Destinatii Europene

REDUCERE Circuit si Sejur Thailanda 15 zile

Categorie Oferta:
Destinatii Internationale
Tip Oferta Turism:
Cazare
Durata:
15 zile
Valabilitate Oferta:
02/10/2014 - 17/10/2015
Pret Total:
1100 € (73.33€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

  • litoral
  • muzee
  • monumente istorice
  • ecoturism
  • centre shopping

Descriere Oferta Turistica:

Reducere 10% pentru inscrieri pana la 30.10.2014

Itinerariu
Angkor wat - Thom

Plecari
21.02.2015, 17.10.2015

Servicii incluse
servicii ghid roman si ghid thailandez ;
bilet avion Bucuresti – Istanbul – Bangkok – Istanbul – Bucuresti;
transport cu autocar 2** cu aer conditionat;
4 cazari cu mic dejun si 9 cazari cu demipensiune la hoteluri de 3* si 4*;
biletele de intrare la obiectivele turistice.
Obs. - viza de Thailanda se obtine la sosirea in Bangkok (trebuie o fotografie tip pasaport si fiecare turist achita aprox. 30 usd).

Servicii neincluse
540 € (se achita obligatoriu la agentia din Romania), pentru (540 = 165+375):
a) 16 programe turistice in zilele: 3 (excursia, croaziera cu cina), 4, 5, 6 si 7, in total 165 €;
b) taxe aeroport/securitate,transfer aeroport-hotel-aeroport si bacsis pt prestatorii din strainatate de servicii turistice, in total 375 €.

Program
ZIUA 1 Sambata, ora 8.15 – intalnire la Aeroportul Otopeni cu ghidul la check in Turkish pentru destinatia Istanbul. Ora 10.15-decolare. Sosire in Istanbul la ora 11.40. Ora 19.50-decolare din Istanbul.

ZIUA 2.Sosire in Bangkok la ora 9.45. Transfer la hotel. Shopping. Seara, optional Cabaret thailandez la Mambo. Cazare in Bangkok.

ZIUA 3 (mic dejun).Excursie de 1 zi la vechea capitala Ayuthaya si la Palatul Regal de vara ( pranz inclus), apoi croaziera (cu cina si program artistic) in Bangkok pe fluviul Chao Praia. Cazare in Bangkok.

ZIUA 4 (mic dejun).Excursie (pranz inclus) de 1 zi la Piata Plutitoare, cea mai inalta pagoda (templu budist) din lume Phra Pathom Chedi si Gradina Botanica Rose Garden. Seara, optional“Erotic Show” sau shopping. Cazare in Bangkok.

ZIUA 5 (mic dejun). Timp liber – shopping. Cazare in Bangkok.

ZIUA 6 (mic dejun). Tur (intre orele 8 – 14) Bangkok cu autocarul cu vizite la:Marele Palat,Templele lui Buddha lungit, Buddha de smarald, Buddha meditand). Deplasare (150 Km) la Pattaya (cea mai renumita statiune de la confluenta oceanelor Indian si Pacific). Pana la Pattaya se viziteaza cea mai mare Ferma de crocodili din lume (cu spectacol-dresura de crocodili). Cina si cazare in Pattaya.

ZIUA 7 (mic dejun). Excursie de 1 zi la Insula de Corali (plaja, baie, masa de pranz). Pe parcursul plimbarii cu vaporasul, se opreste la insula de agrement sportiv, unde se pot face sarituri cu parasuta. Cina si cazare in Pattaya.

ZIUA 8 (mic dejun). Excursie de ½ zi la Nong Nooch Village (dansuri populare thailandeze si jocuri sportive cu elefanti, fotografii cu tigri, gra-dina de orhidee) cu vizita manufactura de bijuterii si pietre pretioase din Pattaya (cea mai mare galerie de bijuterii din lume). Seara, optional, Cabaret thailandez Alcazar Show cu vestita trupa de travestiti. Cina si cazare in Pattaya.

ZILELE 9 – 13 (mic dejun). Cina si cazare in Pattaya.
Timp liber – plaja in piscina hotelului sau in Oceanul Indian, plimbari, scufundari, shopping, masaj thailandez. Optional (150 €-daca se achita la agentia din Romania cu minim 21 zile inaintea plecarii sau 180 €-daca se achita in excursie), excursie (include : transport cu autocarul, o cazare cu mic dejun in zona Siem Reap-ziua 9 si ghid local) de 2 zile (10 si 11) in Cambodgia(puncte de frontiera:Aranyaprathet-Thailanda,Poipet-Cambodgia)-vizita (aprox. 10 usd- plata la intrare) Angkor Thom(marele oras) si Angkor Wat (cel mai mare complex de temple din lume).
Obs. – pretul de mai sus nu include vizele de Cambodgia (aprox. 15 usd – se obtine la frontiera) si de Thailanda; – contravaloarea cazarii (ziua 10) din Pattaya nu se restituie.

ZIUA 14 (mic dejun). Timp liber. Cina si cazare in Pattaya.

ZIUA 15 – Sambata, mic dejun la pachet. Transfer cu autocarul la aeroportul din Bangkok. Ora 11.10-decolare din Bangkok. Sosire in Istanbul la ora 17.05. Decolare spre Bucuresti la ora 19.30, sosire pe Otopeni, ora 20.50.

007
Pentru rezervare se poate achita integral sau avans 50 euro.
Diferenta se achita cu 30 de zile inainte de plecare.

Supliment single 350 €.
Copiii sub 12 ani (neimpliniti) au o reducere de 50 €.
Grup minim 15 turisti.
Obs. – persoanele care se inscriu singure si pentru care agentia nu gaseste un partener nu vor plati diferenta de single.
Inscrierile se fac incepand cu 1.07.2014 si se incheie cand se ocupa ultimele locuri. Nu ezitati sa incheiati asigurarea STORNO(o data cu avansul) prin care societatea de asigurari restituie banii in cazul neparticiparii la excursie datorita (vezi conditiile politei de asigurare) : imbolnavirilor, deceselor, accidentelor, etc.
Acte necesare: pasaport valabil minim 6 luni de la data intoarcerii in Romania.
Tarif
Perioada Loc in camera dubla
21.02, 17.10.2014 1100 euro

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/noapte

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Contacteaza Agentie: BAVARIA TOUR