Destinatii Europene

Reducere Revelion 2011 in Croaziera pe Nil 16 zile

Categorie Oferta:
Destinatii Internationale - Revelion
Tip Oferta Turism:
Circuit
Durata:
16 zile
Valabilitate Oferta:
30/12/2010 - 14/01/2011
Pret Total:
995 € (62.19€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

  • muzee
  • monumente istorice
  • centre shopping

Descriere Oferta Turistica:

DESCRIERE
Pe urmele a doua din cele 7 minuni ale lumii - Piramida lui Keops si Farul din Alexandria
4 zile de plaja si baie la Marea Rosie
4 CROAZIERE: 2 pe NIL (Cairo, Aswan-Luxor), pe Canalul Suez (Port Said) si pe M. Rosie (Hurgada-Sharm el Sheikh)

ITINERARIU
CAIRO-PIRAMIDELE-ALEXANDRIA-Sf. ECATERINA-HURGHADA - CANALUL SUEZ-PORT SAID - ABU SIMBEL-MUNTELE SINAI-SHARM EL SHEIKH

PLECARI
30.12-14.01.2011

SERVICII INCLUSE
- servicii ghid roman si ghid egiptean, transport cu autocarul conform programului;
transport cu avionul Bucuresti –Cairo – Bucuresti;
- biletele de intrare pentru vizitarea obiectivelor turistice;
- 3 cazari in croaziera pe NIL (cu pensiune completa ) cu vapor de 5**** (cu piscina), 1 cazare la Aswan, 5 cazari la Cairo, 3 cazari cu
- demipensiune la Hurghada si o cazare la Sf. Ecaterina in hoteluri de 3*** (TV, frigider, aer conditionat si grup sanitar propriu cu dus) ;
- Masa (fara bauturi) de Revelion in croaziera pe Nil in Cairo;
- 1 cazare in tren pe fotoliu la clasa I - a sau (daca se gasesc locuri – se va sti in Egipt) in cusete cu 2 paturi + cina si mic dejun, caz in care se
- achita obligatoriu 35 euro in Egipt (fara posibilitatea de a opta pentru fotoliu);.

SERVICII NEINCLUSE
- viza, 15 dolari , se achita si se obtine pe aeroportul din Cairo;
- taxe aeroport / securitate, transfer aeroport-hotel-aeroport, comision, traversarea Marii Rosii in croaziera (Hurghada-Sharm El Sheikh) si
- bacsis pentru prestatorii de servicii (din strainatate), in total = 245 euro (se achita obligatoriu la agentia din Romania);
- Asigurarea medicala
- Nu ezitati sa incheiati asigurarea STORNO(cu minim 21 de zile inaintea plcarii) prin care se restituie banii in cazul neparticiparii la excursie datorita (conform conditiilor politei de asigurare) imbolnavirilor, deceselor, accidentelor, etc.

PROGRAM
Ziua 1–Joi 30.12. ora 17.30 - intalnire cu ghidul la Aeroportul Otopeni - check in Turkish pentru destinatia Istanbul. Ora 19.25 decolare. Sosire Istanbul ora 20.40. Decolare din Istanbul catre Cairo, ora 23.50. Sosire in Cairo ora 02.05. Transfer la hotel. Cazare in Cairo.
Ziua 2 - 31.12 (mic dejun - ora 11). La 20 km de Cairo, vizite Memphis (vechea capitala) si Sakkara (piramida in trepte). Cazare in Cairo. Masa de Revelion in croaziera pe Nil.
Ziua 3 (mic dejun). Optional (30 euro - daca se achita la agentia din Romania cu minim 21 zile inaintea plecarii sau 40 euro - daca se achita in excursie), excursie cu autocarul la Port Said (declarat zona duty free si situat la confluenta dintre Canalul Suez si Marea Mediterana) - shopping in zona libera si croaziera (optional) pe canal. Cazare in Cairo.
Ziua 4 (mic dejun). Optional (40 euro - daca se achita la agentia din Romania cu minim 21 zile inaintea plecarii sau 50 euro - daca se achita in excursie include ghid, transport, pranzul si biletele de intrare), excursie cu autocarul la Alexandria. Vizite (exterior) pe faleza marii: Citadela Kait Bay ridicata pe locul farului, Cladirea Bibliotecii si Complexul Regal Montaza (palatul si gradinile). In oras se viziteaza catacombele greco-romane si teatrul greco-roman. Sugestii pentru turistii ce raman in Cairo (vizite individuale): shopping in Bazarul Khan El Khalili sau Arcadia Mall, urcare cu liftul (187 m) in Cairo Tower (panorama asupra orasului, restaurant cu o rotatie completa la ½ ora), plimbare pe faleza Nilului -insulele Gezira(Muzeul Bumbacului) si Roda. Cazare in Cairo.
ZIUA 5 (mic dejun). In Cairo se viziteaza: Muzeul de Egiptologie (pentru sala mumiilor regale se platesc aprox. 5 euro la intrare), Moscheea lui Mohamad Ali (de alabastru), Citadela din Cairo (panorama asupra orasului) si Cairo Coptic (biserica crestina - suspendata). Cazare in tren
Ziua 6–(mic dejun). In Aswan se viziteaza Marele Baraj si Obeliscul Neterminat. Optional (60 euro - daca se achita la agentia din Romania cu minim 21 zile inaintea plecarii sau 70 euro - daca se achita in excursie), excursie (include ghid si transport cu autocarul, fara bilet intrare) la Abu Simbel. Cazare in Aswan.
Ziua 7 (mic dejun). In Aswan se viziteaza Gradina Botanica de pe Insula Kichner si Insula Philae (Templul Zeitei Isis). Plimbare pe Nil cu feluca-(barca) - se vad (din exterior) Mausoleul lui AGHA KHAN si Insula Elefantina. Pranz, cina si cazare pe vas
ZIUA 8 (mic dejun). Se viziteaza Templul Kom Ombo (daca navigatia pe Nil permite se poate vizita la lumina reflectoarelor) si Templul Edfu. Masa festiva de revelion pe vas in Croaziera pe Nil. Pranz, cina si cazare pe vas.
ZIua 9 (mic dejun). Vizita malul de vest al Nilului: Colosii lui Memnon, Valea Regilor (3 morminte si 8 euro - mormantul lui Tutankamon, plata in Egipt), Templul Reginei Hatshepsut si Valea Reginelor. Optional la Luxor, spectacol de sunet si lumina. Pranz, cina si cazare pe vas.
Ziua 10 (mic dejun).Vizita malul de est-Templul Karnak (cel mai mare din Egipt) si Templul Luxor. Deplasare (2,5 ore) in convoi de autocare de la Luxor spre Hurgada. Plaja si baie. Cina si cazare in Hurghada.
Zilele 11, 12 (mic dejun). Timp liber: plaja si baie, shopping, scufundari. Optional (40 euro - daca se achita la agentia din Romania cu minim 21 zile inaintea plecarii sau 50 euro - daca se achita in excursie), Croaziera ???????????la insula NO NAME. Optional (35 euro - daca se achita la agentia din Romania cu minim 21 zile inaintea plecarii sau 45 euro - daca se achita in excursie), seara - show traditional (program artistic). Cina si cazare in Hurghada.
Ziua 13 (mic dejun). Traversarea Marii Rosii - in croaziera, Hurghada-Sharm El Sheikh. In Sharm el Sheikh plaja si baie in Marea Rosie (intre orele 11 - 14) sau shopping. Turul statiunii (portul – Sharm El Maia - Namaa Bay - Hotel Sofitel - aeroport). Deplasare cu autocarul in Peninsula Sinai. Cina si cazare la Sfanta Ecaterina.
Ziua 14 (mic dejun). Dimineata in zori, optional, urcare pe Muntele Sfant Sinai pentru a se vedea rasaritul soarelui. Intoarcere la hotel. Mic dejun. Vizita Manastirea Sf. Ecaterina. Deplasare (se traverseaza Canalul Suez) cu autocarul la Cairo. Cazare in Cairo.
Ziua 15 (mic dejun). Deplasare la Giza (Cairo) unde se viziteaza in exterior (optional, coborare intr-o piramida, aprox. 8 euro - plata in Egipt) : Piramida lui Keops si 3 piramide mici ale familiei, Piramida lui Mikerinos si 3 piramide mici ale familiei, Piramida lui Kephren, Sfinxul (infatisarea lui Kefren), Muzeul Papirusului si Palatul Parfumurilor. Vizita Bazarul Khan El Khalili. Ora 24, transfer la aeroport.
ZIUA 16–Vineri, 14.01. Ora 03.50 decolare, sosire in Istanbul ora 6.15. Decolare ora 8.30. Sosire Otopeni ora 9.55

007
Copii sub 12 ani (neimpliniti) au reducere de 50 euro
Grup minim 25 turisti.
La inscriere se achita minim 500 euro.
Obs. - persoanele care se inscriu singure si pentru care agentia nu gaseste un partener nu vor plati diferenta de single.
Acte necesare : pasaport valabil minim 6 luni de la data terminarii excursiei

Tabel cu lista de preturi

Perioada 5
30-Dec-10 - 14-Ian-11995

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/circuit
  • Tip transport:
  • Tip masa:

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Oferta Postata de agentia de Turism " Agentia de Turism PREMIER TOUR"

Total Oferte de Turism (1243)
Ultimele Oferte Turistice Postate:

Contacteaza Agentie: Agentia de Turism PREMIER TOUR