Destinatii Europene

REDUCERE CIRCUIT PRAGA 9 ZILE AUTOCAR

Categorie Oferta:
Destinatii Uniunea Europeana - Craciun
Tip Oferta Turism:
Circuit
Durata:
9 zile
Valabilitate Oferta:
16/06/2012 - 08/09/2012
Pret Total:
220 € (24.44€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

  • muzee
  • monumente istorice

Descriere Oferta Turistica:

REDUCERI pentru inscrieri timpurii!

DESCRIERE
Hotel GOLF 3*** - situat in Praga. Camere, pentru 2 persoane, cu grup sanitar propriu cu dus, TV si telefon. In lobby, seif si acces gratuit la internet wi-fi. http://hotel-golf.cz

ITINERARIU
PRAGA - CASTELUL KONOPISTE - KARLOVY VARY - DRESDA - VIENA - BRNO - BRATISLAVA - BUDAPESTA - DEFILEUL SI COTUL DUNARII

PLECARI
16.06, 7.07, 21.07, 28.07, 4.08, 11.08, 18.08, 25.08, 1.09, 8.09.2012

SERVICII INCLUSE
servicii ghid roman;
8 cazari cu mic dejun in hoteluri de 3***;
transport cu autocar 2** cu aer conditionat, taxe stradale si parcari.

SERVICII NEINCLUSE
120 € (se achita obligatoriu la agentia din Romania) pentru croazierele pe Viltava(Praga) si Dunare (Budapesta) + excursiile (fara biletele de intrare) la: Manastirea Melk, Defileul Dunarii(Austria), Cotul Dunarii, Dresda, Karlovi Vary, castelele Konopiste si Karlstein.
biletele de intrare pt. vizitarea obiectivelor turistice(muzee, asezaminte de cult, etc.)si nici ghizii pt. acestea.

PROGRAM
ZIUA 1 - Sambata (ora 06.15) –prezentarea la imbarcare, Bucuresti-parcare Gara de Nord (Calea Grivitei-Muzeul CFR-gura metrou B Gara de Nord 2). Ora 6.30-deplasare pe traseul Pitesti-Valea Oltului-Sibiu-Arad-Ungaria.Cazare in zona Budapesta-Szentendre.

ZIUA 2 (mic dejun). Excursie la Cotul Dunarii : Szentendre (orasel turistic), Visegrad (Castelul in exterior–fosta resedinta a regelui Matei Corvin, panorama–Cotul Dunarii), Esztergom (Catedrala Catolica–locul de incoronare al regilor Ungariei si centrul milenar al catolicismului, panorama asupra Vaii Dunarii si Slovaciei–oraselul Storovo). Deplasare la Bratislava-se viziteaza Biserica Incoronarii Mariei Tereza si faleza Dunarii. Popas (30 min.) in Brno. Cazare in Praga.

ZIUA 3 (mic dejun).Tur Praga cu autocarul: Castelul Praga (Hradul), Catedrala Sf. Vit, Manastirea Loreta, Ulita de Aur, Podul Carol, Cartierul Mala Strana cu biserica Sf. Nicolae. Tur pietonal: Orasul Vechi, Piata Primariei, Ceasul cu Sfinti, Cartierul evreiesc din Praga,Vaclavske Namestie (zona pietonala cu magazine de lux). Croaziera pe Vltava. Timp liber. Optional (35 € - daca se achita la agentia din Romania cu minim 21 zile inaintea plecarii sau 45 € - daca se achita in excursie), seara pragheza cu cina si program artistic. Cazare in Praga.

ZIUA 4 (mic dejun). Deplasare (150 km) la Dresda. Popas (2 ore) pentru vizita Castelul Zwinger si centrul orasului, apoi deplasare(155 km) la Karlovy Vary (popas 2 ore) - perla statiunilor cehe. Cazare in Praga.

ZIUA 5 (mic dejun) Excursie (70 Km) de ½ zi la Castelul Karlstein. Timp liber in Praga. Ora 21-deplasare cu autocarul la hotel.Cazare in Praga.

ZIUA 6 (mic dejun). Excursie (40 Km de Praga) pentru vizitare Castelul Konopiste (tur de castel 45 min.). Deplasare la Viena - tur cu autocarul pe traseul: Roata Mare din Prater (oprire), Sediul ONU, Turnul Dunarii, traversarea Dunarii si ringul vienez (Opera, Muzeul de Arta, Piata Maria Tereza, Parlamentul, Primaria, Universitatea, Burgtheatre). Optional (30 € - daca se achita la agentia din Romania cu minim 21 zile inaintea plecarii sau 40 € - daca se achita in excursie), cina in Grinzing si tur by night Viena cu autocarul. Cazare in Viena.

ZIUA 7 (mic dejun). Excursie la Defileul Dunarii(zona Wachau) cu popas in Durnstein. Excursie la Manastirea Melk. Dupa amiaza, timp liber in Ringul Vienez: Piata Maria Tereza, Piata Eroilor, Palatul Hofburg, Catedrala Sf. Stefan, strazile comerciale Kartnerstrasse si Graben, Coloana Ciumei. Sugestii: Muzeele din Palatul Hofburg, Muzeul de Arta, Muzeul de Stiinte Naturale, Cripta Capucinilor, Parcul Prater.Cazare in Viena.

ZIUA 8 (mic dejun). Vizita Palatul Schonbrunn sau pentru turistii care nu viziteaza palatul, plimbare in parcul si gradinile palatului. Deplasare la Budapesta – se parcurge spre debarcader intr-un scurt tur cu autocarul (pot fi admirate): Dunarea, Cetatea, Bastionul Pescarilor, Podul cu Lanturi, Parlamentul, Podul Elisabeta. Dupa tur, croaziera (include ghid local si 1 pahar de sampanie) pe Dunare by night (optional,18 €-plata in excursie, cina festiva bufet cu bauturi si muzica).Cazare in Budapesta.

ZIUA 9 – Duminica (mic dejun).Deplasare pe ruta Ungaria-Arad-Deva-Sibiu-V. Oltului-Pitesti. Sosire (in conditii normale de:vreme, trafic,formali-tatile vamale, etc.), aprox. ora 24, in Bucuresti-parcare Gara de Nord (Calea Grivitei-Muzeul CFR-gura metrou B Gara de Nord 2).

007

Copiii sub 12 ani (neampliniti) au o reducere de 25 Ñ”.
Supliment single 150 Ñ”.
Obs. - persoanele care se inscriu singure si pentru care agentia nu gaseste un partener nu vor plati diferenta de single.
Nu ezitati sa incheiati asigurarea STORNO (o data cu avansul) prin care societatea de asigurari restituie banii in cazul neparticiparii la excursie datorita (vezi conditiile politei de asigurare) : imbolnavirilor, deceselor, accidentelor, etc.
Acte necesare – carte de identitate sau pasaport.

TARIF
PERIOADA
16.06, 7.07, 21.07, 28.07, 4.08, 11.08, 18.08, 25.08, 1.09, 8.09.2012
220 euro / loc in camera dubla

Tabel cu lista de preturi

Perioada 5
16-Iun-12 - 08-Sep-12220

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/circuit
  • Tip transport:
  • Tip masa:

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Oferta Postata de agentia de Turism " Agentia de Turism PREMIER TOUR"

Total Oferte de Turism (1243)
Ultimele Oferte Turistice Postate:

Contacteaza Agentie: Agentia de Turism PREMIER TOUR