Destinatii Europene

Paste Lisabona 2012

Categorie Oferta:
Destinatii Internationale - Paste
Tip Oferta Turism:
Sejur
Durata:
7 zile
Valabilitate Oferta:
11/04/2012 - 17/04/2012
Pret Total:
504 € (72€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

  • muzee
  • monumente istorice
  • centre shopping

Descriere Oferta Turistica:

11 aprilie Bucuresti – Lisabona
Intalnire cu insotitorul de grup la ora 04:00 la aeroportul Henri Coanda (Otopeni) la biroul de informatii pentru imbarcare pe zborul companiei KLM KL1372 cu decolare la ora 06:00 si aterizare la Amsterdam la ora 07:50. La ora 12:40 imbarcare pe zborul KL1693 cu destinatia Lisabona. Aterizare la ora 14:35. Transfer la hotel Novotel Lisboa 4****. Dupa cazare, plimbare cu insotitorul de grup in centrul Lisabonei. Cazare hotel Novotel Lisboa 4****. Detalii pe www.novotel.com

12 aprilie Lisabona – orasul vibrant
Mic dejun. Tur panoramic de ½ de zi al Lisabonei, un oras surprinzator de frumos. Vor putea fi admirate: cartierul Belem – un loc strans legat de descoperirile maritime portugheze, biserica Manastirii Jeronimos – o capodopera a stilului Manuelin, aflata pe lista Patrimoniului Mondial Unesco. Vom vizita Turnul Belem (1515) si vizita exterioara la Monumentul Descoperirilor Maritime. Ne vom indrepta apoi catre orasul vechi, unde vom debarca din autocar si vom urca la Castelul St. George, trecand pe langa biserica Sf.Antonio si Catedrala. Vizita interioara la Castelul St. George. Colina pe care se afla ofera o panorama deosebita asupra orasului. Vom cobori apoi catre strazile pitoresti ale cartierului Alfama – unul dintre cele mai vechi cartiere ale orasului. Dupa amiaza, timp liber la dispozitie. Cazare hotel Novotel Lisboa 4****.

13 aprilie Obidos, Nazare, Batalha, Fatima
Mic dejun. Excursie optionala la Obidos, Nazare, Batalha, Fatima. Vom incepe cu o vizita a satului medieval Obidos, un exemplu clasic de asezare fortificata portguheza unde vom vizita mica biserica Sf.Maria si stradutele medievale, apoi vom face un scurt popas in oraselul pescaresc Nazare, asezat pe malul oceanului. Timp liber la dispozitie in oras, unde puteti servi un delicios pranz pescaresc. Vom continua cu vizita manastirii Batalha (sec. al XV-lea, o adevarata capodopera a artei manueline) si vom continua apoi cu vizitarea centrului religios si de pelerinaj Fatima, renumit datorita aparitiilor Fecioarei Maria in anul 1917. Timp liber la dispozitie in Fatima. Intoarcere la Lisabona. Cazare hotel Novotel Lisboa 4****.

14 aprilie Sintra, Cabo da Roca, Cascais
Mic dejun. Excursie optionala de ½ de zi la Sintra, declarata de UNESCO patrimoniu universal. Sintra a fost resedinta de vara a Regilor Portugaliei si adaposteste monumente de importanta istorica, exemple clasice ale arhitecturii portugheze. In Sintra vom vizita Palatul Regal si vom avea timp liber in centrul orasului. Vom continua excursia cu Cabo Da Roca, cel mai vestic punct al Europei continentale despre care poetul portughez Luis de Camoes scria: “in acest loc se termina pamantul si incepe marea”. Urmeaza o oprire in Cascais, un fost sat pescaresc care de-a lungul timpului s-a transformat intr-un veritabil centru turistic. Intoarcere la Lisabona. Dupa amiaza timp liber la dispozitie. Cazare hotel Novotel Lisboa 4****.

15 aprilie Sfanta zi de Paste – Seara FADO la restaurantul “Timpanas”
Mic dejun. In ziua de Paste va propunem o plimbare relaxanta prin cartierele pitoresti ale Lisabonei impreuna cu insotitorul de grup. Optional, servirea pranzului la un restaurant local. Lisabona prinde viata noaptea! Puteti sa admirati Lisabona plina de culoare in drum spre un restaurant traditional unde degustati o delicioasa mancare traditionala portugheza, in timp ce sunteti incantati de muzica Fado. Programul optional incepe la ora 19:30 cu transferul la restaurantul “Timpanas”. In timpul cinei veti asculta Fado – muzica traditionala portugheza. Comparat adesea cu muzica Gospel datorita liniei melodice puternice, Fado este cantat la lumina lumanarilor si acompaniat de sunetul mistic al chitarii portugheze. Versurile cantecelor Fado sunt de inima albastra si únele vorbesc despre dragoste pierduta sau pasiuni interzise, dar sunt deopotriva si vesele atunci cand vorbesc despre luptele cu tauri, un vin bun sau despre cei mai buni prieteni. Meniul cinei include: starter, fel principal, desert, ½ sticla vinul casei, apa minerala si cafea. Cazare hotel Novotel Lisboa 4****.

16 aprilie Arabida, Sesimbra, Setubal
Mic dejun. Excursie optionala la Arabida, Sesimbra si Setubal. Pentru inceput vom traversa podul 25 Aprilie peste raul Tagus si ne vom bucura de panorama deosebita asupra Lisabonei din varful statuii lui Iisus Hristos – o copie a celebrei statui de pe Muntele Corcovado din Rio de Janeiro, ridicata in cinstea “neparticiparii” Portugaliei la cel de-al doilea razboi Mondial. Excursia continua spre Azeitao, un mic orasel faimos pentru vinul “Muscat”, unde vom vizita o crama locala si vom face o degustare de vin iar apoi vom vizita Azulejos – un centru de placi glazurate unde vom intra in tainele acestui mestesug. Continuam cu Sesimbra, un mic orasel pescaresc unde vom putea admira o minunata panorama din varful unui castel local si apoi ne vom bucura de putin timp liber in zona de plaja. Dupa amiaza, ne vom continua excursia de-a lungul muntilor Arabida si ne vom bucura de minunate privelisti asupra coastei portugheze. Sosire la Setubal si timp liber la dispozitie. Intoarcerea la Lisabona se face pe spectaculosul pod Vasco de Gama in lungime de 17km.

17 aprilie Lisabona - Bucuresti
Mic dejun. Dimineata timp liber la dispozitie pentru shopping si vizite pietonale cu insotitorul de grup. Eliberarea camerelor si transfer la aeroportul din Lisabona pentru imbarcare pe cursa KLM KL1694 cu destinatia Amsterdam. Decolare la ora 15:35 si aterizare la Amsterdam la ora 19:30. La ora 20:19 imbarcare pe zborul KLM KL1379 cu destinatia Bucuresti. Sosire pe aeroportul Henri Coanda Otopeni la ora 23:59.

Tabel cu lista de preturi

Perioada SingleDouble4A 3-a pers
11-Apr-12 - 17-Apr-12764569504

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/sejur
  • Tip transport:
  • Tip masa:
  • Servicii incluse:
  • • Bilet de avion Bucuresti – Lisabona – Bucuresti, via Amsterdam, compania KLM
  • • 6 nopti cazare cu mic dejun bufet in Lisabona la hotel Novotel Lisboa 4****
  • • Transferuri aeroport – hotel – aeroport
  • • Tur de oras al Lisabonei de ½ de zi cu ghid local
  • • Bilet de intrare la Castelul Saint George
  • • Insotitor roman de grup
  • Nu sunt incluse:
  • • taxele de aeroport si combustibil: 190 Eur valabile la momentul publicarii programului
  • • asigurarea medicala, asigurarea storno
  • • intrarile la obiectivele turistice din program si optionale

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Oferta Postata de agentia de Turism " AMA TOURS MILLENIUM"

Total Oferte de Turism (77)
Ultimele Oferte Turistice Postate:

Contacteaza Agentie: AMA TOURS MILLENIUM