Destinatii Europene

Reducere Circuit Anglia- Minivoiaj 6 zile Avion

Categorie Oferta:
Destinatii Uniunea Europeana
Tip Oferta Turism:
Cazare
Durata:
6 zile
Valabilitate Oferta:
03/07/2010 - 25/08/2010
Pret Total:
140 € (23.33€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

  • ski
  • muzee
  • excursii ecvestre
  • concerte

Descriere Oferta Turistica:

Servicii incluse• transport avion Bucuresti – Londra – Bucuresti si autocar modern, licentiat pe durata traseului;
• cazare 5 nopti cu mic dejun la Londra in hoteluri de 3*;
• vizitele cuprinse in program;
• ghid din partea agentiei pe traseu.


Servicii neincluse• asigurarea medicala;
• intrarile la obiectivele turistice;
• taxele de aeroport si securitate, taxe autostrazi, parcari si intrari in orase 145 €;
• excursiile optionale;
• plimbarea cu vaporasul pe Tamisa ;
• alte servicii decat cele mentionate.


Program1. BUCURESTI – LONDRA
Intalnire cu ghidul in aeroportul Baneasa si zbor Bucuresti-Londra ora 06.00 ( pentru informatii privind plecarile din Cluj Napoca si Timisoara cereti detalii la agentie ). Sosire ora 7.25 in aeroportul Luton si ne deplasam in centru Londrei pentru un tur panoramic, in care vom admira Big Ben (simbolul metropolei, Turnul cu Ceas al Palatului Westminster), Trafalgar Square, Piccadilly Circus, Hyde Park. Transfer la hotel in jurul pranzului. Timp liber la dispozitie. Cazare Londra.

Ziua 2. LONDRA
Mic dejun. Continuam vizitarea capitalei anglo-saxone: Palatul Buckingham, St. James Park, Abatia gotica Westminster (locul de incoronare, casatorie si inmormantare a monarhilor Marii Britanii ), Tower Bridge, Tower of London, Catedrala St. Paul. Dupa-amiaza libera in Londra, in care vom putea vizita British Museum sau Muzeul Figurilor de Ceara Madame Tussaud. Seara plimbare optionala cu vaporasul pe Tamisa. Cazare.

Ziua 3. WINDSOR, STONEHENGE, SALISBURY ( 350 km )
Mic dejun. Excursie optionala la Windsor, resedinta familiei regale britanice, continuand apoi spre Stonehenge, pentru vizitarea monumentalului complex megalitic. Urmatorul popas va fi in Salisbury, a carui catedrala gotica, construita incepand cu anul 1220, este o capodopera desavarsita a arhitecturii englezesti medievale. Catedrala se mandreste cu cel mai inalt turn din Marea Britanie si cea mai mare manastire din Anglia. Intoarcere la Londra via Southampton, districtul Hampshire, unul din cele mai importante orase maritime din Europa, in al carui port a fost construit celebrul vapor Titanic. Cazare.

Ziua 4. LONDRA
Mic dejun. Timp liber in Londra pentru vizite individuale, cumparaturi etc. Nu ratati o vizita la celebrul megastore Harrods sau o plimbare pe renumita Oxford street, principala artera comerciala a metropolei. Seara, optional, cina intr-un pub traditional londonez. Cazare Londra.

Ziua 5. OXFORD, CASTELUL WARWICK & STRADFORD
Mic dejun. Astazi va sugeram o excursie optionala de exceptie, plecand mai intai spre Oxford, cel mai mare centru universitar, dupa care vom continua cu vizitarea faimosului Castel Warwick, datand din vremea lui William Cuceritorul, unde, potrivit legendelor, poti intalni fantomele celor care au locuit aici de-a lungul vremii. Ultimul popas va fi in pitorescul orasel Stradford-upon-Avon, locul de nastere al Marelui Shakespeare, prilej de a vizita Casa Memoriala si Holy Trinity Church, unde a fost botezat si unde se afla astazi inmormantat celebrul dramaturg. Intoarcere seara la Londra si cazare.

Ziua 6. LONDRA
Mic dejun. Timp liber in Londra pentru vizite individuale, cumparaturi etc sau, optional, excursie la Cambridge, oras de care se leaga una din cele mai renumite universitati ale lumii. Intr-un tur panoramic se pot admira King’s College Chapel, Cambridge University Library, St. John’s College. Seara transfer la aeroportul Luton, imbarcare si zbor spre tara ora 19.55. Sosire in Bucuresti Baneasa ora 1.10 noaptea

005

Reducere copii max 12 ani: 10% din tariful net, fara taxe ( doar pentru cazarea in camera cu 2 adulti ) si 50% la excursiile optionale. Nu se acorda reduceri pentru a treia persoana adulta in camera. Grup minim 35 pers.

EXCURSII SI ACTIVITATI OPTIONALE :

■ Windsor, Stoneheng & Salisbury 39 €
■ Oxford, Warwick & Stradford 45 €
■ Cambridge 27 €

HOTELURI FOLOSITE IN ACEST PROGRAM

Londra: Travelodge 3* ( situat central sau semicentral, MD bufet, www.travelodge.co.uk )

Tabel cu lista de preturi

Perioada SingleDoubleTripleA 3-a pers
03-Iul-10 - 08-Iul-10140437--
30-Iul-10 - 04-Aug-10140437--
20-Aug-10 - 25-Aug-10140437--

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/noapte
  • Tip transport:

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Oferta Postata de agentia de Turism " Agentia de Turism PREMIER TOUR"

Total Oferte de Turism (1243)
Ultimele Oferte Turistice Postate:

Contacteaza Agentie: Agentia de Turism PREMIER TOUR