Destinatii Europene

PASTE MADEIRA

Categorie Oferta:
Destinatii Uniunea Europeana - Paste
Tip Oferta Turism:
Sejur
Durata:
7 zile
Valabilitate Oferta:
01/05/2013 - 07/05/2013
Pret Total:
649 € (92.71€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

  • muzee
  • monumente istorice
  • drumetii montane

Descriere Oferta Turistica:

PROGRAMUL EXCURSIEI

01 mai BUCURESTI – LISABONA - MADEIRA
Prezentare la aeroportul Henri Coanda (Otopeni) la ora 03:35 pentru imbarcare pe zborul Companiei TAP PORTUGAL cu destinatia Madeira via Lisabona. Decolare la ora 05:35 cu zborul TP723 si aterizare la Lisabona la ora locala 08:00. Decolare spre Funchal pe zborul TP1623 la 11:00. Sosire Funchal la ora 12:45. Dupa efectuarea formalitatilor, transfer la hotel. Cazare hotel ALTO LIDO 4* FUNCHAL. Detalii pe: www.cardosomadeirahotels.com (situat la 5 minute de centru, cu shuttle bus gratuit zilnic)

02 mai MADEIRA – TRADITIE & CULTURA
Mic dejun. Tur de oras de ½ zi cu ghid local. Funchal, capitala Madeirei, este situat intr-un golf atractiv, inconjurat de munti. Prima oprire va fi la Piata Locala, unde puteti vedea produse traditionale, inclusiv cateva din florile pentru care Madeira este faimoasa: orhidee, strelitia – ‘’pasarea paradisului’’, etc., cosuri umplute cu fructe tropicale si legume, suveniruri si o impresionanta piata de peste. Turul continua cu o vizita la Fabrica de Broderie, unde puteti admira frumusetea broderiilor Madeirene in diferite stadii de design si creatie. Urmeaza o plimbare de-a lungul stazii principale de shopping, cu vizita la Catedrala contruita in secolul XV, un impresionant exemplu de arhitectura portugheza. In incheierea turului, va invitam la crama „Oliveiras” pentru a degusta faimosul vin de madeira. Dupa pranz, timp liber pentru shopping. Cazare hotel ALTO LIDO 4* FUNCHAL.

03 mai MADEIRA – MONTE & GRADINILE TROPICALE
Mic dejun. Optional, Excursie de ½ zi cu ghid local la Monte & Gradinile Tropicale. Telecabina va va purta intr-o excursie pitoreasca pana la Monte unde prima imagine pe care o veti vedea este cea cu turnurile gemene, fatade ale faimoasei Bisericii (sec. XVIII). In Monte vom vizita Gradinile Tropicale ale Palatului Monte (suprafata 70.000mp), un loc excelent pentru a descoperi colectia de arbori din intreaga lume. Nu trebuie sa ratati coborarea cu ‘’Topoganul’’ pana in Funchal (nu este inclus pretul). Plimbarea este cu sanii din rachita experimentand astfel trecutul Madeirei, cand acesta era unicul mijloc de transport.
Dupa amiaza, timp liber la dispozitie. Cazare hotel ALTO LIDO 4* FUNCHAL.

04 mai TURUL DE EST AL INSULEI: „PICO DE ARIEIRO & SANTANA” CU PRANZ INCLUS
Mic dejun. Timp liber sau optional „ Gustul Madeirei” - Excursie de 1 zi la Pico de Arieiro si Santana cu ghid local si pranz inclus. Plecand din Funchal vom vizita pentru inceput Camacha – cel mai mare centru al industriei de rachita. La una dintre fabrici unde vom putea cumpara si vedea cum se fabrica produsele obisnuite din rachita: cosuri, tavi, scaune, dar si obiecte mai putin obisnuite. Excursia continua spre Pico de Arieiro, al doilea varf muntos ca inaltime din Madeira (1818m), unde veti fi facinati de privelisti impresionante si spre Ribeiro Frio unde vom vizita o pastravarie. Vizita continua cu partea de coasta Faial, dominata de magnificul afloriment de roci care se ridica impresionant din mare, numit “Penha de Aguia”. Ajungand la satul Santana vizitam casele traditionale cu acoperis de stuf dar si plantatiile de vita de vie de-a lungul drumului. Servirea pranzului (meniu 3 feluri cu bauturi incluse). Dupa pranz, ne intoarcem spre Funchal prin Portela Pass unde vom face un popas pentru a admira golfurile Penha D’Aguia si Porto da Cruz. Ultimul popas il facem in Machico, orasul in care Zarco, cel care a descoperit Madeira, a pus piciorul prima data. Cazare hotel ALTO LIDO 4* FUNCHAL.

05 mai MADEIRA - SFANTA ZI DE PASTE - SEARA TRADITIONALA ESPETADA
Mic dejun. In ziua de Paste va propunem o plimbare relaxanta prin pitorescul Funchal impreuna cu insotitorul de grup. Funchalul prinde viata noaptea! Seara, optional „ Seara Traditionala Espetada cu program folcloric”. Sunteti invitati la un traditional restaurant madeiran, unde veti descoperi nu numai mancarea traditionala, ci si ospitalitatea calduroasa specifica locuitorilor. Atmosfera speciala va fi creata de cantaretii de Fado si grupul folcloric la care va puteti alatura. Cina cuprinde vin la sosire, fel principal “Espetada” (frigarui din carne de vita cu ierburi aromatice), salata mixta, paine fierbinte de tara, vin, salata de fructe proaspete, cafea, cognac sau lichior. O sa fie o seara pe care o sa v-o amintiti cu placere mereu! Cazare hotel ALTO LIDO 4* FUNCHAL.

06 mai TURUL DE VEST AL INSULEI: „VESTUL SALBATIC” – PORTO MONIZ & CAMARA DE LOBOS
Mic dejun. Timp liber sau optional Excursie de 1 zi la Porto Moniz cu ghid local si pranz inclus. La o scurta distanta de Funchal se afla satul pescaresc Camara de Lobos, un sat pitoresc pe care insusi Sir Winston Churchill l-a pictat vizitand Madeira. Continuam vizita cu Cabo Girao, un promontoriu imens deasupra oceanului Paúl da Serra, singurul platou al insulei, al doilea din lume ca inaltime (1400 m). Continuam excursia de-a lungul Coastei de sud catre Ribeira Brava si apoi catre Porto Moniz - un mic sat pescaresc faimos pentru piscinele in roci vulcanice, vom descoperi unul din cele mai frumoase puncte ale coastei de nord, un drum construit din roci langa mare de unde se pot admira cascade uimitoare. Servirea pranzului (meniu 3 feluri cu bauturi incluse). Dupa pranz, continuam drumul spre Paul da Serra (1500m) cunoscut ca “acoperisul Madeirei”. Intoarcere la Funchal. Cazare hotel ALTO LIDO 4* FUNCHAL.

07 mai MADEIRA - LISABONA - BUCURESTI
Mic dejun. Eliberarea camerelor. Timp liber la dispozitie pentru shopping sau vizite pietonale cu insotitorul de grup. Transfer la aeroportul din Funchal pentru imbarcare pe zborul Companiei TAP TP1638 cu destinatia Lisabona. Decolare la ora 18:35 si aterizare in Lisabona la ora 20:10. La ora 22:45 imbarcare pe zborul TP722 cu destinatia Bucuresti. Aterizare la Bucuresti la ora 04:45 a doua zi. Sfarsitul pachetului de servicii.

Tarif: 649 Eur de persoana loc in camera dubla

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/sejur
  • Tip transport:
  • Tip masa:
  • Early booking: 10% inainte de 01-Ian-70

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Contacteaza Agentie: Iexplore