Destinatii Europene

Reducere Circuit Iordania - Egipt 10 zile

Categorie Oferta:
Destinatii Internationale
Tip Oferta Turism:
Circuit
Durata:
10 zile
Valabilitate Oferta:
29/01/2010 - 07/02/2010
Pret Total:
995 € (99.5€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

  • litoral
  • muzee
  • monumente istorice
  • centre shopping

Descriere Oferta Turistica:

Itinerariu: AMMAN – PETRA – MANASTIREA SF.ECATERINA (SINAI) –MAREA MOARTA

Plecari: 29.01.2010


Servicii incluse
-transport avion, compania TAROM, Bucuresti – Amman si Amman – Beirut – Bucuresti;
-asistenta sosire / plecare;
-9 nopti cazare in hoteluri 3/ 5*cu demipensiune (mic dejun + cina) conform programului: 3 nopti Amman, 1 noapte Petra, 1 noapte Aqaba, 3 nopti Sharm, 1 noapte Sf Ecaterina/Sinai
-2 dejunuri la Sharm El Sheikh;
-1 dejun Marea Moarta;
-transport autocar cu aer conditionat pentru transferuri si realizarea programului in Iordania si Egipt ( Sinai).
-transfer ferry – boat Marea Rosie;
-intrari la obiectivele precizate in program (la Petra si Jerach, intrari OPTIONALE);
-ghid local, vorbitor de limba romana la principalele obiective din Iordania;
-insotitor de grup

Servicii neincluse
-taxa de aeroport 135 euro/ persoana, se achita la agentie;
-dubla taxa viza Iordanica si Egipt 35 euro/ persoana, se achita la agentie;
-dubla taxa intrare / iesire Iordania 24 euro/ pers, se achita la agentie;
-TIPS (bacsisuri), obligatorii in zona (pentru soferi, personal hotelier, ghizii locali etc), 30 euro/ persoana, se achita la fata locului ghidului (sau reprezentantului agentiei locale);
-asigurarea medicala (OPTIONALA, dar recomandata);
-asigurarea storno (OPTIONALA, se incheie la semnarea contractului de comercializare a pachetului de servicii turistice).

ProgramZIUA 1 (29.01.2010) BUCURESTI – AMMAN
Intalnire la Aeroportul International Otopeni “ Henri Coanda” la ora 21.30 cu conducatorul de grup din partea agentiei. Imbarcare pe cursa TAROM, Bucuresti (23.30) – Amman (02.15). Transfer aeroport Amman – hotel (cca 40 min). Cazare Hotel Region (sau similar) in Amman.

ZIUA 2 (30.01.2010) AMMAN – MADABA – MUNTELE NEBO – RAUL IORDAN
Ora 9.30 mic dejun. Tur de oras Amman care cuprinde: Citadela cu perspesctiva spre Amfiteatrul Roman, Palatul Omayyad si Muzeul de Argeologie. Deplasare spre MADABA – orasul mozaicurilor, pentru a vizita Biserica greco – orotdoxa, Sfantul Gheorghe, cuprinzand un mare mozaic (sec VI), ce reprezinta Tara Sfanta in centru la Ierusalim. Vom urca pe Muntele Nebo ( 850 m), de unde Moise a vazut “ Pamantul fagaduintei”. Ne continuam drumul spre Valea Iordanului. Vizita la locul real al Botezului Mantuitorului, pe malul stang al raului, in apropiere de varsarea Iordanului in Marea Moarta (400 m sub nivelul marii mondiale). Ne continuam drumul spre Petra ( cca 3 ½ ore). Cina si cazare la Hotel Petra Palace ( similar) in Petra.

ZIUA 3 (31.01.2010) PETRA – AQABA
Mic dejun. Vizitarea extraordinarei capitale a Nabateenilor, care dateaza de mai bine de 2000 de ani, sapata in stanca roz. A fost redescoperita in anul 1812, dupa o trecere in “uitare” de cca 300 ani. Este una dintre cele mai spectaculoase realizari ale umanitatii, cu defilee inguste sapate in stanca, temple si monumente funerare. Ne vom opri in special pentru a vizita Tezaurul – AL MAZANET si AMFITEATRUL. Pentru comorile ei, Petra reprezinta cea mai cunoscuta atractie turistica a Iordaniei, fiind recent votata a Treia Noua Minune a Lumii (intarare optionala 21 euro/ pers). Continuare spre Aqaba, port la Marea Rosie. Cina si cazare la Hotel Days Inn ( similar).
ZIUA 4 (01.02.2010) AQABA – HUMEIBAA – SINAI (EGIPT) – SHARM EL SHEIKH.
Mic dejun. Deplasare auto spre Marea Rosie. Traversare cu ferry boat-ul spre Huweiba ( Sinai – Egipt). Continuarea drumului cu autocar egiptean spre Statiunea Sharm el Sheikh. Cina si cazare in statiune la hotel 4*.

ZILELE 5 si 6 (02, 03.02.2010) SHARM EL SHEIKH
Minisejur in frumoasa statiune Sharm El Sheikh. Timp liber la dispozitie. Cazare si masa in sistem All Inclusive la hotel 4* ( cu piscina si SPA).
OPTIONAL – croaziera pe Marea Rosie; Rezervatia naturala RAS MOHAMED, protejata prin lege, ascunde in apele turcoaz un adevarat paradis al faunei si florei subacvatice. Vasul face 3 opriri pe marea Rosie la recife de corali pentru snorkelling. O alta excursie optionala care se poate face este Quad Safari - safari in desert cu jeep-uri. Se merge in sir indian, cu insotitori de grup, cca 4 ore.

ZIUA 7 (04.02.2010) SHARM EL SHEIKH – MANASTIREA SF. ECATERINA
Mic dejun. Plecare spre zona centrala a Peninsulei Sinai pentru vizitarea Manastirii Sf. Ecaterina construita de Imparatul bizantin Justinian in anul 550/ 551. Se viziteaza: Curtea interioara a manastirii (Pomul lui Moise), Biserica Manastirii (cu Mozaicul Schimbarii la Fata), Colectia de icoane vechi si Moastele Sf. Ecaterina. Cina si cazare in apropierea manastirii (5-15 km), la hotel 3*.

ZIUA 8 ( 05.02.2010) SF ECATERINA – AMMAN
Noaptea (ora 01.50) urcare pe Muntele Sinai (cca 3-4 ore), la locul unde Sfantul Prooroc Moise a primit de la Dumnezeu Tablele cu cele zece porunci (Tablele legii sau Decalogul). Este necesar echipament de munte (bocanci, rucsac, hanorac etc). Intoarcerea dimineata la hotel. Mic dejun. Plecare spre Huweiba, la Marea Rosie. Transfer cu ferry- boat. Continuarea drumului cu autocarul Aqaba – Amman. Cina si cazare la Hotel Region (similar).

ZIUA 9 (06.02.2010) AMMAN – JERASCH – MAREA MOARTA
Mic dejun. Deplasare spre Jerash, anticul “ Gerasa”, ce facea parte din Confederatia celor mai
importante 10 orase din zona in perioada romana, numita “Decapolis”. Vizitarea vechiului oras cu Poarta lui Hadrian, Forumul oval, Amfiteatrul, Templul lui Zeus si Artemis, Aleea Cardo (in linie dreapta cu peste 250 de coloane in stil liric si doric). Intrare OPTIONALA (9 Euro/ pers). Continuam spre Marea Moarta. Dejun la un restaurant din zona. Reintoarcere in Amman. Cina si cazare. Hotel in Amman.

ZIUA 10 (07.02.2010). AMMAN – BUCURESTI. Ora 00.45. Transfer autocar Hotel – Aerport International Amman. Imbarcare cursa TAROM Amman (03.00) – Beirut (45 min escala tehnica/ imbarcare calatori) – Bucuresti (07.20).

008

Pretul este valabil pentru un grup de minim 30 persoane. Supliment grup 25 – 29 persoane: 20 EURO/ persoana. Supliment grup 20 – 24 persoane: 39 EURO/ persoana.

ACTE NECESARE: Pasaport valabil minim 6 luni de la data plecarii (pentru vize, numai copii xerox).

CONDITII DE RETRAGERE: Conform regulilor generale ale agentiei in conformitate cu Contractul de Prestari Servicii Turistice.

TERMEN LIMITA DE INSCRIERE: 3 saptamani inainte de data de plecare, cand se depune documentatia pentru obtinerea vizelor pentru Iordania si Egipt.

OBSERVATII:
In cazul scumpirii carburantului, implicit al biletului de avion / TAROM/, pretul excursiei va suferi anumite modificari. In functie de anumite situatii speciale, se poate schimba ordinea vizitarii unor obiective sau inlocui partial unele vizite. Categoria hotelurilor si a mijlocelor de transport este cea oficiala pentru tarile respective. Distributia camerelor la hoteluri se face de catre receptiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de insotitorul de grup. Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare; in momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor. Pentru pauza rezervata masei de pranz, se va asigura oprirea numai in limita posibilitatilor de timp si spatiu adecvat. In cazul neacordarii vizei de intrare in Iordania sau Egipt, taxa de viza NU ESTE RAMBURSABILA. Agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu. Conform reglementarilor in vigoare, copiii sub 18 ani care calatoresc singuri sau doar cu unul dintre parinti, vor prezenta la vama acordul parental al ambilor parinti sau al celui care nu-i insoteste (dupa caz), obtinut la notariat; in cazul in care copiii nu cunt insotiti de parinti, adultul care-i insoteste va prezenta cazier juridic. Asezarea in autocar se face incepand cu bancheta a doua in ordinea inscrierilor.

Tabel cu lista de preturi

Perioada 5
29-Ian-10 - 07-Feb-10995

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/circuit
  • Tip transport:

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Oferta Postata de agentia de Turism " Agentia de Turism PREMIER TOUR"

Total Oferte de Turism (1243)
Ultimele Oferte Turistice Postate:

Contacteaza Agentie: Agentia de Turism PREMIER TOUR