Destinatii Europene

Paste Sicilia

Categorie Oferta:
Destinatii Uniunea Europeana - Paste
Tip Oferta Turism:
Sejur
Durata:
6 zile
Valabilitate Oferta:
01/02/2011 - 15/04/2011
Pret Total:
598 € (99.67€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

  • monumente istorice
  • centre shopping

Descriere Oferta Turistica:

Paste Sicilia
Perioada: 20.04 – 25.04.2011/ 5 nopti


Ziua 1 (20 Aprilie): Bucuresti - Catania
Intalnire cu insotitorul de grup la aeroportul Otopeni, ora 12:00 pentru imbarcare pe cursa companiei Alitalia cu destinatia Catania (schimbarea cursei in Milano). Sosire pe aeroportul din Catania la ora 20:20 si transfer cu autocarul la hotel. Cazare la hotel San Vincenzo 4* sau similar situat in statiunea Letojanni.

Ziua 2 (21 Aprilie): Excursie la Vulcanul Etna
Mic dejun. In aceasta zi vom avea ocazia sa vedem indeaproape cel mai mare vulcan activ din Europa. Ascensiunea cu autocarul se poate face pana la altitudinea de 1900 m unde se pot vedea curentii de lava care au distrus telecabina si statia de autocare la eruptia din anul 2001. In cazul in care conditiile meteo vor permite, cei interesati pot face o excursie optionala cu microbuzul pana la altitudinea de 2800 m, chiar dedesubtul craterului; pretul pentru aceasta ascensiune la 2800 m este de 53 EURO/ persoana si se achita la fata locului.

Ziua 3 (22 Aprilie) Excursie optionala la Siracuza
Mic dejun. Excursie optionala la Siracuza. Descriere excursie optionala: Siracuza este singurul loc din Europa unde papirusul se cultiva inca si este folosit pentru producerea hartiei. Se viziteaza mai intai Insula Ortigia, unde se afla fantana Arethusa si catedrala. Urmatoarea oprire din program este la zona arheologica, unde se afla un frumos teatru greco-roman si carierele de piatra (Latomie) cu “urechea lui Dionisus”. Pranzul nu este inclus. Intrarile la obiectivele turistice nu sunt incluse (10 EURO/ persoana pentru situl arheologic de la Siracuza). Cetatenii Uniunii Europene care nu au implinit 18 ani sau care au peste 65 de ani beneficiaza de intrare gratuita pe baza prezentarii cartii de identitate.

Ziua 4 (23 Aprilie): “Pe urmele Nasului” - excursie optionala la Savoca si Forza d’Agro
Mic dejun. Dimineata, timp liber. Dupa amiaza, excursie optionala la Savoca si Forza d’Agro. Acest tur evoca atmosfera din filmul Nasul, dar ne introduce si in ceea ce inseamna Sicilia rustica, departe de modernele statiuni de litoral. Se viziteaza mai intai localitatea Savoca si apoi satul Forza d’Agrò, care este situat pe un deal, la o altitudine de 400 m. Satul are doar 1050 locuitori si datorita aspectului medieval cu biserici micute si fortificatii din sec. al XII-lea, impresia generala este de intoarcere in timp. Atmosfera acestui orasel tipic sicilian l-a inspirat pe regizorul Francis Ford Coppola, astfel incat unele scene din “Nasul” au fost filmate aici.

Ziua 5 (24 Aprilie): Pastele
Mic dejun. Timp liber pentru plimbare in localitatea Taormina. Situata pe coasta de est o insulei, deasupra a doua golfuri a caror imagine este desprinsa parca dintr-o carte postala, Taormina este cea mai cunoscuta statiune de pe insula si ni se ofera incarcata de farmecul istoriei si culoare. Statiunea este situata sus, pe Muntele Tauro, cu Muntele Etna in fundal, iar locaţia sa iti taie pur si simplu respiratia. Simbolul orasului este teatrul greco-roman care dateaza din secolul al III-lea î.Hr. De aici puteti admira superba vedere panoramica asupra coastei de est a insulei. Cazare.

Ziua 6 (25 Aprilie): Catania – Bucuresti
Mic dejun. Dimineata transfer la aeroportul din Catania pentru imbarcare zborul companiei Alitalia cu decolare la ora 10:40. Sosire in Bucuresti la ora 17:40.

PRET/persoana (loc in camera dubla): 598 Euro
Supliment camera single: 85 EURO
Supliment optional demipensiune (cina): 57 EURO
(include cina speciala de Paste din 24 aprilie)

Tariful include:

- transport cu avionul, compania Alitalia, Bucuresti – Catania si retur
- transfer cu autocarul, aeroport Catania – hotel – aeroport
- 5 nopti cazare cu mic dejun in camera standard la Hotel San Vincenzo 4* sau similar
- excursie la Vulcanul Etna
- insotitor roman de grup

Tariful nu include:

taxele de aeroport:125 EURO/ persoana (pot suferi modificari)
- taxele de intrare la obiectivele turistice din program
- excursiile optionale
- asigurarea medicala (optionala)
- asigurarea storno (optionala, se incheie odata cu semnarea contractului de comercializare a pachetului de servicii turistice)

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/sejur
  • Tip transport:
  • Tip masa:

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Contacteaza Agentie: WORLD TRAVEL&EVENTS