Destinatii Europene

Praga 2013

Categorie Oferta:
Destinatii Uniunea Europeana
Tip Oferta Turism:
Circuit
Durata:
6 zile
Valabilitate Oferta:
16/08/2013 - 21/08/2013
Pret Total:
345 € (57.5€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

  • muzee
  • monumente istorice
  • excursii ecvestre

Descriere Oferta Turistica:

Praga 2013
(P)

Perioada: 16 – 21 August 2013

ZIUA 1 (16 Aug): Intalnire cu insotitorul de grup pe aeroportul Otopeni la ora 08:30 pentru imbarcare cursa CSA cu destinatia Praga. Decolare la ora 10:35 si sosire la Praga la 11:30 (ora locala). Transfer in centrul orasului pentru tur panoramic cu ghid local cu opriri la: Castelul Hradcany, Piata Welceslas, Piata Staromestske Námestí (oprire la ora fixa pentru “spectacolul” papusilor), Catedrala Sf. Vitus (simbol spiritual al statului ceh), Podul Carol (unul din cele mai frumoase monumente gotice din Europa), “strada de aur” (zona boema a orasului, unde se poate vizita cea mai mica casa din Europa). Transfer si cazare la hotel NH 4* (sau similar). Seara, optional, va propunem croaziera pe raul Vltava.

Ziua 2 (17 Aug): Mic dejun. Timp liber. Dupa amiaza, plimbare cu
insotitorul de grup prin centrul modern al orasului, piata Wenceslas si urcare cu funicularul pe dealul Petrini pentru admirarea frumoasei panorame a orasului. Seara, optional, cina traditional ceheasca, in timpul careia veti descoperi muzica folclorica ceheasca, veti experimenta preparatele traditionale si renumita bere.

ZIUA 3 (18 Aug): Mic dejun. Excursie optionala la renumitul castel Karlstein si apoi la Karlovy Vary, cunoscuta statiune balneoclimaterica din Europa centrala, prin izvoarele sale termale precum si prin portelanul si sticla fabricate de micii mestesugari. Seara, retur la Praga si cazare.

ZIUA 4 (19 Aug): Mic dejun. Excursie optionala la Kutna Hora vechi oras medieval din sec. al 13-lea situat la 70 km distanta de Praga ce gazduieste o mina de argint, bogat in monumente gotice. Printre monumentele importante se pot mentiona: Primaria Veche, Catedrala Sf. Barbara cu ale sale picturi valoroase, fosta Monetarie Regala, Palatul Regal. Oras cu traditie in exploatarea minereurilor de argint si in fabricarea monedei regale, Kutna Hora a fost in trecut al doilea oras dupa Praga. A intrat in patrimoniul UNESCO in 1995 si pana in 1999 a fost orasul istoric al Republicii Cehe. Dupa amiaza, intoarcere la Praga si cazare.

ZIUA 5 (20 Aug): Mic dejun. Timp liber pentru plimbare sau excursie optionala la Dresda, numita si “Florenta de pe Elba”. Se pot vizita castelul Zwinger, biserica Frauenkirche, Opera Semper, Palatul Regal vechi de peste 700 de ani si Catedrala in stil baroc, cea mai mare biserica din Saxonia.

ZIUA 6 (21 Aug): Mic dejun. Timp liber pentru ultimele cumparaturi. Transfer la aeroport pentru imbarcare cursa CSA cu destinatia Bucuresti (17:30). Sosire la Bucuresti la ora 20:20.


PRET/persoana: 345 EURO (loc in camera dubla)
Supliment camera single: 130 EURO
Reducere pat suplimentar: 20 EURO

SERVICII INCLUSE:
 transport avion Bucuresti – Praga si retur cu compania CSA
 5 nopti cazare cu mic dejun la Hotel NH Prague 4* www.nh-hotels.com sau similar
 transferuri aeroport – hotel – aeroport
 tur panoramic de oras cu ghid local
 insotitor roman de grup

SERVICII NEINCLUSE:
 taxele de aeroport: 100 EURO/ persoana (pot suferi modificari)
 intrarile la obiective
 asigurarea medicala
 excursiile optionale
 asigurarea storno

INFORMATII DESPRE HOTEL:
NH Prague 4* www.nh-hotels.com este situat la marginea centrului istoric al orasului. Amplasat în mijlocul unor grădini verzi, hotelul oferă acces ușor la toate atracțiile turistice utilizând mijloacele de transport public. Staţia de tramvai Bertramka se află la doar 50 de metri, iar cea mai apropiată staţie de metrou, Andel, este la 300 m. Camerele sunt dotate cu: aer condiționat, TV cu programe prin satelit și minibar. Conexiune la internet Wi-Fi, la un cost suplimentar. Hotelul dispune si de: saună, baie de aburi, tratamente de masaj, precum și un centru de fitness. O pistă de jogging, terenuri de tenis, 2 terenuri de joacă pentru copii și un teren de volei se află în apropiere, pe dealul Mrazovka.

ORAR INFORMATIV DE ZBOR (ORE LOCALE):
16.08: Bucuresti (Otopeni) 10:35 – Praga 11:30
21.08: Praga 17:30 – Bucuresti (Otopeni) 20:20

TARIFE INFORMATIVE EXCURSII OPTIONALE (minim 20 persoane):
- 1 zi la Karlstein si Karlovy Vary: 90 EURO / persoana (transport autocar, ghid local, tur panoramic al castelului Karlstein, tur de oras, pranz cu trei feluri de mancare si o bautura incluse).
- Cina traditionala ceheasca cu program folcloric, preparate traditionale, bere, vin si bauturi nealcolice incluse (transfer hotel-restaurant–hotel inclus): 50 EURO / persoana
- Croaziera cu cina si muzica pe raul Vlatava (durata: 3,5 ore): 50 EURO/ persoana.
- Excursie la Dresda: 60 EURO / persoana

TRANSFERURI DIN PROVINCIE LA / DE LA AEROPORT (minim 2 pasageri, direct de la domiciliu):
 25 EURO / adult /dus-intors si 10 EURO / copil 2-12 ani/dus-intors din orasul PLOIESTI;
 40 EURO/adult /dus-intors si 20 EURO / copil 2-12 ani/dus-intors din orasele SINAIA, BUZAU, PITESTI, ALEXANDRIA;
 45 EURO / adult / dus-intors si 20 EURO / copil 2-12 ani/dus-intors din orasul PREDEAL;
 50 EURO/adult /dus-intors si 30 EURO / copil 2-12 ani/dus-intors din orasele BRASOV, SLATINA, FOCSANI, CONSTANTA;
 60 EURO/adult /dus-intors si 30 EURO / copil 2-12 ani/dus-intors din orasele CRAIOVA, RM. VALCEA, BRAILA, GALATI, TECUCI.

GRUP MINIM: 20 PERSOANE; supliment grup 14-19 persoane: 20 euro/persoana

OBSERVATII:
• Agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu.
• Agentia isi rezerva dreptul de a modifica suma aferenta taxelor de aeroport, in situatia in care acest lucru este impus de compania aeriana.
• Asigurarea medicala nu este obligatorie, dar este recomandata. Asigurarea storno (optionala), se incheie in momentul semnarii lui de de comercializare a serviciilor turistice.
• Asezarea in autocar se face in ordinea inscrierilor incepand cu a doua bancheta.
• Tariful pentru copil este valabil in cazul in care acesta sta in camera cu doi adulti. Pentru a beneficia de tariful de copil acesta trebuie sa nu fi implinit varsta de 11 ani. Copiii sub 18 ani care calatoresc singuri sau doar cu unul dintre parinti, vor trebui sa prezinte la vama acordul parental al ambilor parinti sau al celui care nu-i insoteste (dupa caz), obtinut la notariat; daca adultul insotitor nu este unul dintre parinti, acesta trebuie sa aiba asupra sa si cazier judiciar
• Programul poate fi modificat de catre conducatorul de grup in functie de anumite situatii speciale.
• Distributia camerelor la hoteluri se face de catre receptiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de insotitorul de grup.
• Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare; in momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.
• Excursiile optionale se efectueaza la fata locului cu agentii locale. Sumele aferente acestor excursii nu se incaseaza in numele si pentru Agentia Paralela 45. Preturile excursiilor optionale pot fi mai mari decat cele ale excursiilor ce pot fi achizitionate de la receptia hotelurilor, aceasta datorandu-se faptului ca persoanele participante vor avea la dispozitie un mijloc de transport care ii va duce si ii va aduce la hotelul respectiv, ghidul excursiei si dupa caz ghid local.
• Clasificarea pe stele a hotelurilor este cea atribuita de oficialitatile de resort din Austria. Ca atare, facilitatile comune si cele ale camerelor sunt conforme cu standardele locale.

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/circuit
  • Tip transport:
  • Tip masa:

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Contacteaza Agentie: HasHas Travel