Destinatii Europene

PASTE 2012 LA LISABONA

Categorie Oferta:
Destinatii Uniunea Europeana - Paste
Tip Oferta Turism:
Circuit
Durata:
6 zile
Valabilitate Oferta:
15/11/2011 - 14/04/2012
Pret Total:
535 € (89.17€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

Descriere Oferta Turistica:

Locatie: Portugalia din Europa
de la 535 EUR Europa 6 zile Transport Avion Rezerva acum online
» CONTACT « 0720 499 288 / 021 340 4667
Orase Vizitate: Lisabona,

Ziua 1 (14 aprlie) : Bucuresti – Amsterdam (tur de oras) - Lisabona
Intalnire cu insotitorul de grup dimineata la aeroportul Otopeni, ora 04:00. Imbarcare cursa Bucuresti - Amsterdam. Sosire la Amsterdam la ora 07:50. Vom pleca cu autocarul de la aeroport si vom face o vizita a orasului in timpul careia vom admira principalele atractii si vom avea putin timp si pentru cumparaturi sau pentru a vizita unul dintre celebrele muzee ale Amsterdamului. In jurul orei 19:00 vom fi in aeroport pentru imbarcare cursa Amsterdam – Lisabona. Sosire in Lisabona la ora 22:50. Transfer si cazare la Hotel HF Fenix Urban 4 sau similar. Optional, doritorii pot participa la Sluja de Inviere la Biserica Ortodoxa Romana.
Ziua 2 (15 aprilie): Lisabona
Mic dejun. In prima jumatate a zilei avem programat un tur cu ghid local al orasului Lisabona. Se viziteaza cele mai importante obiective turistice ale orasului: Parcul Edward al VII-lea, Avenida da Liberdade, Piata Rossio, cartierul Alfama cu unica sa Catedrala ce dateaza din secolul al XII-lea si stradutele sale inguste. Coboram apoi spre raul Tagus si ne indreptam spre cartierul Belem, un loc puternic legat de descoperirile maritime potugheze cu Biserica Dos Jeronimos, o adevarata bijuterie a artei manueline, Turnul Belem si Padrao dos Descobrimentos - monument modern dedicat descoperirilor maritime ale Portugaliei. Dupa amiaza timp liber in centrul orasului. Cazare.
Ziua 3 (16 aprilie): Lisabona
Mic dejun. Excursie optionala de o zi la Obidos, Alcobaca, Batalha si Fatima. Excursia incepe cu vizita orasului medieval Obidos, un exemplu clasic de asezare fortificata, cu strazi inguste si case albe. Urmeaza Abatia de la Alcobaca fondata in anul 1153. In Batalha se viziteaza manastirea din sec. al XV-lea, o adevarata capodopera a artei manueline, declarata de catre UNESCO patrimoniu universal. Fatima este un renumit centru religios si de pelerinaj, ridicat pe locul unde au avut loc mai multe aparitii ale Fecioarei Maria in anul 1917; se viziteaza capela aparitiilor. Ne intoarcem in Lisabona (pret informativ valabil pentru 25 persoane participante: 75 EURO/ pers).
Ziua 4 (17 aprilie): Lisabona
Mic dejun. Excursie optionala de o zi la Sintra, Cabo da Roca, Cascais, Estoril. Sintra, datorita valorii sale istorice a fost declarata de catre UNESCO patrimoniu universal. Vor putea fi vizitate: Palatul Regal, unul dintre cele mai importante exemple de arhitectura portugheza, construit si extins in secolele XIV – XVI; timp liber in centrul orasului Sintra. Plecare spre Cabo Da Roca, cel mai vestic punct al Europei continentale. Despre acest loc special, poetul portughez Luis de Camoes scria: “in acest loc se termina pamantul si incepe marea”. Se continua drumul spre Boca do Inferno si Cascais, un fost sat pescaresc care de-a lungul timpului s-a transformat intr-un veritabil centru turistic. Drumul de intoarcere spre Lisabona trece prin Estoril, renumita statiune de litoral unde se afla cel mai mare cazino din Europa (pret informativ valabil pentru 25 persoane participante: 55 EURO/ pers)
Ziua 5 (18 aprilie): Lisabona
Mic dejun. Excursie optionala de jumatate de zi la Arrabida, Sesimbra, Setubal. Drumul ne va purta prin muntii Arrabida zona declarata Parc Natural, vom vedea Sesimbra un oras pescaresc tipic, strajuit de castelul medieval. Se continua drumul spre orasul Setubal, vor putea fi admirate privelisti superbe ale oceanului si ale celor mai inalte stanci de pe coasta portugheza. Ne vom intoarce in Lisabona traversand al doilea pod peste raul Tagus numit Vasco da Gama (pret informativ valabil pentru 25 persoane participante: 45 EURO/ pers). In a doua parte a zilei avem timp liber pentru cumparaturi sau pentru doritori propunem o plimbare cu insotitorul de grup prin cele mai pitoresti cartiere ale orasului: Bairro Alto, Baixa, Alfama. Se poate vizita si fortareata Sao Jorge, de unde poate fi vazuta intreaga panorama a orasului. Ultima seara in Lisabona o vom sarbatori intr-un restaurant cu specific portughez unde vom putea asculta muzica fado. Fiind la origine o muzica populara ce s-a dezvoltat in cadrul oraselor, ea este adand înradacinata in constiinta oamenilor constituindu-se metaforic in insasi destinul (fado) lor. Cazare
Ziua 6 (19 aprilie): Lisabona – Bucuresti
Mic dejun. Transfer la aeroportul din Lisabona pentru imbarcare cursa Lisabona – Bucuresti (schimbarea cursei la Paris). Sosire in Bucuresti la ora locala 22:45.
Obiective turistice:

Parcul Edward al VII-lea, Avenida da Liberdade, Piata Rossio, cartierul Alfama cu unica sa Catedrala ce dateaza din secolul al XII-lea si stradutele sale inguste.

Durata: 6 zile | Transport: Avion
Plecari Camera dubla
14.Apr.2012
535 EUR

Orase plecare:
Bucuresti /

Observatii tarife:
PRET/ persoana: 535 EURO (loc in camera dubla)
Supliment camera Single: 160 Euro
Reducere pentru a treia persoana adulta in camera dubla (pat suplimentar): 25 Euro
Reducere pentru copil 2-11,99 ani in camera cu doi adulti (pat suplimentar): 60 Euro


Servicii incluse: :
transport cu avionul Bucuresti - Lisabona - Bucuresti compania AIR FRANCE - KLM
5 nopti cazare cu mic dejun la Hotel Fenix Urban 4Lisabona (sau similar)
transferuri aeroport - hotel - aeroport
tur de oras de jumatate de zi (4 ore) cu autocar si ghid local in Lisabona
tur panoramic in Amsterdam cu autocar si ghid local
insotitor roman de grup

Servicii neincluse
taxele de aeroport 195 EURO/ persoana (pot suferi modificari)
excursiile optionale
asigurarea medicala si asigurarea storno

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/circuit
  • Tip transport:
  • Tip masa:

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Oferta Postata de agentia de Turism " PARALELA 45 PIPERA"

Total Oferte de Turism (3307)
Ultimele Oferte Turistice Postate:

Contacteaza Agentie: PARALELA 45 PIPERA