Destinatii Europene

REDUCERE REVELION 2012 CIRCUIT AUSTRALIA 17 ZILE

Categorie Oferta:
Destinatii Internationale - Revelion
Tip Oferta Turism:
Circuit
Durata:
17 zile
Valabilitate Oferta:
27/12/2011 - 12/01/2012
Pret Total:
3790 € (222.94€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

  • muzee
  • monumente istorice

Descriere Oferta Turistica:

SERVICII INCLUSE
● zborurile internationale si interne Bucuresti-Singapore, Singapore-Cairns, Cairns-Brisbane, Brisbane-Sydney, Sydney-Hobart, Hobart - Melbourne, Melbourne – Sinpaore / Singapore - Kuala Lumpur, Kuala Lumpur-Bucuresti;
● transferurile cuprinse in program, transport pe durata programului cu autocar modern sau cu minibus;
● 14 nopti cazare cu mic dejun in hoteluri de 4*: 1 noapte Singapore, 3 nopti Cairns, 2 nopti Brisbane, 3 nopti Sydney, 1 noapte Hobart, 2 nopti Melbourne, 1 noapte Kuala Lumpur ;
● vizitele cuprinse in program, inclusiv vaporasul la Marea Bariera de Corali cu pranz inclus;
● intrarile la obiectivele turistice si in rezervatii ;
● ghid insotitor roman si ghizi locali.

SERVICII NEINCLUSE
● taxele de aeroport si securitate pentru zborurile internationale si interne 495 €
● taxa procesare viza Australia 100 €;
● asigurarea medicala;
● cina festiva de Revelion 100 €;
● excursiile optionale;
● bacsisuri obligatorii 50 € / pers
● alte servicii decat cele mentionate.

PROGRAM
Ziua 1. BUCURESTI – SINGAPORE
Intalnire cu reprezentantul agentiei pe aeroportul Henri Coanda, imbarcare si zbor spre Singapore via Paris ( plecare 15.25 / sosire 17.35 ). Zbor in conexiune spre Singapore. Noapte in avion.

Ziua 2. SINGAPORE
Sosim in Singapore ora 18.45 ( ora locala ). Fondat ca o colonie britanica acum doua secole, Singapore – ‘Orasul Gradina’ a devenit unul din cele mai prospere state din lume. Arhitectura urbana fascinanta, cu cladiri zgarie-nori care marginesc bulevardele largi, influentele amestecate chineze, indiene si malaeziene, clima tropicala, bucataria delicioasa, mall-urile ultramoderne si o vibranta viata de noapte, fac din Singapore o veritabila ‘perla a Asiei’, situat in topul celor mai vizitate orase ale lumii. Transfer la hotel si cazare in Singapore.

Ziua 3. SINGAPORE
Mic dejun. Turul orasului Singapore, in care vom vizita Orchard Road (principala artera comerciala), Chinatown, Templul budhist Sasaranamsi, Riverside ( centrul colonial cu numerose statui, teatre, muzee, restaurante si baruri), Little India, cartierul Kampong Glam, cu templul Kwan Im Thong si Moscheea Sultanului. In a doua parte a zilei, vizita optionala a Insulei Sentosa, un loc minunat pentru liniste si relaxare. Transportul se va face cu telecabina de pe muntele Faber, admirand panorama extraordinara a orasului. Vom vizita Templul taoist Da Bogong, dupa care vom ‘plonja’ in fascinanta lume subacvatica a celui mai mare oceanarium tropical din Asia, cu peste 2500 de vietati marine, printre care peste zece specii de rechini, pe care ii putem privi in timp ce ne plimbam relaxati pe culoarele circulare din sticla. Dupa rechini urmeaza ‘parada’ delfinilor de la Dolphin Lagoon. Seara transfer la aeroport pentru zborul spre Cairns. Noapte in avion.

Ziua 4. WELCOME IN AUSTRALIA !
Sosim dimineata in Cairns, situat in nord-estul continentului, pe tarmul Pacificului, ‘poarta catre Marea Bariera de Corali’. In drum spre hotel vom face un tur de orientare. Oras intim si totusi sofisticat, inconjurat de peisajele maiestoase ale muntilor acoperiti cu paduri tropicale si vegetatie luxurianta, Cairns este o destinatie turistica obligatorie pentru orice calator ajuns in Australia. Marea Bariera de Corali se afla in imediata proximitate, la mai putin de o ora cu vaporasul, cuprinzand cea mai mare biodiversitate si abundenta de fauna marina de pe planeta. Cazare Cairns.

Ziua 5. MAREA BARIERA DE CORALI
Mic dejun. Transfer matinal in portul de ambarcatiuni usoare si ne imbarcam la bordul unui catamaran de mare viteza, plecand in cea mai exotica si mai fascinanta calatorie pe mare. Destinatia noastra: Marea Bariera de Corali ! Pe durata calatoriei vom putea sa urmarim pe monitoare o prezentare captivanta tinuta de biologi marini. Marea Bariera de Corali este cel mai mare biosistem de recifuri din lume, compus din 2900 de recifuri individuale, intins pe o arie uriasa, de peste 300 mii km². Este singura mare structura de organisme vii care poate fi vazuta din spatiul cosmic. O mare parte a acestui uluitor ecosistem de recifuri este protejat de Parcul Marin, care incearca sa limiteze impactul omului asupra mediului. Ajungem in mijlocul rezervatiei si vom avea timp liber pentru a ne bucura de aceasta splendoare salbatica, un spectacol subacvatic cu infinite forme si culori, inegalabil in niciun alt loc de pe glob. Imbracati in veste flotante, vom putea face snorkeling sau, daca nu dorim sa ne udam, putem alege sa admiram varietatea uimitoare de pesti tropicali si corali de pe platforma de observatie subacvatica. Pranzul se va servi pe ponton. Dupa-amiaza tarziu ne intoarcem in port, de unde vom fi transferati la hotel. Seara cina festiva de Revelion cu program special. La Multi Ani ! Cazare Cairns.

Ziua 6. PADUREA TROPICALA & CULTURILE ABORIGENE
Mic dejun. Astazi vom putea participa la o excursie optionala de exceptie, traversand peisajele spectaculoase ale padurii tropicale intr-un voiaj inedit cu trenul panoramic, dupa care vom ‘zbura’ pe deasupra junglei cu telegondola, prilej de a admira in voie privelistile extraordinare, cu Marea de Corali la orizont, Insula Verde si lacurile sclipitoare. Ne vom imbarca dimineata in Kuranda Scenic Train pentru un calatorie relaxanta prin inima padurii tropicale, trecand pe langa cascade si peisajele exotice, pentru a ajunge la Kuranda. Vom avea timp sa ne bucuram de frumusetea acestui mic orasel inconjurat de natura luxurianta, unde vom putea vizita Sanctuarul Ursuletilor Koala, Rezervatia de Fluturi sau Parcul de Serpi. A doua etapa a calatoriei o vom face cu telegondola Skyrail, votata ani la rand ca fiind cea mai mare atractie turistica a Australiei. Vom pluti pe o distanta de 8 km pe deasupra padurii tropicale virgine, coborand apoi in adancime in umbra arborilor uriasi, atenti sa observam vegetatia coplesitoare si diverse animale salbatice. La Caravonica – statia noastra de debarcare – vom pasi intr-o lume magica, cu spectacole autentice sustinute de triburile Tjapukai, una din cele mai vechi culturi aborigene din Australia. Pentru prima data un intreg parc este dedicat in scopul conservarii si prezentarii culturii aborigene cu ajutorul tehnologiei moderne. Cazare Cairns.

Ziua 7. CAIRNS - BRISBANE
Mic dejun. Transfer matinal la aeroport si zbor spre Brisbane, capitala statului Queensland, al treilea mare oras al Australiei dupa Sydney si Melbourne. La sosire vom face un tur panoramic, admirand arhitectura contrastanta dintre blocurile turn din sticla si cladirile istorice coloniale din piatra, pietele si strazile pitoresti pavate, marginite de cafenele si restaurante, King George Square, Primaria. Dupa-amiaza vom putea vizita, optional, primul si cel mai mare Sanctuar de ursuleti koala din lume, prilej de a ne delecta privirea cu aceste superbe mamifere arboricole rare, marsupiale la fel ca si cangurii, pe care ii vom intalni de asemenea in aceasta rezervatie. ( Ursuletii Koala nu sunt in fapt o specie de ursi, cuvantul ‘koala’ provenind din vechea limba aborigena australiana si inseamna ‘fara apa’, aluzie la dieta de baza a ursuletilor formata din frunze de eucalipt, bogate in apa, astfel incat acestia nu sunt nevoiti sa mai coboare din copac pentru a se hidrata ). Seara o putem incheia cu o plimbare cu vaporasul pe raul Brisbane, pentru a admira panorama orasului dintr-o noua perspectiva. Cazare Brisbane.

Ziua 8. GOLD COAST
Mic dejun. Timp liber in Brisbane, altfel, excursie optionala in minunata statiune Gold Coast, oras de coasta numit si ‘Surfers Paradise’, cu plaje largi, mall-uri renumite, stranduri intinse de-a lungul oceanului, asemanator coastelor Floridei si o mare varietate de activitati turistice. Orasul gazduieste sapte mari parcuri tematice, printre care Seaworld, Dreamworld sau Warner Bros. Movie World. Timp liber in Gold Coast pentru plaja, plimbari sau vizitarea unuia dintre parcurile tematice. Vom continua excursia urcand pe ‘Hinterland’, platoul vulcanic al Muntelui Tamborine, acoperit de paduri tropicale, de unde se deschide o panorama unica asupra coastei. Vom intalni plantatii pitoresti de avocado, kiwi si numeroase comunitati locale care isi vand obiectele de arta exotice, sculpturi, picturi si bijuterii. Timp liber pentru a explora frumusetile locului, plimbandu-ne pe ‘Aleea Galeriilor’ , vizitand pesterile artificiale. Intoarecere in Brisbane si cazare.

Ziua 9. BRISBANE - SYDNEY
Mic dejun. Inainte de pranz transfer la aeroport si zbor spre Sydney, cel mai mare, mai vechi si mai cosmopolit oras al Australiei. Sosim la ora 14.05 la Sydney, transfer la hotel si restul timpului liber la dispozitie. Optional, putem participa la o experienta unica, de neuitat, intr-un voiaj de aprox 3 ore cu vaporasul in largul golfului pentru a admira balenele cu cocoasa care traverseaza regulat coasta sudica a orasului Sydney, prilej de a imortaliza cu aparatul foto amintiri fantastice din Australia. Pe langa spectacolul migratiei balenelor, se pot vedea adesea numeroase grupuri de delfini si albatrosi. Cazare Sydney.

Ziua 10. SYDNEY
Mic dejun. Vom vizita Sydney the Rocks, Harbor Bridge, Darling Harbour, Syney Tower si centrul orasului cu Opera House – capodopera de arhitectura monumentala, una din cele mai faimoase si mai fotografiate cladiri din lume. Putem continua turul panoramic cu o croaziera minunata unde vom servi un fabulos pranz bufet cu fructe de mare. Timp liber in Sydney. Cazare.

Ziua 11. BLUE MOUNTAINS
Mic dejun. Astazi vom participa la o excursie optionala de exceptie, in Blue Mountains, situati la 2 ore de Sydney. Prima oprire va fi la Featherdale Wildlife Park, una din cele mai mari rezervatii de animale australiene din lume. Plimbandu-ne pe aleile cu vegetatie tropicala, ne vom putea intalni fata in fata cu ursuletii koala, wombats, pasari kookaburras si emu, papagali colorati, cancuri de t

Tabel cu lista de preturi

Perioada 5
27-Dec-11 - 12-Ian-123790

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/circuit
  • Tip transport:
  • Tip masa:

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Oferta Postata de agentia de Turism " Agentia de Turism PREMIER TOUR"

Total Oferte de Turism (1243)
Ultimele Oferte Turistice Postate:

Contacteaza Agentie: Agentia de Turism PREMIER TOUR