Destinatii Europene

Primavara in Capitalele Rusiei

Categorie Oferta:
Destinatii Uniunea Europeana
Tip Oferta Turism:
Circuit
Durata:
7 zile
Valabilitate Oferta:
22/02/2011 - 16/05/2011
Pret Total:
725 € (103.57€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

  • muzee
  • monumente istorice
  • centre shopping

Descriere Oferta Turistica:

PRIMAVARA IN CAPITALELE RUSIEI
Sankt Petersburg si Moscova

Perioada: 16 - 22 MAI 2011

Ziua 1 16 MAI
BUCURESTI – SANKT PETERSBURG
Intalnire cu insotitorul de grup la aeroportul Henri Coanda (Otopeni) la ora 06:40, pentru imbarcare cursa companiei Aeroflot cu destinatia finala Sankt Petersburg. Schimbarea cursei la Moscova. Sosire la Sankt Petersburg la ora locala 15:00. Incepem un tur panoramic de oras care include: Palatul de Iarna, strada Nevsky Prospekt cu celebrele sale poduri, Catedarala Sf. Isaac, Muzeul Rusiei, Piata Decembristilor, statuia lui Petru cel Mare, fortareata lui Petru si Pavel. Transfer si cazare la Hotel Smolninskaya 3* sau similar. Vom servi cina la un restaurant local.

Ziua 2 17 MAI
Dupa servirea micului dejun vom face o vizita la fosta resedinta a tarilor Rusiei - astazi spatiul care gazduieste celebrul Muzeul de Arta Ermitaj, ale carui colectii valoroase sunt gazduite in Palatul de Iarna, unul dintre cele mai cunoscute palate imperiale. Dupa amiaza, vom continua cu un tur panoramic si vom vizita fortareata Petru si Pavel - cea mai veche constructie, fosta capitala a Imperiului Rus - acum emblema orasului si locul unde se odihnesc multi din fostii tari ai Rusiei.

Ziua 3 18 MAI
Mic dejun, timp liber. Optional, vom pleca intr-o excursie in orasul Puskin, unde vom putea vizita Palatul Ecaterinei, inclusiv Camera de Chihlimbar si parcul palatului. La amiaza putem opta pentru o excursie optionala la marile catedrale ale St Petersburgului: Catedrala Invierii lui Hristos - cunoscuta si sub numele de Savior of the Blood si Catedrala Sf Isaac - a carei cupola este acoperita cu 100 kg de aur pur, fiind considerata a treia mare catedrala ca dimensiune din lume.

Ziua 4 19 MAI
Mic dejun, timp liber. Optional excursie la Petrodvoret (Peterhof), resedinta de vara a tarilor rusi, situat la 25 km de St. Petersburg. Vom vizita Marele Palat al Caterinei precum si parcul cu fantani aurite. Seara putem alege optional, o cina traditionala cu un program de folclor rusesc la un restaurant local.

Ziua 5 20 MAI
SANKT PETERSBURG – MOSCOVA
Dupa micul dejun transfer la aeroport pentru imbarcare pe cursa companiei Aeroflot cu destinatia Moscova. Sosire la Moscova la ora locala 13:35. Tur panoramic de oras si vizitarea celebrei strazi pietonale Arbat. Cazare la Hotel Izmailovo Alfa 3* sau similar.

Ziua 6 21 MAI
Dupa micul dejun vom vizita Piata Rosie, construita in sec. al XVI-lea de Ivan cel Grozanic si catedrala Sf. Basil. Va propunem apoi o plimbare de o ora cu metroul moscovit, atractie turistica de prima mana, in special pentru decorurile spectaculoase si unice ale fiecarei statii. Dupa amiaza, va propunem vizitarea Complexului Kremlin. Minunat monument arhitectonic si de arta, odinioara fortareata, Kremlinul gazduieste astazi cele mai frumoase palate si catedrale din Rusia.

Ziua 7 22 MAI
MOSCOVA – BUCURESTI
Timp liber pentru ultimele cumparaturi pana la ora 16:30, cand avem prevazut transferul la aeroport. Eliberarea camerelor se va face in jurul orei 12:00. Imbarcare cursa directa AEROFLOT catre Bucuresti la ora 20:40. Sosire la Bucuresti la ora 22:15.

PRET / persoana: 725 EURO (loc in camera dubla)
Supliment camera single: 200 EURO

SERVICII INCLUSE
• transport cu avionul Bucuresti - Moscova cu retur St. Petersburg – Bucuresti cu compania Aeroflot
• transport avion cursa interna: Moscova – St. Petersburg
• transferuri aeroport – hotel - aeroport
• 4 nopti cazare cu mic dejun in St. Petersburg la hotel 3*
• 2 nopti de cazare cu mic dejun in Moscova la hotel 3*
• tururi panoramice cu ghid local St Petersburg si Moscova
• 1 cina intr-un restaurant local in St Petersburg
• vizitarea fortaretei Petru si Pavel
• vizitarea Muzeul Ermitaj
• vizitarea Catedralei Sf. Basil
• vizita Metrou Moscova- cu intrare la statiile reprezentative
• vizitarea Complexului Kremlin
• insotitor roman de grup

NU SUNT INCLUSE IN PRET
● taxe de aeroport - 125 eur (pot suferi modificari)
● taxa viza 50 euro / persoana
● tips-uri 25 euro / persoana, se achita insotitorului de grup, la sosirea in Rusia
● asigurarea medicala obligatorie,companii acceptate de Ambasada Rusiei: OMNIASIG, ASTRA ASIGURARI, BCR ASIGURARI
● asigurarea storno (2% din pretul total al pachetului de servicii, se incheie odata cu contractul de comercializare a pachetelor de servicii turistice).

EXCURSII OPTIONALE - tarife informative (minim 20 participanti)
• excursie Peterhof (Marele Palat si parcuri): 50 euro / persoana
• seara traditional ruseasca - cina inclusa: 60 euro / persoana
• excursie Marile Catedrale ale St Petersburgului : 50 euro/persoana
• excursie la Puskin cu vizitarea Palatului Ecaterinei, inclusiv Camera de Chihlimbar: 60 euro / persoana

GRUP MINIM: 20 PERSOANE
Pentru un grup de 16 – 19 persoane, tariful se majoreaza cu 60 EURO/ persoana.

ORAR INFORMATIV DE ZBOR (ORE LOCALE)
16 Mai: Bucuresti 08:40 - Moscova 12:10 / Moscova 13:40 - St Petersburg 15:00
20 Mai: St Petersburg 12:20 – Moscova 13:35
22 Mai: Moscova 20:40 - Bucuresti 22:15

TERMEN LIMITA DE INSCRIERE: 20 aprilie 2011

TRANSFERURI DIN PROVINCIE LA / DE LA AEROPORT
- 50 LEI / PERS / SENS (dus sau intors) din orasele: Ploiesti, Urziceni, Pitesti, Alexandria, Giurgiu, Turnu Magurele - 75 LEI / PERS / SENS (dus sau intors) din oraslele: Constanta, Calarasi, Slabozia, Buzau, Tecuci, Braila, Focsani, Galati, Tulcea, Craiova, Slatina, Ramnicu Valcea, Brasov


CONDITII DE INSCRIERE/ ANULARE / PENALIZARI
La inscriere se achita un avans de 50% din valoarea totala a pachetului de servicii, urmand ca diferenta sa fie achitata cu minimum 30 zile inainte de data plecarii. In cazul retragerii se percep urmatoarele penalizari:
 intre 40 – 30 zile inaintea plecarii: 50% din c/valoarea excursiei
 intre 30 – 21 zile inaintea plecarii: 65% din c/valoarea excursiei
 intre 20 – 14 zile inaintea plecarii: 80 % din c/valoarea excursiei
 cu mai putin de 14 zile: 100 %


ACTE NECESARE PENTRU OBTINEREA VIZEI TURISTICE
(actele se vor depune la sediul agentiei PARALELA 45 la maxim 3 zile de la inscriere, nu mai tarziu de 20 zile inaintea plecarii):
• paşaport valabil minim şase luni de la data de 09.08.2010,
• 1 fotografie tip pasaport,
• formular tipizat – completat (se va inmana la sediul agentiei sau email)
• asigurarea medicala original si copie - OMNIASIG, ASTRA ASIGURARI, BCR ASIGURARI


OBSERVATII
 viza se obtine in minim 5 zile lucratoare de la depunerea dosarului la sediul consulatului. Agentia nu este raspunzatoare pentru cazul in care autoritatile refuza vreunui turist aplicarea vizei; taxa de viza achitata nu se poate restitui. Obtinerea vizei un necesita prezenta personala la sediul consulatului, insa acesta isi rezerva dreptul de a chema la interviu orice persoana care aplica pentru obtinerea vizei.
 clasificarea pe stele a unitatilor de cazare este cea atribuita oficial de ministerul de resort din Rusia, ca atare facilitatile camerelor sunt conforme cu standardele locale
 copiii sub 18 ani care calatoresc singuri sau doar cu unul dintre parinti, vor prezenta la vama acordul parental al ambilor parinti sau al celui care nu-i insoteste (dupa caz), obtinut la notariat; daca adultul insotitor nu este unul dintre parinti, acesta trebuie sa aiba asupra sa si cazier judiciar
 conducatorul de grup poate modifica programul actiunii in anumite conditii obiective
 distributia camerelor la hoteluri se face de catre receptiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de insotitorul de grup
 pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare; in momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor
 agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu
 agentia isi rezerva dreptul de a modifica valoarea taxelor de aeroport si a taxei de viza, in cazul in care valoarea acestora este schimbata de compania aeriana, resprectiv de Ambasada Federatiei Ruse; valoarea exacta a taxelor de aeroport va fi comunicata cu doua saptamani anaintea plecarii, odata cu emiterea biletelor de avion.
 agentia nu se obliga sa gaseasca partaj persoanelor care calatoresc singure.
 agentia nu este raspunzatoare pentru modificarile orarului de zbor sau pentru intarzieri, acestea fiind in responsabilitatea companiei aeriene si a autoritatilor aeroportuare.

Mai multe detalii pe www.terrasejur.ro
Bogdan Straut 0720 499 288

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/circuit
  • Tip transport:

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Oferta Postata de agentia de Turism " PARALELA 45 PIPERA"

Total Oferte de Turism (3307)
Ultimele Oferte Turistice Postate:

Contacteaza Agentie: PARALELA 45 PIPERA