Destinatii Europene

Program Social Mallorca 8 zile Hotel 3* Avion

Categorie Oferta:
Destinatii Uniunea Europeana
Tip Oferta Turism:
Sejur
Durata:
8 zile
Valabilitate Oferta:
19/05/2014 - 09/06/2014
Pret Total:
399 € (49.88€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

  • litoral

Descriere Oferta Turistica:

Pret: 399 EUR
DESCRIERE

PROGRAMUL SE ADRESEAZA TUTUROR CATEGORIILOR DE VARSTA !!!

ZBOR CHARTER IN FIECARE ZI DE LUNI

PERIOADA: 19 MAI – 09 IUNIE 2014

Hotel ALEJANDRIA 3* * * /El Arenal

www.saintmichel.net

Localizare: hotelul este situat la 400m fata de plaja cu nisip, in centrul statiunii El Arenal

Facilitati hotel: dispune de lobby, piscina cu sectiune pentru copii, bar la piscina, restaurant cu aer conditionat, terasa,sala TV.

Facilitati camera: toate camerele dispun de baie, TV satelit, seif si balcon.



HOTEL ALEJANDRIA 3* -DEMIPENSIUNE-
Camere Standard

Loc in camera DUBLA

19 MAI: 399 €


26 MAI:436 €


02 IUNIE:488 €



*tarife valabile pentru rezervari pana la 31.03

Servicii incluse:

bilet de avion cursa TAROM: Bucuresti – Mallorca – Bucuresti

7 nopti cazare, loc in camera dubla -hotel 3*
masa: Mic dejun si cina
transfer aeroport-hotel-aeroport

1 excursie gratuita Palma de Mallorca- tur panoramic

asistenta turistica locala

Nu sunt incluse:

taxe de aeroport: 95 EUR / persoana
intrarile la obiectivele turistice
alte servicii decat cele mentionate in program

EXCURSII OPTIONALE MALLORCA 2013

Tur panoramic al orasului Palma( EXCURSIE GRATUITA!!!)

Intentia este de a va introduce putin in historia insulei oferindu-va ocazia de a cunoastemonumentele istorice de mare interes cum ar fi: Castelul Bellver (vedere panoramic); Catedrala (ocazie deosebita de a cunoaste opera maestra a arhitectului catalan Antonio Gaudi si a arhitectului mallorquin Miquel Barcelo.Apoi pierzandu-va printre stradute medievale veti putea descoperiti magazinele si boutique –urile locale.

Excursie Inca

Piata saptamanala Inca, ce se desfasoara in fiecare joi, este o manifestare extrem de fascinanta. In fiecare saptamana este adusa o mare varietate de bunuri. Exista posibilitatea de a vizita o fabrica de pielarie, Inca fiind centrul de prelucrare a pielii din Mallorca.

Pesterile Dragonului – 47 EUR

Traversand inima insulei (la 55 km in estul Palmei) ajungem la Manacor al doilea oras ca dinMallorca in care putem vizita o importanta industrie de perle artificial renumita in toata lumea.Continuam excursia pana in portul Porto Cristo, un mic port de pescari, ce constituie o mareatractie turistica. In apropiere se afla cunsocuta pestera “ CUEVAS DEL DRACH “descoperita de marele speolog francez Edward Anfred Martel in anul 1896. Este foarte frumoasadatorita coloanelor particulare arborescente. Va veti lasa vrajiti ascultand un concert de muzica clasica in sala celui mai mare lac subteran din Europa: Lacul Martel ! O barca va traversa lacul si muzica lui Wagner va aduce la viata acest loc adormit.

O zi pe mare in Croaziera Iberia – 45 EUR

Puteti petrece o zi superba cunoscand coasta de sud a insulei. Odata iesiti din Palma la bordul unui vaporas puteti admira incantatoarele statiuni Iletas, Palma Nova, Magalluf, Santa Ponsa,Paguera. Vom opri in Camp de Mar unde veti putea savura din plin cateva ore de soare, nisip si mare! La bordul vasului veti fi serviti contra cost cu un pranz tipic tradicional ce consta in asa zisa,,PAELLA “ (mancarea tipica nationala spaniola), bautura traditionala ,, SANGRIA “ urmate de Un desert tipic mallorquin ,, ENSAIMADA “.

Son Amar -60 EUR

O antica posesie mallorquina din secolul al XIII-lea cu un interior extraordinar unde in timp ce cinam intr-o sala cu o capacitate pentru 2000 de persoane putem vedea unul din spectacolele cele mai fascinante din Europa! Impresioneaza datorita creativitatii , inovatiei si efectelor speciale ce ne va duce de la muzica flamenco traditionala pana la dansul modern contemporan. Un splendid Balet Modern (Balet de Carmen Mota) un sofisticat spectacol de Magie, eschibitionismul de laser si fantani luminose, cel mai uimitor din Europa.

Formentor si Portul Alcudia – 35 EUR

Se trece prin centrul insulei vizitand numeroase sate. Se face o oprire in Inca, al treilea oras ca marime din Mallorca, faimos pentru prelucrarea pielii. In portul Alcudia se face imbarcarea pe vapor pentru a ajunge la Formentor, o frumoasa plaja inconjurata de pini. Hotelul de la Formentor a gazduit multi membri ai caselor regale si personalitati ale vietii mondene. Timp liber pentru oras si plaja.

Valldemosa -29 EUR

Este o excursie de aproximativ 4 ore, cu plecare dimineata. Se calatoreste prin nord-vestul insulei si apoi prin munti, spre linistitul si frumosul sat Valldemosa. Acolo se viziteaza manastirea Cartuziana si muzeul dedicat lui Chopin si George Sand, care au locuit pe insula in 1838. Manastirea dispune de o frumoasa gradina unde vara se tin concerte cu muzica de Chopin. In palatul regelui Don Sancho se poate audia un concert de pian in memoria acestui faimos compozitor. Timp liber pentru cumparaturi si vizite.



La cerere va putem oferi cazare si in alte hoteluri de 3*/ 4 *

Tabel cu lista de preturi

Perioada SingleDoubleTripleA 3-a pers
19-Mai-14 - 09-Iun-14-399--

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/sejur
  • Tip transport:
  • Tip masa:

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Contacteaza Agentie: BYE BYE TRAVEL