Destinatii Europene

REDUCERE CIRCUIT ISRAEL 9 ZILE

Categorie Oferta:
Destinatii Internationale
Tip Oferta Turism:
Circuit
Durata:
9 zile
Valabilitate Oferta:
22/08/2016 - 22/08/2016
Pret Total:
699 € (77.67€/zi)

Agrement, Servicii, Facilitati:

Descriere Oferta Turistica:

SERVICII INCLUSE
7 nopti cu DEMIPENSIUNE (mid dejun si cina) din care: 1 noapte Nazareth hotel 3*sup, 3 nopti Bethlehem hotel 4* si 3 nopti la hotel 3* SUP in statiunea Eilat la Marea Rosie (ordinea cazarii in Bethlehem si Eilat se poate schiomba functie de gradul de ocupare de la sfarsitul de saptamana local, adica de joi pana sambata cand statiunea Eilat este foarte aglomerata)
Transferuri si transportul cu autocar cu aer conditionat;
Vizitele si intrarile a caror ordine poate fi modificata in functie de anumite situatii speciale:
Transport avion TAROM Otopeni–Tel Aviv-retur - bagaj permis la cala de 23 kg de persoana;
Asistenta turistica in limba romana pe toata perioada sejurului;

SERVICII NEINCLUSE
Taxele de aeroport 165 €/persoana (pot suferi modificari pana la data plecarii in functie de evolutia pretului petrolului);
Alte excursii optionale si intrari la obiective turistice, cheltuieli personale si bauturi la mese;
Imediat dupa sosirea la Tel Aviv se achita obligatoriu insotirorului de grup 5€/zi de persoana (40€), reprezentant bacsisuri pt ghidul si soferul local.

PROGRAM
Circuit Israel 9 zile

Ziua 1 Bucuresti – Tel Aviv – Caesarea – Haifa – Nazareth

Intalnire la 04.00 dimineata cu insotitorul de grup la Aeroportul Otopeni-Henri Coanda si imbarcare la cursa TAROM RO155 cu decolare la ora 06.00 spre Tel Aviv. Sosire pe Aeroportul International Ben Gurion din Tel Aviv la ora locala 08.35. Se pleaca direct pe coasta Marii Mediterane spre Haifa, al treilea oras ca marime al Israelului si oras port la Marea Mediterana, aflat intr-un golf la poalele Muntelui Carmel. Se face turul panoramic al orasului, cu numeroase puncte de atractie, intre care amintim: Centrul Mondial al cultului Baha’i, cu Templul si Gradinile Suspendate, Grota lui Ilie Tezviteanul la Stella Maris- Manastirea Ordinului Carmelitelor. Vizita la Buna Vestire din Nazareth si la Izvorul Sfintei Fecioare Maria. Cazare si cina la hotel 3*sup Nazareth.

Ziua 2 Nazareth – Tiberias – Capernaum–Muntele Fericirilor – Tabgha – Yardenit – Bethlehem

Dupa micul dejun, se pleaca spre Tiberias si incepe turul la Capernaum cu vizitarea ruinelor vechii Sinagogi unde Iisus a predicat si a dat invatatura. Dupa Muntele Fericirilor, unde a avut loc Predica de pe munte, se merge la Tabgha, unde a avut loc miracolul inmultirii painii si pestilor, apoi la Biserica lui Petru. Croaziera optionala cu barca de lemn pe Marea Galileei, asa cum era pe vremea lui Iisus (15 EUR/persoana). Optional, puteti servi pranzul pe Malul Marii Galileei – Tiberias, gustand o portie din Pestele Sfantului Petru, pentru 25 EUR/persoana. Se merge spre Muntele Tabor, locul Schimbarii la Fata. Se continua cu vizita la Raul Iordan si la locul de botez-Yardenit. Aici aveti posibilitatea sa va “botezati” cu apa cristalina. Cazare si cina la hotel 4* Bethlehem.

Ziua 3 Bethlehem – Ierusalim – Bethlehem

Dupa micul dejun se pleaca spre Ierusalim. Pelerinajul la Ierusalim – cetatea sfanta, incepe cu urcarea pe Muntele Scopus pana la locul Inaltarii. Grota Pater Noster (Tatal Nostru) si spre cea mai frumoasa vedere panoramica a orasului. Se coboara pana la Gradina Ghetsimani la Biserica Agoniei, Grota Tradarii si Mormantul Mariei. Urmeaza Bethlehem, locul nasterii lui Iisus unde se viziteaza Biserica Nativitatii, Grota Sfantul Ieronim si Capela Sfantei Ecaterina. Cazare si cina la hotel 4* Bethlehem.

Ziua 4 Bethlehem–Ierusalim– Via Dolorosa–Mormantul Sfant – Zidul Plangerii – Bethlehem

Mic dejun. Se urca Muntele Sion si va inchinati la Biserica Adormirii Maicii Domnului, la Mormantul Regelui David si la locul unde a fost Cina cea de Taina. Se intra prin “Poarta Leilor” se viziteaza Scaldatoarea Bethesda, Biserica Sfanta Ana, Capela Biciuirii si se parcurge Via Dolorosa cu cele 14 Statii, pina la Golgota, va rugati la Piatra Ungerii, Biserica Sfantului Mormant si Biserica Invierii, facand un scurt popas la Zidul Plangerii de la baza vechiului templu. Cazare si cina la hotel 4* Bethlehem.

Ziua 5 Bethlehem – Qumran – Marea Moarta – Eilat (330 km)

Mic dejun. Se pleaca spre Eilat devreme. Primul popas se face pentru a vedea Manastirea Sf. Sava aflata in plin desert. Popas la Marea Moarta – cel mai scazut punct de pe Terra sub nivelul marii, unde daca temperatura permite, puteti face baie in apa cu cel mai mare grad de salinitatea din lume. Servirea optionala a pranzului cu posibilitatea de a achizitiona renumitele produse cosmetice pe baza de namol din Marea Moarta. Daca timpul permite, se poate vizita optional cetatea Massada- pret de persoana 30 EUR. Se coboara prin desert pana la statiunea Eilat, statiune de renume mondial la Marea Rosie, cel mai sudic punct al Israelului. Daca timpul permite se poate face vizita optionala la Observatorul din Eilat, locul special amenajat unde se coboara sub apa limpede a Marii Rosii, in inima coralilor si a pestilor multicolori. Pret de persoana 30 EUR pentru min. 20 de persoane platitoare. Se viziteaza o fabrica de pietre pretioase si bijuterii din corali din Eilat, unde aveti posibilitatea sa achizitionati si sa negociati in stil oriental pentru produsele alese. Cazare si cina la hotel 3*SUP Eilat.

Ziua 6 Eilat – 1 zi Excursie optionala la Petra – Eilat

Mic dejun. Timp liber. Optional, excursie in Iordania la cetatea dintre stanci – Petra. Pret INFORMATIV de persoana 235 USD + 60 USD taxa trecere frontiera pentru min. 15 persoane participante, cu ghid de limba engleza sau romana. Cazare si cina hotel 3*SUP Eilat.

Ziua 7 Eilat – O statiune la mare pe “gustul” romanilor!

Mic dejun. Timp liber pentru plaja, shopping la mall sau plimbare in renumita statiune de la Marea Rosie. Seara, puteti sa va plimbati pe faleza animata a statiunii Eilat, sa va delectati cu numeroasele preparate traditionale sau internationale in restaurantele de pe malul marii sau sa va distrati intr-unul din numeroasele cluburi situate in aceeasi zona. Cazare si cina hotel 3*SUP Eilat.

Ziua 8 Eilat – Jaffa – Tel Aviv (360 km)

Mic dejun. Plecare spre Tel Aviv la ora 12.30. Tur panoramic al orasului Tel Aviv si Jaffa -vechi port, acum un faimos cartier al artistilor. Plecare spre Aeroportul International Ben Gurion si imbarcare la cursa TAROM RO154. Decolare la ora 22:50.

Ziua 9 – Bucuresti Aterizare la Bucuresti Aeroportul Otopeni – Henri Coanda la ora 01.35 dimineata.

Final program Circuit Israel 9 zile.

Transferuri gratuite din tara

Puteti beneficia de transferuri gratuite la / de la aeroport numai pe rutele de mai jos:

Iasi-Roman-Bacau-Adjud-Focsani-Rm. Sarat-Buzau-Otopeni

Brasov-Predeal-Azuga-Busteni-Sinaia-Comarnic-Ploiesti-Otopeni

Mangalia-Constanta-Medgidia-Cernavoda-Fetesti-Otopeni

Tulcea-Constanta-Medgidia-Cernavoda-Fetesti-Otopeni

Tecuci-Focsani-Otopeni

Galati-Braila-Otopeni

Bine de stiut! este necesara imbracamintea decenta si incaltamintea comoda, sport, pentru a evita alunecarea; pentru efectuarea platilor, folositi Eur sau dolari SUA, acestia urmand sa-i schimbati in moneda locala SEKEL. La aeroport sau la hotel schimbati o suma minima, urmand ca schimbul sa-l efectuati la casa de schimb sau la ghiseele bancilor; sfarsitul de saptamana este vineri si sambata, conform religiei iudaice, iar duminica este prima zi a saptamanii; orasul Bethlehem este parte a teritoriului Autoritatii Palestiniene si fiecare trecere din Ierusalim in Bethlehem si invers se supune controlului de securitate; la plecarea din Israel, pe Aeroportul Ben Gurion din Tel Aviv, se face un control strict atat al persoanelor, cat si al bagajelor, motiv pentru care se efectueaza prezentarea la formalitatile de imbarcare cu cel putin 3 ore inaintea decolarii.

Descriere Hoteluri

NAZARETH – Hotel RIMONIM 3*SUP rimonimhotels.comsau similar – 1 noapte;
BETHLEHEM – Hotel ST. MICHAEL 4* stmichaelsbethlehem.co.nz sau similar – 3 nopti;
EILAT – Hotel LA PLAYA 3*SUP eilathotels.orgsau similar – 3 nopti.

Conditii de realizare a grupului GRUP MINIMUM 40 PERSOANE. Pentru grup mai mic de 40 de persoane PLATITOARE, se percep urmatoarele diferente: intre 35 si 39 de persoane se achita un supliment de 25 EUR/persoana, intre 30 si 34 persoane platitoare se va achita supliment de 70 EUR/persoana.

ACESTE Suplimente SE FACTUREAZA IN MOMENTUL DEFINITIVARII GRUPULUI.

Conditii de inscriere

Pasaport turistic valabil minimum 6 luni de la data intoarcerii in tara, ce se transmite in copie scanata pe e-mail;
La inscriere turistul achita 50% din valoarea excursiei, iar diferenta cu 21 zile inaintea plecarii.
Contravaloarea excursiei poate fi achitata in EURO sau RON la curs BNR din ziua platii + 2%, (coeficient de risc valutar); Conditiile de participare sunt prevazute in contractul de comercializare a pachetului de servicii, care trebuie semnat obligatoriu la inscriere;

ATENTIE
Biletele de avion sunt nerambursabile si nemodificabile din momentul emiterii lor.
Corectitudinea numelor si a datei de nastere intra in responsabilitatea agentiei/ agentului care a efectuat inscrierea, iar orice modificare de nume sau de data se taxeaza cu 25 EUR/modificare/persoana;
Camerele sunt distribuite de receptie, iar cazarea in prima zi si predarea in ultima zi se va face in functie de politica orara a fiecarui hotel si functie de disponibilitatile de moment (in general cazare dupa ora 14:00 si predare pana in ora 12:00);
Hotelierii solicita plati suplimentare pentru utilizarea facilitatilor din camera si hotel (ex.mini bar/frigider, seif).
Recomandam turistilor, ca in momentul cazarii in hotel, sa solicite la receptie detalii despre aceste costuri suplimentare; la unele hotelurile de 4 si 5 stele se solicita garantie numerar sau card, ce se restituie/deblocheaza la predarea camerei.
Aceste sume se blocheaza pentru garantarea platii facilitatilor hotelului ;
Categoria hotelului, a restaurantului si a mijloacelor de transport turistic, est

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/circuit

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Contacteaza Agentie: BAVARIA TOUR