Destinatii Europene

Revelion 2011 Hong Kong 9 zile Avion

Categorie Oferta:
Destinatii Internationale - Revelion
Tip Oferta Turism:
Circuit
Durata:
9 zile
Valabilitate Oferta:
27/12/2010 - 04/01/2011
Pret Total:
1285 € (142.78€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

  • muzee
  • monumente istorice
  • centre shopping

Descriere Oferta Turistica:

Descriere

Hotelul Empire Causeway Bay, fiind opera unui celebru arhitect japonez, imbraca o eleganta orientala sofisticata. Este un exemplu de ospitalitate si eleganta in randul hotelurilor noi de 4 stele din partea insulara a Hong Kongului. Amplasarea sa in Golful Causeway, la o scurta plimbare de zonele comerciale, precum si privelistea pe care o ofera majoritatea camerelor sunt doar cateva din punctele tari ale acestui hotel. Hotelul dispune de 280 camere de dimensiuni medii (construite in conformitate cu standardele din Hong Kong), toate mobilate elegant, pe gustul si necesitatea diversilor oameni de afaceri care il viziteaza. Facilitati: acces Internet, LCD, seif, bar, centru de afaceri, restaurant, cafenea, lobby lounge, centru de fitness, spa, piscina. Restaurantul hotelului ofera o desfatare atat pentu ochi dar si pentru celelalte simturi pentru ca este o oaza de relaxare, cu o atmosfera foarte placuta si preparate cu specific international delicioase.
Pagina web: www.empirehotel.com.hk

ORAR DE ZBOR (ore locale):
27 decembrie: Bucuresti 15:20 – Paris 17:30 / 23:20 – Hong Kong 18:05 a doua zi (28 decembrie)
04 ianuarie: Hong Kong 10:40 – Paris 17:00 / 18:55 – Bucuresti 22:45
Itinerariu

BUCURESTI – PARIS – HONG KONG - TURUL INSULEI HONG KONG - EXCURSIE LA MACAO - LANTAU
Plecari

27 decembrie 2010
Servicii incluse

transport avion cu compania AIR FRANCE Bucuresti – Paris – Hong Kong si retur
7 nopti cazare cu mic dejun in Hong Kong la Hotel Empire Causeway Bay 4*
transfer aeroport - hotel - aeroport
tur de oras cu ghid local
insotitor roman de grup
Servicii neincluse

taxele de aeroport si securitate – 355 EURO, pot fi modificate de compania aeriana
cina festiva de Revelion la Restaurantul R66 www.r66.com.hk, singurul restaurant rotitor din insula, situat la nivelul 62 al uneia dintre cele mai cunoscute si inalte cladiri din oras – pret informativ 120 EURO, inclusiv transferul hotel-restaurant-hotel (informatii despre posibilitatea organizarii cinei festive la hotel vor fi comunicate in luna octombrie)
asigurarea medicala
asigurarea storno - optionala, 2% din valooarea pachetului, se incheie la semnarea Contractului cu Turistul
Program

Ziua 1 (27 dec): BUCURESTI – PARIS – HONG KONG
Intalnire la aeroportul OTOPENI – terminal Plecari cu insotitorul de grup la ora 13:30 pentru imbarcare pe cursa companiei AIR FRANCE cu destinatia Hong Kong (cu schimbarea cursei la Paris).

Ziua 2 (28 dec): HONG KONG
Sosire in Hong Kong la ora locala 18:05. Transfer si cazare la Hotel Empire Causeway Bay 4*, situat in partea insulara a Hong Kongului, in Golful Causeway, la mica distanta e zonele comerciale. Timp liber pentru acomodarea cu noul fus orar.

Ziua 3 (29 dec): TURUL INSULEI HONG KONG
Mic dejun. Tur de jumatate de zi al insulei Hong Kong: Varful Victoria, muntele de unde avem panorame deosebite asupra orasului si a golfului; portul Aberdeen, denumit astfel de scotienii care au colonizat Hong Kongul, port cu numeroase restaurante plutitoare si o comunitate ce locuieste pe barci; Piata Stanley (Chek Chue) si Golful Repulse, cu nisip fin si ape clare, unde se pot vedea statuile zeitelor Kwun Yum si Tin Hau. Dupa amiaza va fi libera pentru vizite individuale.

Ziua 4 (30 ian): EXCURSIE LA MACAO (optionala)
Mic dejun. Azi avem timp sa descoperim orasul pe cont propriu. Optional: excursie de o zi la Macao, pensinsula indelung locuita si administrata de portughezi, zona al carei nume provine de la templul Ma Kwok. Pret informativ: 100 euro/persoana, minim 25 platitori. Cazare.

Ziua 5 (31 dec): LA MULTI ANI!
Mic dejun. Optional excursie la Ocean Park, cel mai mare complex acvatic din Asia, in suprafata totala de 870.000 mp. Pret informativ: 40 euro/persoana, minim 20 platitori. Seara participare optionala la masa de Revelion (la restaurantul hotelului sau la cel mai cunoscut restaurant din insula, restaurantul rotativ R66).

Ziua 6 (01 ian): HONG KONG
Mic dejun. Zi libera. Optional, excursie de o zi la parcul de distractii Disneyland, ce continua traditia parcurilor clasice marca Disney, cu atractii specifice (pret informativ: 80 euro/persoana, minim 25 platitori). Cazare.

Ziua 7 (02 ian): LANTAU
Mic dejun. Timp liber pentru cumparaturi. Optional excursie de o zi la Lantau, una dintre insulele care au cunoscut o dezvoltare absolut spectaculoasa, reusind in acelasi timp sa pastreze intact un paradis rural cu plaje salbatice, sate izolate de pescari si manastiri. Excursia are pranz inclus. Cazare.

Ziua 8 (03 ian): HONG KONG
Mic dejun. Timp liber pentru ultimele cumparaturi.

Ziua 9 (04 ian): HONG KONG – PARIS - BUCURESTI
Mic dejun. Transfer la ora 08:00 la aeroport, pentru imbarcare pe cursa companiei AIR FRANCE cu destinatia Bucuresti. Schimbarea cursei la Paris. Sosire la Bucuresti la ora locala 22:45.

008

Grup minim: 25 persoane. Pentru grup mai mic pretul excursiei se recalculeaza.

DATA LIMITA DE INSCRIERE: 01.11.2010
ACTE NECESARE CALATORIEI: pasaport valabil minim 6 luni de la data calatoriei (nu este necesara viza)
CONDITII DE INSCRIERE: conform Contractului de Prestari Servicii.
CONDITII DE ANULARE/PENALIZARI: intre 31 si 45 zile inaintea plecarii: 50 EURO/ persoana; intre 21 si 30 zile inaintea plecarii: 30% din valoarea pachetului; intre 16 si 20 zile inaintea plecarii: 50% din valoarea pachetului; intre 15 si 19 zile inaintea plecarii: 80% din valoarea pachetului; mai putin de 15 zile: 100%.

OBSERVATII:
Documente necesare calatoriei: pasaport valabil cel putin 6 luni de la data intoarcerii;
Conform reglementarilor in vigoare, minorii trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii pentru a fi lasati sa iasa din tara: sa calatoreasca cu cel putin un adult insotitor; sa aiba asupra lor acordul ambilor parinti (sau al parintelui care nu-i insoteste) legalizat la notariat; adultul care-i insoteste, in cazul in care acesta nu este unul dintre parinti, trebuie sa aiba cazier judiciar pe care sa-l prezinte la frontiera; informatii suplimentare pe www.politiadefrontiera.ro;
Clasificarea pe stele a unitatilor de cazare este cea atribuita oficial de oficialitatile din China, ca atare facilitatile camerelor sunt conforme cu standardele locale;
Conducatorul de grup poate modifica programul actiunii in anumite conditii obiective;
Distributia camerelor la hoteluri se face de catre receptiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de insotitorul de grup;
Hotelul isi rezerva dreptul de a solicita fiecarui turist o suma cash sau o copie a cartii de credit personale, ca garantie pentru cheltuielile suplimentare ce urmeaza a fi facute pe parcursul sederii;
Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare; in momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor;
Agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu;
Agentia isi rezerva dreptul de a modifica valoarea taxelor de aeroport in cazul in care valoarea acestora este schimbata de compania aeriana;
Agentia nu este raspunzatoare pentru eventualele perturbari ale orarului de zbor;
Prezentul document constituie anexa la contractul de prestari servicii;
Excursiile optionale se efectueaza la fata locului cu agentii locale. Sumele aferente acestor excursii nu se incaseaza in numele si pentru Agentie. Preturile excursiilor optionale pot fi mai mari decat cele ale excursiilor ce pot fi achizitionate de la receptia hotelurilor, aceasta datorandu-se faptului ca participantii vor avea la dispozitie un mijloc de transport care ii va duce si ii va aduce la hotelul respectiv, ghidul excursiei si dupa caz ghid local. Pretul excursiilor este calculat pentru un grup minim de aproximativ 25 persoane. La un numar mai mic de participanti pretul creste proportional.

Supliment Single
385 Euro

Tabel cu lista de preturi

Perioada 5
27-Dec-10 - 04-Ian-111285

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/circuit
  • Tip transport:
  • Tip masa:

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Oferta Postata de agentia de Turism " Agentia de Turism PREMIER TOUR"

Total Oferte de Turism (1243)
Ultimele Oferte Turistice Postate:

Contacteaza Agentie: Agentia de Turism PREMIER TOUR