra. Peste 1 milion de oameni, 500 de jurnalisti din toata lumea si 350 de canale de televiziune nationale si internationale, vor celebra sub stele cu muzica, dans si artificii spectaculoase. Petrecerea grandioasa se intinde intr-un spatiu de 80.000 mp cu 3 scene, 8 ecrane video, un centru media, 8 corturi pentru petreceri, peste 100 de standuri cu mancare si bauturi, muzica live, DJ internationali, show-uri de laser si lumini.

Ziua 4 – 01.01.2011: POTSDAM
Mic Dejun. Timp liber la dispozitie sau optional, Excursie de ½ zi la Potsdam. Nici o vizita la Berlin fara Potsdam! Toti cei care au vizitat Germania va sfatuiesc acest lucru. Fara nici o indoiala, capitala landului Brandenburg, situat pe raul Havola este unul dintre cele mai frumoase orase ale Germaniei. Punctul de atractie al excursiei este Palatul Sanssouci, construit de regele Prusiei, Frederic al II-lea si inaugurat printr-un banchet stralucitor in 1747. Numele palatului nu era ales intamplator: „fara griji”. Fusese numit astfel tocmai pentru ca regele il concepuse ca un loc de odihna. Aici se putea retrage departe de obligatiile curtii, dedicandu-se muzicii, discutiilor si dezbaterilor filozofice cu invatatii vremii.

Ziua 5 – 02.01.2011: BERLIN - BUDAPESTA- BUCURESTI
Mic dejun. La ora 12:00 eliberarea camerelor si depunerea bagajelor la camera de bagaje. Timp liber la dispozitie pentru ultimele cumparaturi si vizite individuale. Transfer la aeroport pentru imbarcare pe zborul Companiei MALEV MA 673 cu destinatia Budapesta. Decolare la ora 20:35, sosire la Budapesta la ora 22:20. Decolare spre Bucuresti la ora 23:15 si sosire pe aeroportul Henri Coanda (Otopeni) la ora 01:40 (pe 03 ianuarie). Sfarsitul pachetului de servicii.

Tariful include:
• bilet de avion dus-intors Bucuresti/Cluj Napoca – Berlin via Budapesta, Compania Malev
• 4 nopti cazare cu mic dejun la HOTEL IVBERGS PREMIUM 4****
• transferuri aeroport – hotel – aeroport
• 29.12 - tur de oras Berlin de ½ zi cu ghid local
• 30.12 – tur de oras Berlin de 1 zi cu ghid local
• Ghid roman insotitor

Nu sunt incluse in pret:
• Taxele de aeroport & combustibil: (se pot modifica pana la data emiterii biletelor in functie de evolutia pretului petrolului)
aprox. 150 Euro/persoana pentru plecarea din Bucuresti
aprox. 150 Euro/persoana pentru plecarea din Cluj
• cina festiva de Revelion la restaurant local: ~ 115 EURO/ persoana
• intrarile la obiectivele turistice
• asigurarea medicala (optionala)
• asigurarea storno
• excursiile optionale
POTSDAM: 65 Euro/persoana: transport autocar, bilet de intrare Palatul si Parcul Sanssouci, ghid local
Nota: Excursii optionale - Grup minim: 15 persoane.

Supliment camera single: 70 Euro

Descriere Hotel:
Hotel Ivbergs Premium 4*
Web-site: http://www.ivbergs.de/
Hotelul este situat ideal – la 5 minute distanta de prestigiosul centru comercial KaDeWe si de celebrul bulevard Kurfürstendamm. La 400 de metri se afla statiile de metrou Nollendorf si Wittenbergplatz cu conexiuni directe catre Stadionul Olimpic, ICC Exhibition Centre, Potsdamer Platz si Alexanderplatz.
Ospitalitatea calda si camerele elegante, combinate cu o gama variata de servicii oferite, sunt cativa dintre factorii care vor face sederea o experienta de neuitat.
Hotelul are 150 de camere si ofera decorul perfect pentru calatoriile de vacanta, business sau city break. Toate camerele sunt dotate cu: aer conditionat, televizor, satelit TV, telefon, minibar, dus, feon.

Conditii inscriere:
Modalitatea de plata a pachetului este:
Avans 50% in momentul rezervarii
Plata integrala trebuie achitata cel tarziu cu 21 de zile inainte de plecare

Conditii anulare:
În cazul în care turistul renunţă din vina sa la pachetul de servicii turistice care face obiectul prezentului contract, se vor percepe urmatoarele penalizari:
a) 45 % din tariful pachetului de servicii, dacă renunţarea se face in intervalul 45 - 30 de zile calendaristice înainte de data plecării;
b) 75 % din tariful pachetului de servicii, dacă renunţarea se face în intervalul 16-29 de zile înainte de data plecării
c) 100 % din preţul pachetului de servicii, dacă renunţarea se face într-un interval mai mic de 16 zile înainte de plecare sau pentru neprezentarea la program

Observatii:
* Documentele necesare calatoriei: pasaport valabil cel putin 6 luni de la data intoarcerii sau carte de identitate / bulletin valabil. Asigurarea medicala nu este obligatory, dar este recomdata. Informatii suplimentare www.politiadefrontiera.ro
* In functie de anumite situatii speciale, programul poate fi modificat de conducatorul de grup, fara insa a aduce prejudicii structurii de baza a programului
* Agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu.
* MINORII trebuie sa indeplineasca conditii speciale pentru a calatori in strainatate. Conform Legii nr 248/20.07.2005, minorii insotiti de ambii parinti trebuie sa indeplineasca aceleasi conditii ca si acestia pentru a calatori in strainatate. In cazul in care unul dintre parinti poarta alt nume decat minorul, este necesara prezentarea certificatului de nastere a minorului *** Minorii insotiti doar de unul dintre parinti trebuie sa prezinte la frontiera romana declaratie notariala de acord a parintelul care NU calatoreste. In cazul parintilor divortati sau decedati, se prezinta hotararea judecatoreasca definitiva prin care minorul este incredintat parintelui impreuna cu care calatoreste, sau dupa caz certificatul de deces *** Minorii incredintati unor adulti, altii decat parintii sau ocrotitorii legali, trebuie sa fie in posesia declaratiilor notariale ale ambilor parinti, iar adultul imputernicit trebuie sa prezinte certificat de cazier judiciar. Informatii suplimentare www.politiadefrontiera.ro
* Clasificarea pe stele a hotelurilor este cea atribuita oficial de Ministerul Turismului local. Ca atare, facilitatile comune si cele ale camerelor sunt conforme cu standardele loca

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/sejur
  • Tip transport:
  • Tip masa:

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Contacteaza Agentie: EXPLORE TRAVEL