Destinatii Europene

REDUCERE REVELION 2012 PORTUGALIA TURUL CLASIC 8 Z

Categorie Oferta:
Destinatii Uniunea Europeana - Revelion
Tip Oferta Turism:
Circuit
Durata:
8 zile
Valabilitate Oferta:
29/12/2011 - 05/01/2012
Pret Total:
697 € (87.13€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

  • litoral
  • muzee
  • monumente istorice
  • scufundari

Descriere Oferta Turistica:

SERVICII INCLUSE
transport avion Bucuresti – Lisabona – Bucuresti;
autocar modern, licentiat pe durata traseului;
cazare 7 nopti cu mic dejun in hoteluri de 4*: 4 nopti Lisabona, 2 nopti Porto, 1 noapte Coimbra ( hotelul din Coimbra – 3*+ );
vizitele cuprinse in program;
ghid din partea agentiei pe traseu si ghid local la Porto.

SERVICII NEINCLUSE
asigurarea medicala;
intrarile la obiectivele turistice;
taxele de aeroport si securitate, taxe autostrazi, parcari si intrari in orase 175 €;
cina festiva de Revelion optionala in restaurant Orizon: 115 € ;
excursiile optionale;
alte servicii decat cele mentionate.

PROGRAM
Ziua 1. BUCURESTI – LISABONA
Intalnire ora 12.00 cu ghidul in aeroportul Otopeni si imbarcare pentru zborul spre Lisabona, via Amsterdam (plecare ora 14.00 ). Sosire in Amsterdam ora 16.00 si zbor in conexiune spre Lisabona ora 19.00. Sosire in capitala Portugaliei ora 23.00. Transfer la hotel. Cazare Lisabona.

Ziua 2. LISABONA
Dupa mic dejun, incepem vizitarea partii vechi a orasului, cu impresionantele cladiri construite in stilul Art Nouveau, piete pavate cu mozaicuri, stradute medievale impanzite de cafenele si magazine etc. Printre obiective se numara Manastirea renascentista Jeronymus, cartierul Alfama, zona comerciala Bairro Alto, Turnul si Manastirea Belem, Oceanarium ( cel mai mare acvariu din Europa ). Timp liber dupa-amiaza. Cazare Lisabona.

Ziua 3. LISABONA & SINTRA - CASCAIS - ESTORIL
Mic dejun. Timp liber in Lisabona sau, optional, vom face o frumoasa excursie la Sintra ( orasel de poveste, inconjurat de numeroase castele si palate ) si la fermecatoarele statiuni de la Oceanul Atlantic, Cascais si Estoril. En route, popas la Cabo de Roca, cel mai vestic punct al Europei. Intoarcere in Lisabona si cazare. Seara putem participa la cina festiva de Revelion inr-un restaurant local, cu muzica si program special ( pana la 3.30 dimineata ). La Multi Ani ! Cazare Lisabona.

Ziua 4. LISABONA
Mic dejun. Timp liber in Lisabona pentru activitati facultative si continuarea explorarii orasului pe cont propriu. Cazare Lisabona.

Ziua 5. LISABONA – FATIMA– PORTO ( 360 km )
Mic dejun. Plecam spre Fatima, cu popasuri en route la Manastirile Maria de Alcobaca si Batalha, doua importante edificii monahale din Portugalia. Sosim la Fatima, unul din cele mai importante centre de pelerinaj din lume, vestit datorita sanctuarului din Basilica Maicii Domnului, locul in care se spune ca s-a aratat Feciara Maria. Vizitarea Basislicii si a Catedralei moderne Igreja da Santíssima Trindade, recent construita, intr-un stil futurist, situata in partea opusa a Esplanadei. Continuam traseul spre Porto, al doilea mare oras al tarii, situat in delta raului Duoro. Cazare in Porto.

Ziua 6. PORTO & SANTIAGO DE COMPOSTELLA
Mic dejun. Excursie optionala de exceptie, prin nordul Portugaliei, trecand frontiera in Spania pana la Santiago de Compostela, ‘orasul pelerinilor’, al treilea mare oras sfant si centru spiritual al crestinismului, dupa Ierusalim si Vatican, a carui catedrala baroca impresionanta, edificiu aflat in patrimoniul UNESCO, adaposteste ramasile pamantesti ale Sf. Apostol Iacob. Vom face un tur pietonal, strabatand centrul istoric pe stradutele pietruite ce se deschid in piete largi (galego), vizitand faimoasa Catedrala, Palatul Arhiepiscopului Gelmirez etc. En route, popasuri la Braga si Viana do Castelo, doua orasele minunate din nordul Portugaliei. Cazare Porto.

Ziua 7. PORTO – COIMBRA ( 130 km )
Mic dejun. Vizitam Porto, incluzand Ribeira, impunatoarea Catedrala (secolul XII ), Biserica Sao Francisco si Podul D. Luis, emblema orasului, construit de discipolul faimosului arhitect Eiffel. Continuam traseul spre Coimbra, prima capitala a Portugaliei, unde vom vizita una din cele mai vechi Universitati din Europa, Catedrala ( sec. XII ) si ne vom bucura de atmosfera tipic portugheza din carierul Baixa. Cazare in Coimbra.

Ziua 8. COIMBRA – LISABONA- BUCURESTI
Mic dejun. Transfer matinal in aeroportul din Lisabona pentru zborul spre tara, via Amsterdam. Sosire in Bucuresti Otopeni ora 15.50.

005

Reducere copii max 12 ani: 10% din tariful net, fara taxe ( doar pentru cazarea in camera cu 2 adulti ) si 50% la excursiile optionale. Nu se acorda reduceri pentru a treia persoana adulta in camera. Grup minim 35 pers.

EXCURSII SI ACTIVITATI OPTIONALE(se achita la agentie):

■ Sintra, Cascais, Estoril & Cabo da Roca 39 €
■ Nordul Portugaliei & Santiago de Compostela 57 €
■ Tur oras Milano ( ziua 1, in tranzit ) : 20 €

HOTELURI FOLOSITE IN ACEST PROGRAM:

Lisabona: Hotel Altis Park 4* (www.altishotels.com )
Porto: Hotel Axis Porto 4* (www.axisportohotel.com )
Coimbra: Hotel Best Western D. Luis 3* sup. ( www.hoteldluis.pt )

Nota: in anumite situatii hotelurile mentionate pot fi schimbate, oferindu-se alternative similare.

supliment single
175 euro

Tabel cu lista de preturi

Perioada 5
29-Dec-11 - 05-Ian-12697

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/circuit
  • Tip transport:
  • Tip masa:

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Oferta Postata de agentia de Turism " Agentia de Turism PREMIER TOUR"

Total Oferte de Turism (1243)
Ultimele Oferte Turistice Postate:

Contacteaza Agentie: Agentia de Turism PREMIER TOUR