Destinatii Europene

REDUCERE MARELE TUR EGIPT IORDANIA 19 ZILE

Categorie Oferta:
Destinatii Internationale - Evenimente
Tip Oferta Turism:
Circuit
Durata:
19 zile
Valabilitate Oferta:
21/02/2012 - 16/10/2012
Pret Total:
995 € (52.37€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

  • muzee
  • monumente istorice

Descriere Oferta Turistica:

REDUCERI pentru inscrieri timpurii!
ITINERARIU
CAIRO - ALEXANDRIA - VALEA REGILOR - ASWAN - HURGHADA - SHARM EL SHEIKH

PLECARI
21 feb, 24 apr, 4 sep, 16 oct 2012

SERVICII INCLUSE
• transport avion Bucuresti - Cairo - Bucuresti;
• 3 nopti cazare in Cairo hotel 4* cu mic dejun, 4 nopti pe vas de croaziera 5* cu pensiune completa, 3 nopti la Hurghada hotel 4* cu demipensiune, 2 nopti in Sharm El Sheikh hotel 4* cu demipensiune, 1 noapte in tren clasa I, compartiment turistic cu fotolii rabatabile ( vezi supliment cuseta ), 3 nopti Aqaba hotel 3* cu demipensiune, 2 nopti Amman hotel 4* cu demipensiune;
• transferuri si transport cu autocar / minibus cu A/C pe durata traseului;
• ferry-boat (catamaran) de la Hurghada la Sharm El Sheikh;
• ferry-boat Egipt - Iordania si retur;
• vizitele cuprinse in program cu ghizi locali si ghid insotitor roman;
• intrarile la obiectivele turistice vizitate din Egipt ( nu este inclusa intrarea in Piramide, ci doar in incinta complexului ).

SERVICII NEINCLUSE
• asigurerea medicala;
• taxele de aeroport si securitate 115 € ;
• taxa de viza Egipt si Iordania 32 €;
• bacsisuri obligatorii: 30 €;
• taxele de iesire din Iordania si taxele de frontiera 40 €;
• excursiile optionale;
• intrarile la obiectivele turistice vizitate: 33 €;
• supliment optional vagon de dormit ( cuseta 2 persoane), inclusiv cina si mic dejun: 45 € / pers. (recomandabil );

PROGRAM
Ziua 1. BUCURESTI – CAIRO
Intalnire cu reprezentantul agentiei pe aeroportul Otopeni, ora 21.40, imbarcare si zbor spre Cairo, ora 23.40. Sosire ora 2.25, dupa formalitatile de frontiera, transfer la hotel si cazare.

Ziua 2. MISTERELE PIRAMIDELOR
Mic dejun. In prima parte a zilei vizitarea Piramidelor Keops, Kephren & Mikerinos, una din cele 7 minuni ale lumii, si a misteriosului Sfinx. La intoarcere oprire la Institutul de Papirusuri, Laboratorul de Parfumuri si Scoala Orientala de Covoare. Dupa-amiaza, vizita optionala la Muzeul de Egiptologie, unde este adapostita faimoasa comoara a lui Tutankamon. Seara va sugeram o cina de bun venit la un restaurant local situat pe malul Nilului. Cazare Cairo.

Ziua 3. ALEXANDRIA
Mic dejun. Excursie optionala cu pranz inclus la Alexandria, unde putem admira Teatrul Roman, Citadela, Gradinile Montazah, Parcul Arheologic. Timp liber pentru plimbare pe tarmul Mediteranei sau alte activitati. Intoarcere in Cairo si cazare.

Ziua 4. FARMECUL METROPOLEI
Mic dejun. Astazi putem continua explorarea misterelor faraonilor cu o incursiune ‘extra urbana’ pentru vizitarea Piramidei in Trepte de la Saqarra si a capitalei vechiului Regat, Memphis, unde vom putea admira muzeul in aer liber cu numeroase statutete datand de 4000 ani, printre care su Colosul lui Ramses II. Dupa amiaza timp liber la dispozitie. Se pot vizita, optional, intr-o excursie de aprox. 4 ore, Cartierul Coptic si Moscheea Mohamed Ali. Seara transfer la gara si imbarcare in tren clasa I pentru plecarea spre Luxor ( turistii care opteaza pentru cusete de dormit au incluse cina si micul dejun de a doua zi, servite de stewarzi la cabina ).

Ziua 5. LEGENDELE NILULUI
Sosire dimineata la Luxor si transfer la vapor. Incepe aventura Nilului intr-o spectaculoasa croaziera pe apele legendarului fluviu african. Timpul liber il puteti petrece la plaja pe puntea vasului admirand in acelasi timp fermecatoarele peisaje care se succed de-a lungul malurilor: sate pescaresti vechi de sute de ani, culturi de palmieri, temple antice incarcate de mitologie, fascinante apusuri de soare. Vizitarea malului estic al Nilului ( Malul Soarelui si al Vietii ) unde ghidul va initia in misterele templelor antice de la Luxor si Karnak. Invatati, cu putina bunavointa, sa descifrati hieroglifele egiptene care traduc impresionante scene din mitologia acestei tari. Seara nu ratati fascinantul spectacol de sunet si lumini de la Templul Luxor (optional). Noapte la bord / pensiune completa.

Ziua 6. VALEA REGILOR
Mic dejun. Excursie optionala pe malul de vest unde vom vizita Valea Regilor ( mormintele faraonilor ), Templul Reginei Hatshepsut si Colosii lui Memnon. Navigare in amonte. Seara spectacole de divertisment si animatie. Noapte la bord / pensiune completa.

Ziua 7. LEGENDELE NILULUI SI TEMPLELE ZEILOR
Mic dejun. Popas la Edfu pentru vizitarea templului dedicat zeului Horus. Timp liber pentru cumparaturi in mini bazarul de la Edfu. Navigare spre Esna si traversarea ecluzei. Vizitarea templului celor doi zei: Sobeik si Haroeris de la Komombo. Continuam navigarea spre Aswan. Noapte la bord / pensiune completa.

Ziua 8. ASWAN
Mic dejun. Sosire in Aswan. Scurta plimbare cu feluca in jurul insulei Elephantina cu vizitarea Gradinii Botanice. Optional vizitarea Obeliscului Neterminat si a Marelui Baraj. Noapte la bord / pensiune completa.

Ziua 9. TEMPLELE DE LA ABOU SIMBEL
Mic dejun. Excursie optionala la Abu Simbel, situat in sudul Egiptului, pentru a vizita Templele lui Ramses II si Nefertari, unele din cele mai fascinante monumente arhitecturale construite cu peste 3000 de ani in urma, sapate in malul Nilului. Dupa-amiaza plecare spre Hurghada. Sosire, cazare si cina.

Ziua 10. HURGHADA
Mic dejun. Timp liber la Marea Rosie pentru plaja si activitati optionale. Descoperiti fascinantele recifuri de corali si fauna subacvatica a uneia dintre cele mai limpezi mari din lume ( vizibilitate 15 –20 m ). Ca program alternativ, putem opta pentru un safari - incursiune in desert cu cina barbecue sau o plimbare pe mare cu barca cu fundul de sticla. Cazare si cina.

Ziua 11. HURGHADA & INSULA GIFTUN
Mic dejun. Optional, croaziera in Insula Giftun, prilej de a ne bucura de soarele Marii Rosii si a admira splendoarea salbatica a unei insule nelocuite. Vaporasul acosteaza pe plajele imaculate cu nisip galben, unde turistii pot sa faca plaja si baie. Cazare si cina Hurghada.

Ziua 12. DE LA HURGHADA LA SHARM EL SHEIKH
Mic dejun. Imbarcare pe ferry-boat pentru un scurt voiaj pe Marea Rosie la Sharm El Sheikh, una din cele mai apreciate destinatii de vacanta din lume. Sosire si transfer la hotel. Sejur liber in exoticul Sharm pentru plaja si activitati optionale. Posibilitati multiple de petrecere a timpului: spectacole de divertisment oferite de echipele de animatori, sporturi de apa, scufundari, croaziere, excursii, safari etc. Cazare si cina.

Ziua 13. SHARM EL SHEIKH & SF. ECATERINA
Mic dejun. Timp liber la Marea Rosie pentru plaja si activitati optionale. Excursie optionala de o zi in nisipurile Sinaiului. Plecare din Sharm in jurul orei 06:00 dimineata. Sosire si vizitaea Manastirii Sf Ecaterina, una dinte cele mai vechi manastiri din lume. Dupa ce servim pranzul in orasul Sf Ecaterina, se pleaca intr-o scurta vizita a orasului Dahab, perla golfului Aquaba, o statiune renumita pentru posibilitatile sale de snorkelling. Cazare si cina in Sharm El Sheikh.

Ziua 14. SHARM EL SHEIKH - AQABA
Mic dejun. Timp liber in Sharm El Sheikh. Transfer cu autocarul in Nuweiba ( aprox. 45 min ), de unde de imbarcam in ferry-boat de mare viteza pentru trafersarea in Iordania ( durata voiajului cca. 1 ora ). Sosim la Aqaba, una din cele mai frumoase statiuni la Marea Rosie. Program liber pentru plaja si activitati facultative. Posibilitati de snorkeling, diving etc. Cazare si cina.

Ziua 15. MIRAJUL DESERTULUI: PETRA - WADI RUM
Mic dejun. Astazi vom putea participa la o excursie optionala la Petra, denumita si \'Orasul Roz\', unde vom inatalni un spectaculos peisaj arhitectonic, faimosul \'Siq\' ( culoar de cca. un km sapat in stancile abrupte chiar la intrarea in oras), drumul spre \'Comoara\' ce serpuieste pe marginea canionului si zeci de monumente interesante: temple, bai, Teatrul Roman, piete etc. Dupa-amiaza, in cadrul excursiei, imbarcati in jeep-uri de teren, vom face un spectaculos safari la Wadi Rum pentru a admira un superb apus de soare. Cazare si cina in Aqaba.

Ziua 16. PLAJA LA MAREA ROSIE - AQABA
Mic dejun. Sejur liber in Aqaba pentru plaja si activitati facultative. Optional, excursie in Israel ( plecare dimineata devreme, vizitare Ierusalim si Bethleem, intoarcere seara tarziu). Cazare si cina Aqaba.

Ziua 17. LACASURI BIBLICE: MADABA & MUNTELE NEBO
Mic dejun. Plecare spre Amman. In drumul nostru, oprire la Kerak pentru a vizita impozanta fortareata construita de cavalerii cruciati, dupa care vom vizita renumitele locuri biblice Madaba (unde se afla Biserica Sf.Gheorghe, faimoasa prin mozaicul din sec. Vl care reprezinta o harta a Palestinei) si Muntele Nebo ( locul unde a trait si murit Moise). Sosire la Amman, supranumit si \'Orasul Alb\', unde vom face un tur de oras incluzand Citadela cu Templul lui Hercule si Teatrul. Cazare si cina Amman.

Ziua 18. IN DRUM SPRE CAPITALA IORDANIEI
Mic dejun. Astazi vom putea participa la o excursie optionala la Jerash, supranumit \'Pompeiul Orientului\', cel mai bine conservat oras greco-roman din Orientul Mijlociu, loc de pelerinaj si deopotriva important complex ecleziastic din Decapolis (\'cele zece orase\' unde se spune ca Iisus a facut miracole). Urmatoarea oprire va fi la Umm Qais, un alt important reper turistic din Iordania, unde se spune, conform Noului Testament, ca Isus a exorcizat demonii alungandu-i intr-o turma de porci care s-au aruncat in mare. De pe promontoriul pe care este inaltat vechiul oras roman se zareste in departare Marea Galileei, Tiberias din Israel si Inaltimile Golanului. Cazare si cina Amman.

Ziua 19. PE VALEA IORDANULUI
Mic dejun. Continuam itinerariul pe Valea Iordanului, cu un popas la Marea Moarta, unde vom putea sa facem baie in cea mai sarata mare din lume, recunoscuta datorita proprietatilor sale curative miraculoase. En route vom vizita Mukavir, locul in care s-a aflat Palatul lui Irod, unde a fost tinut inchis si decapitat Ioan Botezatorul. Traversam cu ferry-boat-ul inapoi in Egipt. Continuam drumul spr

Tabel cu lista de preturi

Perioada 5
21-Feb-12 - 16-Oct-12995

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/circuit
  • Tip transport:
  • Tip masa:

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Oferta Postata de agentia de Turism " Agentia de Turism PREMIER TOUR"

Total Oferte de Turism (1243)
Ultimele Oferte Turistice Postate:

Contacteaza Agentie: Agentia de Turism PREMIER TOUR