Destinatii Europene

REDUCERE TUR TRANSMEDITERANA 18 ZILE AVION

Categorie Oferta:
Destinatii Uniunea Europeana - Evenimente
Tip Oferta Turism:
Circuit
Durata:
18 zile
Valabilitate Oferta:
02/06/2012 - 26/06/2012
Pret Total:
1285 € (71.39€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

  • litoral
  • muzee
  • monumente istorice
  • scufundari

Descriere Oferta Turistica:

REDUCERI pentru inscrieri timpurii!
ITINERARIU
CORSICA - SARDINIA - SICILIA - MALTA - CROATIA

PLECARI
2 iun 2012

SERVICII INCLUSE
transport avion Bucuresti – Bergamo / Treviso- Bucuresti si autocar modern, licentiat pe durata traseului;
cazare 14 nopti cu mic dejun in hoteluri de 3*: 1 noapte zona Livorno, 3 nopti Corsica, 3 nopti Sardinia, 4 nopti Sicilia, 1 noapte zona Napoli, 3 nopti Croatia;
7 cine conform programului ;
2 nopti cazare pe vapor in cabine de 4 paturi ( vezi supliment cabina dubla );
ferry-boat pe timp de zi Livorno-Bastia, Bonifacio - Sf. Teresa Gallura si traversarea stramtorii Messina ;
vizitele cuprinse in program;
ghid din partea agentiei pe traseu.

SERVICII NEINCLUSE
asigurarea medicala;
intrarile la obiectivele turistice;
taxele de aeroport si securitate, taxe autostrazi, parcari si intrari in orase 145 €;
excursiile optionale:
suplimentul optional pentru cazarea in cabina dubla pe ferry-boat ( 3 nopti ) 115 €;
alte servicii decat cele mentionate.

PROGRAM
Ziua 1. BUCURESTI – BERGAMO- LIVORNO
Intalnire cu ghidul la aeroport, imbarcare si zbor spre Bergamo. Tur de oras Bergamo, oras deosebit, asezat la poalele Alpilor. Vom vizita partea veche, medievala. Continuam drumul spre Livorno. Cazare zona Livorno.

Ziua 2. LIVORNO – BASTIA ( CORSICA )
Mic dejun. Dimineata devreme transport in port si imbarcare pe ferry boat pentru traversarea in Insula Corsica. Sosim in jurul pranzului la Bastia, capitala insulei. Bun venit in insorita Corsica, supranumita ‘Kalista’ -cea mai frumoasa! Turul orasului Bastia, incluzand Piata Sf. Nicolae, Biserica Sf. Ioan Botezatorul, vechiul port. Cazare in zona Bastia

Ziua 3. BASTIA – CAP CORSE –ST.FLORENT - CALVI ( 250 km )
Mic dejun. Pornim pe un drum trasat intre munte si mare care ne permite sa descoperim plaje cu nisip fin, miclile sate de pescari cu culturile lor vechi terasate. Se va face o oprire in golful minunat St. Florent. Continuam pe drumul mesterilor artizani si vom descoperi regiunea La Balagne cum mici orase tipice unde sunt conservate foarte bine traditiile lor seculare. Spre seara ajungem la Calvin. Cazare zona Calvin.

Ziua 4. CALVIN - AJACCIO ( 240 km )
Mic dejun. Plecam in explorarea insulei, spre coasta de vest, vizitand in Calvi impunatoare Citadela –simboloul regiunii. Continuam traseul spre sud, catre Golful Porto, situat in inima Parcului National Regional, declarat patrimoniu UNESCO datorita frumusetii peisajelor si a claritatii apei. Ajungem in cursul dupa-amiezii in orasul imperial Ajaccio. Vom vizita Catedrala, Casa memoriala Napoleon Bonaparte, Muzeul Fesch, unde este adapostita cea mai impresionanta colectie de pictura italiana din Frantei. Cazare Ajaccio.

Ziua 5. CORSICA – SARDINIA ( 240 km )
Mic dejun. Traversam cu ferry-boat-ul de la Bonifacio la Sf. Teresa Gallura. Debarcam in Sardinia si ne indreptam spre Coasta de Smarald, unul din cele mai frumoase locuri de pe insula, gazduind cateva statiuni elegante, un veritabil refugiu hedonist al celor bogati. Cazare Olbia.

Ziua 6. OLBIA – SASSARI ( 240 km )
Mic dejun. Strabatem insula spre vest, ajungand la Sassari, oras modern construit in jurul unui centru vechi incantator, cu stradute inguste si cladiri baroce. Dupa-amiaza libera la dispozitie in Sassari. Cazare pe coasta de vest a insulei, in zona Sassari.

Ziua 7. ALGHERO & GROTTA DI NETTUNO ( 100 km )
Mic dejun. Timp liber pentru plaja sau, optional, excursie la Alghero, singura asezare din Sardinia cu caracter istoric autentic, unde vom vizita printre altele Domul San Michele si Biserica San Francesco. Din Alghero putem opta pentru o plimbare cu barca prin golf pana la Grotta di Nettuno, un ansamblu de pesteri deosebit de pitoresti. Intoarcere la hotel si cazare.

Ziua 8. ORISTANO - CAGLIARI ( 230 km )
Mic dejun. Continuam drumul spre sud via Oristano, strabatand peisaje fermecatoare cu paduri de macchia, ienupar, arbori de pluta pentru a ajunge la Cagliari. Vizitarea orasului, incluzand Catedrala si amfiteatrul roman, cel mai reprezentativ monument din Sardinia. Seara imbarcare pe ferry-boat pentru traversarea pe continent.

Ziua 9. PALERMO
Sosire dimineata la Palermo. Tur de oras Palermo, in care vom vizita Piata Pretoria, Catedrala ( fondata in sec. 12 ), Capela Palatina, Biserica Martorana, Catacombele Capucinilor. Cazare si cina zona Palermo.

Ziua 10. PALERMO – MONREALE - SIRACUZA
Mic dejun. Plecam spre Monreale, unde vom putea admira impresionanta Catedrala ( Domul din Monreale ), o veritabila capodopera arhitecturala italiana. Construita in secolul al XII-lea si decorata in stil bizantin, Catedrala este astazi una din marile atractii ale Siciliei. Apoi vizitam orasul Cefalu si ne indreptam spre Siracuza, orasul lui Arhimede. Se viziteaza zona arheologica cu Teatrul Grec si Amfiteatrul Roman, orasul vechi. Cazare si cina zona Siracuza.

Ziua 11. INSULA MALTA
Mic dejun. Timp liber sau excursie optionala in Malta, cu pranz inclus: transfer dimineata in portul Pozzalo si traversarea in insula cu catamaran de mare viteza. Excursia cuprinte vizitarea vechii capitale, Mdina si a frumoaselor orasele St. Julians si Sliema, dupa care capitala Valletta, Orasul Cavalerilor, cu Gradinile Barrakka, Portul, Catedrala St. Giovanni etc. Seara intoarcere in Sicilia. Cazare si cina la acelasi hotel.

Ziua 12. SIRACUZA - TAORMINA
Mic dejun. Dimineata vizitam orasul Taormina, dupa care vom face o ascensiune cu autocarul pe muntele Etna ( pana la statia de teleferic ) pentru a admira cel mai mare vulcan activ din Europa. Cazare si cina zona Taormina

Ziua 13. TAORMINA
Mic dejun. Ne indreptam spre Taormina si vizitam orasul apoi traversam stramtoarea Messina, prin regiunea Calabria si ajungem Napoli. Tur pietonal Napoli. Cazare si cina zona Napoli.

Ziua 14. POMPEI – BARI ( 270 km )
Mic dejun. Dimineata se viziteaza vechiul Pompei, acoperit astazi de lava vulcanului Vezuviu. Plecare spre Bari si imbarcare pe ferry-boat pentru traversarea Marii Ionice in Croatia. Noapte la bord.

Ziua 15. DUBROVNIK – COASTA DALMATA ( 190 km )
Debarcare in cursul diminetii la Dubrovnik, oras fermecator, supranumit si “Perla Adriaticii”. Vom vizita Manastirea Franciscana, Palatul ( sec. 15 ), Zidurile Orasului - apreciate ca fiind cele mai frumoase din lume. Timp liber pentru plimbare pe Placa – promenada orasului. Plecam in sud de-a lungul Coastei Dalmate, marginita de apele azuri ale Marii Adriatice, in care ‘plutesc’ numeroase insule si insulite fermecatoare. Strabatem frumoasa Riviera Makarska. Traseul ofera privelisti deosebite, cu plaje auri, golfulete ascunse, paduri de pini etc. Seara cazare in zona Split.

Ziua 16. SPLIT – PENINSULA ISTRIA ( 340 km )
Mic dejun. Vizitam Split - capitala provinciei Dalmatia. Vom putea admira impozantul Palat al lui Diocletian ( astazi Catedrala) cu zidurile care inconjoara orasul, Templul lui Jupiter, Poarta de Aur. Continuarea traseului spre Peninsula Istria, de-a lungul arhipeleagului. Popas in Zadar. Seara sosire, cazare si cina la hotel in Istria.

Ziua 17. INSULA KRK
Mic dejun. Excursie optionala in Insula Krk, supranumita si ‘Insula de Aur’, una din cele mai pitoresti insule din tot arhipeleagul. Vom traversa vestitul pod, care a fost odata cel mai mare pod de beton din lume, pentru a ajunge in orasul Krk, capitala insulei, unde ne vom plimba pe stradutele inguste pietruite, cu cladiri vechi, numeroase biserici si turnuri din piatra. Dupa Krk vom ajunge in Punat, unde, cine doreste, poate lua vaporasul pana in micuta insula Kosljun, pentru a vizita Muzeul Etnografic si Biserica Franciscana. Continuam pana in frumosul orasel Vrbnik, situat pe inaltimile stancilor deasupra marii, faimos datorita vinului alb Zlahtina care se produce aici, prilej de a face un popas pentru o degustare. Cazare la acelasi hotel.

Ziua 18. ISTRIA - BUCURESTI
Mic dejun. Timp liber. Transfer la aeroportul international din Venetia-Treviso, traversand granita inapoi in Italia. Imbarcare si zbor spre tara, ora 13.05. Sosire in Bucuresti Baneasa la ora 16.00.

005

Reducere copii max 12 ani: 10% din tariful net, fara taxe ( doar pentru cazarea in camera cu 2 adulti ) si 50% la excursiile optionale. Suplimentul single nu include si cazarea de pe ferry-boat. Nu se acorda reduceri pentru a treia persoana adulta in camera. Grup minim 35 pers.

EXCURSII SI ACTIVITATI OPTIONALE(se achita la agentie):
■ Alghero & Grotta si Nettuno ( nu include plimbarea cu barca ) 29 € ;
■ Insula Malta ( pranz si transferuri incluse) 155 € ;
■ Insula Krk 29 €

PERIOADA
2 iun 2012
1285 euro / loc in camera dubla
425 euro / Supliment single

Tabel cu lista de preturi

Perioada 5
02-Iun-12 - 26-Iun-121285

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/circuit
  • Tip transport:
  • Tip masa:

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Oferta Postata de agentia de Turism " Agentia de Turism PREMIER TOUR"

Total Oferte de Turism (1243)
Ultimele Oferte Turistice Postate:

Contacteaza Agentie: Agentia de Turism PREMIER TOUR