Destinatii Europene

REDUCERE REVELION 2012 ITALIA CLASICA CROATIA 12 Z

Categorie Oferta:
Destinatii Uniunea Europeana - Revelion
Tip Oferta Turism:
Circuit
Durata:
12 zile
Valabilitate Oferta:
27/12/2011 - 07/01/2012
Pret Total:
595 € (49.58€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

  • muzee
  • monumente istorice

Descriere Oferta Turistica:

SERVICII INCLUSE
● transport autocar 3*;
● cazare 11 nopti cu mic dejun in hoteluri de 4* ( la Budapesta hotel 3* );
● vizitele cuprinse in program;
● ghid din partea agentiei pe traseu.

SERVICII NEINCLUSE
● asigurarea medicala;
● intrarile la obiectivele turistice;
● excursiile optionale ;
● cina festiva optionala 95 €;
● biletele de vaporetto la Venetia ( vaporas privat ) si taxa Tronchetto 25 € ;
● biletele de vaporas in Insula Capri ( se achita local );
● alte servicii decat cele mentionate.

PROGRAM
Ziua 1. BUCURESTI – BUDAPESTA ( 790 km )
Ora 6:00 plecare din Bucuresti spre Budapesta ( vezi detalii despre graficul rutelor si orasele de imbarcare la sfarsitul programului ). Sosire seara si cazare la Budapesta.

Ziua 2. BUDAPESTA - VIENA - PADOVA ( 800 km )
Mic dejun. Plecare din Budapesta spre Viena. Vizitam orasul imperial incepand cu un tur panoramic al Ring-ului (Ringstrasse), unde vom admira Parlamentul, Opera, Primaria, dupa care continuam pietonal din Piata Maria Tereza, trecand prin curtea Palatului Hofburg, pana la Domul Sf. Stefan. Tranzitam Austria pe ruta Graz - Udine. Seara tarziu cazare in Padova.

Ziua 3. PADOVA - VERONA – MILANO ( 340 km )
Mic dejun. Vizita matinala a Bailicii Sfantului Anton din Padova, unul din cele mai importante monumente religioase ale Italiei. Plecare spre Milano. Scurt popas in Verona, unde vom putea admira Arenele Romane, Piazza delle Erbe, Piazza dei Signori. Cazare Milano.

Ziua 4. MILANO – PISA - FLORENTA ( 410 km )
Mic dejun. Tur pietinal in Milano, vizitand Piata Domului, Castelul Sforzzesco, Scala. Continuam traseul spre Florenta. Popas la Serravalle Outlet, cel mai mare outlet din Europa, o adevarata Mecca a amatorilor de shopping. Aflat la in drumul de la Milano spre Genova, Serravalle cuprinde peste 170 de magazine cu cele mai cunoscute marci din lume la preturi deosebit de tentante, reducerile ajungand pana la 80%. Urmatoarea oprire va fi la Pisa, prilej de a admira faimosul Turn Inclinat (exterior). Cazare Florenta.

Ziua 5. FLORENTA - ROMA ( 275 km )
Mic dejun. Vom petrece cea mai mare parte din zi in Florenta, capitala renascentista a lumii, oras de care se leaga nume precum Leonardo da Vinci, Dante Aligheri, Michelangelo, Machiavelli. Vizitam principalele atractii turistice ale orasului: Domul Santa Maria del Fiore, Basilica Santa Croce, Ponte Vecchio, Piata Signoriei. Plecare spre Roma. Sosire in Roma si cazare. Seara cina festiva optionala in restaurantul hotelului sau putem sarbatori trecerea dintre ani in pietele animate ale ‘Orasului Etern’. La Multi Ani !’

Ziua 6. ROMA
Mic dejun. Incepem turul orasului, vizitand Columna lui Traian, Collosseum-ul, Capitoliul, Forum Roman. Dupa pranz vizitam unul din marile edificii religioase ale Romei - Basilica Santa Maria Maggiore. Timp liber. Cazare Roma.

Ziua 7. ROMA
Mic dejun. Continuam cu vizitarea Vaticanului (Muzeul, Capela Sixtina ), Piata si Basilica San Pietro. Ne deplasam apoi in Piazza Venezia si Piata Spaniei, ajungand spre seara la faimoasa Fontana di Trevi. Cazare in Roma.

Ziua 8. NAPOLI, POMPEI, INSULA CAPRI
Mic dejun. Excursie optionala in peninsula Sorrentina. Sosim la Napoli, oras fermecator, asezat in umbra Muntelui vulcanic Vezuviu, de unde se poate lua vaporasul pentru vizitarea Insulei Capri, cunoscuta prin frumusetea reliefului accidentat, prin clima si vegetatia luxurianta. Pentru cei care nu doresc Insula Capri, vom vizita vechiul Pompei, acoperit de lava vulcanului in anul 79 d.C., redescoperit abia in sec. al 18-lea. Intoarcere seara si cazare la Roma.

Ziua 9. ASISSI - SAN MARINO – VENETIA ( 595 km )
Mic dejun. Plecare spre San Marino, trecand prin Asissi, unde vom vizita Basilica Sfantului Francisc, catedrala supraetajata care gazduieste monumentalele fresce ale artistului renascentist Giotto. Seara cazare in Padova.

Ziua 10. VENETIA
Mic dejun. Ne deplasam la Venetia si ne imbarcam in ‘vaporetto” pentru traversarea in orasul laguna. Vizitarea Venetiei: Piata San Marco, Palatul Ducal, Puntea Suspinelor, Podul Rialto. Optional, daca timpul permite, croaziera in insula Murano. Intoarcere la hotel si cazare.

Ziua 11. LJUBLJANA & ZAGREB ( 750 km )
Mic dejun. Plecare dimineata devreme spre Slovenia. Popas pentru un tur panoramic al capitalei, Ljubljana, admirand centrul vechi al orasului cu numeroase cladiri istorice construite intr-un amestec de stiluri baroc si art nouveau. Traversam frontiera in Croatia si sosim la Zagreb, cea de-a cincea capitala a acestui voiaj, unde vom vizita, pietonal, centrul turistic al orasului, un minunat complex urban medieval, compus din biserici, palate, galerii si cladiri guvernamentale, cunoscut sub denumirea Piata Bana Jelaèiæa. Sosirea seara tarziu la Budapesta si cazare.

Ziua 12. BUDAPESTA – BUCURESTI ( 790 km )
Mic dejun. Plecare spre Bucuresti. Sosire seara, in jurul orei 24.00, in functie de trafic si de formalitatile vamale.

005

Reducere copii max 12 ani: 10% din tariful net, fara taxe ( doar pentru cazarea in camera cu 2 adulti ) si 50% la excursiile optionale. Nu se acorda reduceri pentru a treia persoana adulta in camera. Grup minim 35 pers.


EXCURSII SI ACTIVITATI OPTIONALE (se achita la agentie):

■ Napoli, Pompei, Insula Capri 45 €;

HOTELURI FOLOSITE IN ACEST PROGRAM:

Padova: Hotel NH Mantegna Padova 4* ( MD bufet, www.nh-hotels.com )
Milano: Hotel NH Fiera Milano 4* ( MD bufet, www.nh-hotels.com )
Florenta: Hotel Nord Florence 4* ( MD bufet, www.nordflorence.it )
Roma: Hotel Aran Park 4* ( MD bufet, www.aranhotels.com )
Budapesta: hoteluri 3* ( MD bufet )

Nota: in anumite situatii hotelurile mentionate pot fi modificate, oferindu-se alternative similare.

● Incepand cu 1 ianuarie 2011 Consiliul Orasului Roma si cu 1 iunie 2011 Consiliul Orasului Florenta au hotarat aplicarea taxei de sejur numita ‘tassa di soggiorno’, pentru toate categoriile de turisti care viziteaza Roma si Florenta, indiferent de categoria de cazare la care stau (hotel, motel, camping, etc.). Aceasta taxa nu poate fi colectata de catre agentie si este obligatoriu sa fie platita la receptia hotelului de catre fiecare turist in parte. Valoarea taxei in prezent este de 2 euro/noapte pentru hoteluri de 2* si 3* si de 3 euro/ noapte pentru hoteluri de 4* si 5*. Sub nicio forma aceasta taxa nu poate fi platita de agentie si nu a fost cuprinsa in pret la data conceperii programului.
SUPLIMENT SINGLE 245 EURO

Tabel cu lista de preturi

Perioada 5
27-Dec-11 - 07-Ian-12595

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/circuit
  • Tip transport:
  • Tip masa:

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Oferta Postata de agentia de Turism " Agentia de Turism PREMIER TOUR"

Total Oferte de Turism (1243)
Ultimele Oferte Turistice Postate:

Contacteaza Agentie: Agentia de Turism PREMIER TOUR