Destinatii Europene

PROGRAM SENIORI SORRENTO -COASTA AMALFITANA 8 ZILE

Categorie Oferta:
Destinatii Uniunea Europeana
Tip Oferta Turism:
Sejur
Durata:
8 zile
Valabilitate Oferta:
29/04/2014 - 03/06/2014
Pret Total:
375 € (46.88€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

  • litoral
  • monumente istorice

Descriere Oferta Turistica:


Pret: 375 EUR
DESCRIERE

PLECARI:

29 aprilie 2014

06; 13; 20; 27 mai 2014

Situat in extremitatea sudica a golfului Napoli, Sorrento sau taramul livezilor de lamai a insiprat de-a lungul timpului scriitori celebri precum Charles Dickens sau Oscar Wilde si continua sa isi incante vizitatorii in fiecare an. Cu o abundenta de obiective culturale si istorice combinata cu frumusetea spectaculoasa a peisajelor sale si uimitoarea culoare a apei, Coasta Amalfitana este una dintre cele mai populare destinatii de vacanta din Italia. Aici se afla cel mai spectaculos traseu turistic din Europa: drumul dintre Sorrento, Positano, Amalfi si Ravello este un „must see” pentru toti turistii care isi petrec vacanta aici; pe Coasta Amalfitana s-a nascut trendul “la dolce vita”. Pompeii este unul dintre cel mai impresionante situri arheologice din Europa si trebuie vizitat impreuna cu vulcanul Vezuviu. Acoperit in intregime de eruptia vulcanului din anul 79 si uitat timp de sute de ani, orasul Pompeii a fost redescoperit in sec al XVIII-lea. In urma lucrarilor arheologice au fost descoperite vile, temple si fresce minunate. Sa nu uitam Insula Capri sau „insula viselor”, o destinatie luxoasa cu peisaje magnifice.

HOTEL PANORAMA PALACE 4* (recomandarea agentiei 3*+)

Pagina web: www.hotelpanoramapalace.it

Localizare: pe faleza inalta din oraselul Meta di Sorrento, la 5 km de centrul orasului Sorrento, la 50 km de aeroportul Napoli. Statia de autobuz si statia de tren se afla in apropiperea hotelului.Caracteristici hotel: restaurant, bar cu vedere panoramica si piano bar, terasa cu sezlonguri si o mica piscina in aer liber cu hidromasaj, salon TV si salon de jocuri, parcare cu plata.Camerele standard sunt simplu si functional decorate si sunt echipate cu: baie cu dus sau cada, uscator de par, aer conditionat sau incalzire, telefon, TV satelit, frigider.

EURO/ persoana/ pachet

Plecari29.04, 06.05, 13.05, 20.05, 27.05

Loc in camera Dubla 375 Euro


De aceasta oferta pot beneficia SENIORII (persoane cu varsta peste 55 de ani).Persoanele cu varsta sub 55 ani (care nu sunt insotite de cel putin un senior in camera) se pot inscrie contra unui supliment de 30 euro/persoana/sejur.

Excursii optionale:

Coasta Amalfitana: 45 Euro/ persoana (pretul nu include pranzul si intrarile la obiectivele turistice)

Azi vom vizita cateva dintre cele mai renumite statiuni de pe Coasta Amalfitana, situate pe cel mai spectaculos traseu din Europa. Vom face o scurta oprire pentru fotografii in Positano, “singurul loc din lume proiectat pe un ax vertical”, un oras cu gradini luxuriante care coboara in trepte catre mare. Loc iubit si frecventat in trecut de artisti si intelectuali (Picasso, Cocteau, Steinbeck) si de catre intemeietorii trendului “la dolce vita”, Positano este azi una dintre cele mai renumite statiuni de pe coasta. In continuare ne oprim in statiunea Amalfi care a imprumutat numele sau intregii coaste. Amalfi este un oras cu un aspect spaniol cu magnifica catedrala Sf. Andrea si Piazza del Duomo. Ultima oprire este in Ravello, un loc de neuitat “suspendat” intre cer si mare. Ravello este faimos pentru privelistile ce pot fi admirate de sus precum si pentru monumentele sale precum Villa Rufolo si Villa Cimbrone. Biletul de intrare la Villa Rufolo in Ravello costa 6 Euro/ persoana.

Pompeii si Vezuviu: 40 Euro/ persoana (pretul nu include pranzul si intrarile la obiectivele turistice)

Pompeii, oras opulent din antichitate a fost ingropat in totalitate in anul 79 d.Hr intr-una din cele mai dezastruoase eruptii vulcanice din istorie. Vizita la Pompeii ne ofera informatii importante despre modul de viata in orasele din antichitate. Dupa Pompeii vom face o oprire la Vezuviu. Biletul de intrare la Pompeii costa 12 Euro/ persoana.

Insula Capri: 75 Euro/ persoana (pretul nu include pranzul si intrarile la obiectivele turistice)

Capri este numita si “insula de vis” datorita frumusetii sale naturale, un amestec perfect intre coasta spectaculoasa si vegetatia luxurianta. Vom vizita Anacapri unde se afla renumita Villa San Michele cu gradinile sale, centrul insulei cu renumita Piazzetta si gradinile Augustus de unde veti putea admira privelistea spre Faraglioni, formatiune stancoasa care a devenit simbolul insulei. Biletul de intrare la gradinile Augustus in Capri costa: 1 Euro/ persoana, Villa San Michele – Anacapri: 5 Euro/ persoana, Grota Albastra (Capri): 25 Euro/ persoana.

Roma: 75 Euro/ persoana (pretul nu include pranzul si intrarile la obiectivele turistice)

Dupa ce vom ajunge in „cetatea eterna” vom face un tur de oras panoramic cu autocar si ghid local cu opriri la principalele obiective turistice: Colloseum, Forumul Roman, Forumul Imperial cu Columna lui Traian, Circus Maximus.

Palatul Regal de la Caserta: 40 Euro/ persoana (pretul nu include pranzul si biletul de intrare)

Caserta este renumita pentru incantatorul Palat Regal si gradinile sale cu fantani spectaculoase. Palatul, bogat in candelabre, ornamente aurite si tapiserii impresionante are 1200 de camere si 1790 ferestre. Constructia palatului a inceput in anul 1752 sub supravegherea arhitectului Luigi Vanvitelli si s-a incheiat in 1847 cand a fost finalizata sala tronului. Biletul de intrare la palat nu este inclus si costa 14 Euro/ persoana.
Preturile includ:

Transport cu avionul Bucuresti – Napoli si retur, compania Blue Air;

1 bagaj de cala pe persoana;

transfer aeroport Napoli – hotel – aeroport Napoli;

7 nopti cazare la hotel 4* in camera dubla standard;

Demipensiune (mic dejun si cina)

¼ sticla de vin si ½ sticla de apa pe persoana la cina

o excursie: turul panoramic al orasului Napoli cu autocar si ghid local

asistenta turistica in limba romana

Preturile nu includ:

taxele de aeroport: 95 EUR/persoana (pot suferi modificari);

asigurarea medicala; asigurarea storno,

taxa locala: 1,5 Eur/ pers/ zi (se achita direct la hotel),

cateringul in timpul zborului,

alte servicii decat cele mentionate ca fiind incluse.

Tabel cu lista de preturi

Perioada SingleDoubleTripleA 3-a pers
29-Apr-14 - 03-Iun-14-375--

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/sejur
  • Tip transport:
  • Tip masa:

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Contacteaza Agentie: BYE BYE TRAVEL