Destinatii Europene

REDUCERE MEXIC MARELE CIRCUIT CU SEJUR 16 ZILE

Categorie Oferta:
Destinatii Internationale - Evenimente
Tip Oferta Turism:
Circuit
Durata:
16 zile
Valabilitate Oferta:
15/05/2012 - 02/09/2012
Pret Total:
1995 € (124.69€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

  • muzee
  • monumente istorice

Descriere Oferta Turistica:

REDUCERI pentru inscrieri timpurii!
ITINERARIU
MEXICO CITY-CUERNAVACA-ACAPULCO- SAN CRISTOBAL-CANCUN

PLECARI
15 mai, 2 sept 2012

SERVICII INCLUSE
● zbor Bucuresti – Mexico City – Bucuresti si Cancun -Mexico City;
● transferurile cuprinse in program si transport pe durata circuitului cu autocar / minibus cu A/C;
● 14 nopti cu mic dejun pe durata circuitului in hoteluri de 4* si 3*
● 5 cine si 5 pranzuri conform programului ;
● vizitele cuprinse in program ;
● ghizi locali si ghid roman insotitor pe toata durata excursiei;

SERVICII NEINCLUSE
● taxele de aeroport si securitate pentru zborurile internationale si zborul intern 395 € ;
● taxele de frontiera ( aprox 20 €, se achita local);
● asigurarea medicala;
● excursiile si vizitele optionale ;
● bacsisuri obligatorii 45 € / pers;
● intrarile la obiectivele turistice 115 €;
● alte servicii decat cele mentionate

PROGRAM
Ziua 1. BUCURESTI – MEXICO CITY
Intalnire cu ghidul in aeroportul Otopeni ora 07.00 dimineata, imbarcare si zbor spre Mexico City via Amsterdam, ora 09.00. Sosire in Mexico City ora 18.50 ( ora locala ) si transfer la hotel. Seara libera la dispozitie. Cazare.

Ziua 2. MEXICO CITY & TEOTIHUACAN
Mic dejun. Ne deplasam la Teotihuacan pentru o vizita matinala la impresionantul complex arheologic, supranumit ‘Orasul Zeilor’, unde se vor admira monumentalele Piramide ale Soarelui si Lunii si Templul lui Quetzalcoatl. Dupa-amiaza continuam cu vizitarea Altarului Guadalupe, cel mai important monument religios al Mexicului. Cazare Mexico City.

Ziua 3. MEXICO CITY & XOCHIMILCO
Mic dejun. Turul celei mai mari metropole din lume, cu o populatie de 25 milioane de locuitori, situata la altitudinea de 2400 m. Vizitam Zócalo (centrul animat al orasului ), Palatul National, construit pe ruinele unui palat aztec, cu minunatele sale picturi murale, opera faimosului pictor mexican Diego Riviera, impozanta Catedrala Metropolitana. Dupa pranz, turul poate continua, optional, cu o vizita la Muzeul National de Antropologie ce adaposteste o bogata colectie de artefacte precolumbiene, dupa care deplasare la Xochimilco, pentru o plimbare de seara cu barcile traditionale pe canale. Cazare Mexico City.

Ziua 4. CUERNAVACA - ACAPULCO
Mic dejun. Plecare spre Acapulco, facand un popas in Cuernavaca, ‘Orasul Primaverii Vesnice’. Sosire in Acapulco dupa pranz, oras cosmopolit, situat pe tarmul Oceanului Pacific, cu plaje minunate si o intensa viata de noapte. Timp liber. Cina
si cazare.

Ziua 5. ACAPULCO
Mic dejun. Timp liber in Acapulco pentru plaja, cumparaturi etc. Optional, croaziera cu iahtul Bonaza pe Oceanul Pacific. Seara nu ratati spectacolul captivant ‘Cliff Divers’. Cina si cazare.

Ziua 6. ACAPULCO – TAXCO
Mic dejun. Plecam Taxco, ‘Orasul de Argint’, unde vom vizita frumoasa biserica Santa Prisca si traditionalele ateliere de argintarie. Cazare Taxco.

Ziua 7. TAXCO – MONTE ALBAN - OAXACA
Mic dejun. Continuam traseul spre Oaxaca. Sosim si incepem vizita Vizita la Monte Alban ( Muntele Alb ), important complex arheologic, atribuit unui amestec succesiv de civilizatii pre-columbiene zapotec, olmec si mixtec, situat pe un promontoriu artificial inalt de 400 m, in Valea Oxaca. Vom putea admira numeroase temple, picturi murale, piramide in trepte, basoreliefuri, morminte (dintre care se remarca mormantul nr. 7 ), Observatorul (ansamblu de cladiri cu semnificatie astrologica ) si ‘Pietrele Dansatorilor’ ( sculpturi in pietre care infatiseaza barbati dezbracati in diverse posturi contorsionate). Vom vizita Templul Santa Maria Tonantzintla, admirabil decorat manual de catre indigeni, Capela Rosario, Piata Centrala, Catedrala si El Parian (cunoscut centru comercial de artefacte ). Pranz la un restaurant local. Ziua de astazi se incheie cu un tur panoramic al orasului Oaxaca. Cazare Oaxaca.

Ziua 8. MITLA - TEHUANTEPEC
Mic dejun. In continuare vizitam vechiul oras pre-columbian Mitla, unul din cele mai emblematice locuri sacre, din care s-au pastrat numeroase cladiri si ziduri decorate cu mozaicuri geometrice distincte. Continuam traseul spre Tehuantepec, nu inainte de a trece pe langa Arborele Tule, copacul cu cel mai mare diametru din lume, masurand la baza trunchiului aproape 12 m, estimat cu o varsta de cel putin 1500 ani. Pranz la un restaurant local. Cazare Tehuantepec.

Ziua 9. CANIONUL SUMIDERO – SAN CRISTOBAL
Mic dejun. Plecam spre Tuxtla Gutierrez, capitala statului Chiapas, bucurandu-ne de peisajele deosebite ale muntilor. Traversam Canionul Sumidero ( 1000 m inaltime ) admirand peisaje spectaculoase. Plimbarea cu vaporasul prin canion va fi marea atractie a zilei de azi ( optional ). Sosim la San Cristobal si tur panoramic. Cazare.

Ziua 10. SATELE INDIENE - CASCADELE AQUA AZUL
Mic dejun. Vom putea sa intram in contact cu populatia indigena vizitand un sat indian autentic, San Juan Chamula, ai carui localnici si-au pastrat nealterate traditiile, obiceiurile, credinta si structura sociala. Vom putea sa intram in locuintele lor, sa le admiram templele si chiar sa asistam la unele ritualuri arhaice pagane. Pranz la un restaurant local. Plecam spre Palenque, oprindu-ne sa ne ‘clatim privire’ cu apele azurii ale Cascadelor Aqua Azul. Sosire la Palenque si cazare.

Ziua 11. PALENQUE – MERIDA
Mic dejun. Dimineata vizitarea complexului arheologic de la Palenque, aflat in inima junglei, unul din cele mai importante repere ale urmelor civilizatiei maya in Mexic. Vom admira Templul Inscriptilor, cum a fost denumit, situat deasupra Mormantului regelui Pakal cel Mare, Palatul ( ansamblu de structuri arhitectonice adiacente, inter-conectate, care adapostesc unele din cele mai frumoase sculpturi si basoreliefuri ) si Templele ridicate in varful piramidelor in trepte (Templul Soarelui, Templul Crucii ) care comemoreaza succesiunea regelui Chan Bahlul II la tron. Pranz la un restaurant local. Continuam itinerariul spre Merida, oras cu bulevarde largi strajuite de arbori umbrosi si cladiri coloniale, supranumit si ‘Orasul Alb’ (apelativ care isi are radacinile in perioada sclavagismului, datorita restrictilor impuse populatiei de culoare de a intra in oras). Vizitam Montejo Avenue, Palatul Guvernatorului, Piata Centrala, Catedrala. Cazare Merida.

Ziua 12. UXMAL – CHICHEN ITZA – CANCUN
Mic dejun. Ne deplasam spre Uxmal, sit arheologic al civilizatiei maya deosebit de bine conservat, situat in peninsula Yucatán, avand constructii ale caror arhitectura rivalizeaza in rafinament cu cele de la Palenque ( Palatul Guvernatorului, Templul Adivino, numit si Piramida Magicianului etc ). Continuam spre Chichen Itza, cel mai fascinant centru arheologic pre-hispanic din Mexic, cu functii ceremoniale, unde vom intalni si si urme de cunostiinte avansate de astronomie arhaica ale civilizatie mayase. Vom vizita Templul piramidal Kukulcan, Templul Jaguarului, Observatorul, Piata celor o mie de coloane, Fantana Sacra (cenote), locul unde erau aruncate spre sacrificiu victimele in onoarea zeului Chaak. Sosire seara la Cancun, celebra statiune a Mexicului de la Oceanul Atlantic. Cazare cunostiinte avansate de astronomie arhaica ale civilizatie mayase. Vom vizita Templul piramidal Kukulcan, Templul Jaguarului, Observatorul, Piata celor o mie de coloane, Fantana Sacra (cenote), locul unde erau aruncate spre si cina.

Ziua 13. CANCUN & ISLA MUJERES
Mic dejun. Timp liber in care ne vom putea bucura de plajele cu apele turcuaz ale oceanului ( Marii Caraibelor ) sau vom putea vizita, optional, Isla Mujeres ( bauturi si pranz inclus ). Cazare si cina.

Ziua 14. CANCUN
Mic dejun. Timp liber sau excursie optionala in inima junglei, intr-o aventura 4x4, prilej de a ne inota in apele de clestar ale unor rauri subterante, a ne relaxa in hamac la umbra arborilor batrani ai padurii tropicale si a face snorkel deasupra celor mai frumoase recifuri de corali. Cazare si cina Cancun.

Ziua 15. CANCUN
Mic dejun. Transfer la aeroport si zbor spre Mexico City, unde ne vom imbarca in zborul transatlantic cu destinatia Amsterdam ( plecare ora 21.55 ). Noapte la bord.

Ziua 16. AMSTERDAM – BUCURESTI
Mic dejun. Sosire in Amsterdam ora 15.20 si zbor in conexiune spre Bucuresti.

005

Reducere copii max 12 ani: 10% din tariful net, fara taxe ( doar pentru cazarea in camera cu 2 adulti ) si 50% la excursiile optionale. Nu se acorda reduceri pentru a treia persoana adulta in camera. Grup minim 15 pers.

EXCURSII SI ACTIVITATI OPTIONALE(se achita ala agentie):
■ Muzeul de Antropologie din Mexico City ( inclusiv intrarea ) si Xochimilco ( inclusiv plimbarea cu barca ): 60 €
■ croaziera cu iahtul Bonanza la Acapulco: 55 € ( include transferuri, bauturi nealcoolice )
■ plimbarea cu barca prin Canionul Sumidero: 25 €
■ Isla Mujeres din Cancun: 115 € ( include transferuri, bauturi nealcoolice si pranz )
■ Jungle Crossing: 110 € ( include transferuri, bauturi nealcoolice si pranz, intrari obiective, transport autocar, caiac, vaporas, jeep)

HOTELURI FOLOSITE IN ACEST PROGRAM:
Mexico City: Hotel Metropol 4* ( www.hotelmetropol.com.mx )
Acapulco: Hotel Crown Plaza 4* ( www.ichotelsgroup.com )
Oaxaca: Hotel Hacienda la Noria 4* ( www.hotel-lanoria-oaxaca.com )
Tehuantepec: Hotel Calli 4* ( www.hotelcalli.com )
Palenque: Villas Kin Ha 3*+ ( www.villaskinha.com )
Campeque: Hotel Ocean View 4* (www.oceanview.com.mx )
Merida: Hotel Ambassador 4* (www.ambassadormerida.com )
Cancun: Hotel Great Parnassus 4* (www.greatparnassuscancun.com )

Nota: in anumite situatii hotelurile mentionate pot fi schimbate, oferindu-se alternative similare.

15 mai, 2 sept 2012
1995 euro / loc in camera dubla
415 euro / supliment single

Tabel cu lista de preturi

Perioada 5
15-Mai-12 - 02-Sep-121995

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/circuit
  • Tip transport:
  • Tip masa:

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Oferta Postata de agentia de Turism " Agentia de Turism PREMIER TOUR"

Total Oferte de Turism (1243)
Ultimele Oferte Turistice Postate:

Contacteaza Agentie: Agentia de Turism PREMIER TOUR