Destinatii Europene

Revelion 2010 America – West Coast Scenic Tour

Categorie Oferta:
Destinatii Internationale - Revelion
Tip Oferta Turism:
Circuit
Durata:
15 zile
Valabilitate Oferta:
27/12/2009 - 10/01/2010
Pret Total:
1970 € (131.33€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

Descriere Oferta Turistica:

Ziua 1. BUCURESTI – LOS ANGELES
Intalnire cu ghidul in aeroportul Henry Coanda ora 6.45, imbarcare si zbor spre Londra, ora 8.45. Dupa escala, ne imbarcam la bordul cursei transatlantice cu destinatia Los Angeles. Sosire la L.A. ora 18.15 ( ora locala ). Bine ati venit in California ! Dupa formalitatile de frontiera, transfer la hotel in Los Angeles si timp liber la dispozitie. Cazare.
Ziua 2. LOS ANGELES – ‘The Land of Dreams’
Mic dejun. Vizitam Los Angeles, orasul viselor, al modei, al Hollywood-ului, cu infinite atractii si tentatii, orasul care imbratiseaza si absoarbe ca intr-un creuzet quintesenta culturala a Americii, orasul al carui spirit a devenit o filosofie de viata: viseaza orice, totul este posibil ! Turul ne poarta prin Beverly Hills, unde vom admira vilele somptuase ale vedetelor de cinema, Rodeo Drive si Melrose Avenue, artere comerciale faimoase cu cele mai celebre marci si brand-uri din lume; Sunset Strip – notorie datorita uriaselor reclame colorate care acopera cladirile, loc in care se regasesc cluburi exclusiviste frecventate de staruri; Downtown cu ametitorii zgarie nori, West Hollywood, The Walk of Fame, vestitul bulevard in care stralucesc ‘stelele’ tuturor vedetelor care s-au remarcat de-a lungul timpului in filmografia de la Hollywood; Olvera Street – cea mai veche parte din Downtown Los Angeles; Disney Hall - cladire ultramoderna, monumentala, cu o arhitectura avangardista, gazduind astazi, printre altele, orchestra filarmonicii din L.A. Cazare Los Angeles.
Ziua 3. LOS ANGELES – ‘Universal Studios’
Mic dejun. Astazi, optional, vom face o excursie inedita la ‘Universal Studios’, prilej de a urmari in diverse reprezentatii animatronice uimitoarele efecte speciale si trucaje folosite in cele mai celebre filme americane. Cazare Los Angeles.
Ziua 4. PRIN DESERTUL MOJAVE
Mic dejun. Parasim Los Angeles si plecam spre Nevada, strabatand Desertul Mojave. Sosire in Las Vegas, orasul luminilor si al culorilor, sanctuar al jocurilor de noroc si al mega distractiei, orasul divertismentului, rasarind in desert ca un miraj naucitor precum o fata morgana. Las Vegas-ul seduce prin forme si straluciri uluitoare, aici intalnindu-se replici monumentale ale unor edificii precum Turnul Eiffel din Paris, palate romane sau Piramidele din Egipt. Cazare Las Vegas.
Ziua 5. MARELE CANION
Mic dejun. O mare atractie a voiajului nostru pe continentul nord-american o constituie excursia optionala la Grand Canyon, una din cele mai mari minuni geologice ale planetei, cu spectaculoasele stanci colorate ce strajuiesc vaile abrupte si platouri ametitoare. Strabatut de fluviul Colorado, care a ‘muncit’ 2 milioane de ani sculptand platoul imens pentru a da forma care exista astazi, Marele Canion este recunoscut pentru privelistile fantastice pe care le ofera, un tablou al naturii fara egal. Turul include zborul cu avioneta pana la Grand Canyon, coborarea cu elicopterul pana la baza canionului la 1200 m adancime unde vom face o scurta plimbare cu barca pe raul Colorado. La intoarcere pe creasta de vest ( West Rim ), vom admira peisajele dramatice dintr-un bus special, urmat de un pranz barbecue si timp liber. Dupa-amiaza intoarcere cu avioneta in Las vegas. Seara mega distractie, sarbatorind trecerea dintre ani in cel mai stralucitor oras al lumii. La Multi Ani ! Cazare.
Ziua 6. LAS VEGAS
Mic dejun. Timp liber in fascinantul Las Vegas. Puteti alege sa va relaxati la piscina, sa va delectati cu o plimbare de-a lungul celebrului Strip Boulevard, sa experimentati un veritabil ‘Vegas Show’ sau sa va incercati norocul intr-unul din luxoasele cazinouri. Cazare Las Vegas.
Ziua 7. DEATH VALLEY
Mic dejun. Astazi vom avea ocazia sa vizitam, intr-o excursie optionala, Death Valley, cea mai joasa, mai uscata si mai fierbinte vale din lume, spectaculoasa datorita peisajelor mirifice, cu dune de nisip ‘inghetate’ in timp si impresionante formatiuni geologice. Cazare Las Vegas.
Ziua 8. LAS VEGAS – SAN FRANCISCO
Mic dejun. Program liber in Las Vegas. Transfer la aeroport si imbarcare pentru zborul spre San Francisco, unul din cele mai populare orase americane si, bineinteles, o destinatie de top a Californiei. Cazare San Francisco.


Ziua 9. SAN FRANCISCO
Mic dejun. Vizitam San Francisco, oras stralucitor, monumental, ale carui atractii se concentreaza aproapte toate intr-un centru usor accesibil pietonal: Catedrala St Mary’s, Japantown, Centrul Civic, Alamo Square, Fisherman’s Wharf, Union Square, Chinatown, Golden Gate Park si Golden Gate Bridge – cel mai cunoscut pod din lume. Cazare San Francisco.
Ziua 10. SAN FRANCISCO & ALCATRAZ
Mic dejun. O alta atractie o constituie o vizita optionala pe Insula Alcatraz, unde putem participa la un tur audio-ghidat al faimoasei inchisori federale care-i poarta numele. Dupa-amiaza libera in San Franscisco. Cazare.
Ziua 11. SAN FRANSCISCO
Mic dejun. Timp liber in San Francisco pentru plimbari, vizite individuale, cumparaturi. Nu ratati o vizita pe Ocean Beach sau o plimbare cu faimosul ‘Cable Car’, din Market Square pana la Fisherman’s Wharf. Cazare San Francisco.
Cazare.
Ziua 12. SAN FRANSCISCO – LOS ANGELES
Mic dejun. Transfer la aeroport pentru zborul de intoarcere in Los Angeles. Sosire, transfer la hotel si cazare. Restul timpului liber la dispozitie. Cazare L.A.
Ziua 13. LOS ANGELES & CATALINA ISLAND
Mic dejun. Timp liber in cosmopolitul Los Angeles, prilej de a colinda in voie pe bulevardele largi si luminate ale metropolei. Optional, excursie full day in exotica insula Catalina, situata la 30 km in largul coastei californiene, unul din cele mai populare locuri de recreere din Pacific, la doar 2 ore cu vaporasul de tarm. Catalina Island ofera o oaza de liniste fata de viata trepidanta din marile orase, un refugiu exotic deopotriva pentru californieni cat si pentru turisti. Posibilitati de plaja, baie, snorkeling, diving. Cazare L.A.
Ziua 14. GOOD BYE, AMERICA !
Mic dejun. Pana la zborul de seara vom putea experimenta o escapada in legendarul Disneyland, cel mai mare parc tematic din lume, cu atractii pentru toate varstele. Seara transer la aeroport, imbarcare si zbor spre Europa ( plecare ora 20.35 ). Noapte in avion.
Ziua 15. BUCURESTI
Sosire in Londra ora 14.35 si zbor in conexiune spre tara. Sosire in Bucuresti ora 23.55.

SERVICII INCLUSE:

● transport avion Bucuresti - Los Angeles / Las Vegas – San Francisco / San Francisco – Los Angeles / Los Angeles – Bucuresti;
● autocar / minibus modern pe durata transferurilor si a vizitelor ( transportul intre L.A. si Las Vegas, in cazul neintrunirii nr. minim de participanti, se poate face si cu Greyhound );
● cazare 13 nopti cu mic dejun in hoteluri de 3*: 5 nopti Los Angeles, 4 nopti Las Vegas, 4 nopti San Francisco;
● vizitele comform programului cu ghid roman si ghizi locali;

NU SUNT INCLUSE IN COSTUL PROGRAMULUI:

● asigurarea medicala;
● taxele de aeroport si securitate 355 €;
● taxa de viza SUA 130 USD, taxa de programare interviu 11 USD, ( se achita la Banca Transilvania );
● excursiile optionale;
● bacsisurile de pe durata circuitului 20 €;
● cina festiva de Revelion in Las Vegas ( optionala ): 140 €
● alte servicii decat cele mentionate.

Tabel cu lista de preturi

Perioada 5
27-Dec-09 - 10-Ian-101970

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/circuit
  • Tip transport:
  • Tip masa:

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Contacteaza Agentie: VIRGIN TOURS