Destinatii Europene

Paste 2012 – circuit Thailanda

Categorie Oferta:
Destinatii Internationale - Paste
Tip Oferta Turism:
Circuit
Durata:
11 zile
Valabilitate Oferta:
08/04/2012 - 18/04/2012
Pret Total:
1390 € (126.36€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

  • litoral
  • muzee
  • monumente istorice
  • excursii ecvestre
  • centre shopping

Descriere Oferta Turistica:

CIRCUIT THAILANDA 11 ZILE
PASTE 2012

TIP VACANTA: CIRCUIT 11 zile/ 8 nopti

PERIOADA: 08-18.04.2012

Thailanda inseamna Tara Oamenilor Liberi si este expresia mandriei singurului stat din Asia de Sud-Est,care nu a fost niciodata colonizat, iar acest lucru se vede si se simte.Thailanda va va ispiti gratie zambetului fermecator al femeilor thai, prin plajele paradisiace, prin palatele si templele sale budhiste, prin ospitalitatea locuitorilor si mancarea cu arome unice. De la muntii si junglele din nordul tarii, plantatiile de orez din centru si pana la plajele stralucitoare, cu nisip fin, din sudul tarii si din insule, Thailanda este cu siguranta cea mai exotica atractie asiatica. Arta culinara thailandeza, renumita in intreaga lume pentru bogatia si varietatea aromelor sale, te imbie chiar si pe strada, prin mirosurile condimentate emanate de numeroasele bucatarii ambulante. Thailanda are atat de multe locuri minunate, orase si statiuni turistice incat vizitand-o singurul regret pe care l-ati putea avea este acela ca nu aveti suficient timp sa le vizitati pe toate.
Asezata chiar in centrul tarii, la varsarea fluviului Chao Phrayain apa Siamului, Bangkok, capitala
Thailandei te va cuceri cu ritmul sau ametitor si colorat de viata; este un oras spectacol in sine, cu lumini colorate, tarabe cu flori, fructe si obiecte de artizanat, muzica si dansuri in aer liber. Este o destinatie perfecta pentru shopping, oferind produse variate, de la matase si imbracaminte, obiecte de arta si antichitati, pana la suveniruri si produse traditionale. Numit adesea si Venetia Orientului, datorita nenumaratelor canale care il strabat si mai ales a gondolelor, adevarate tarabe plutitoare pline cu produse care se vand chiar pe apa, tentacularul Bangkok este in primul rand un oras al templelor si trebuie sa vizitezi macar unul dintre cele peste 400: Wat Pho - Templul lui Budha Culcat, Wat Trimit - Templul lui Buddha de Aur, Wat Arun - Templul Rasaritului sau Wat Phra Kaeo - Templul lui Buddha de Smarald din incinta Palatului Regal. Chiang Mai este un amestec de cultura cambodgiana, burmaneza si indiana. Rezultatul este cultura si arhitectura distincta Lanna, vizibila si astazi in Chiang Mai. Templeantice pot fi vazute oriunde in oras, Wat ChiangMun fiind cel mai vechi dintre acestea.
Chiang Mai se bucura de un cadru natural deosebit cu munti impaduriti, piscuri marete, pesteri si numeroase cascade. Cel mai inalt varf al Thailandei, Doi Inthanon de 2.565 m, se afla in parcul national cu acelasi nume, in care vei admira cascadele minunate, padurea deasa si salbatica, precum si speciile rare de orhidee. Orasul Chiang Rai este situat in inima Triunghiului de Aur, locul unde se intalnesc raurile Mekongsi Ruak. Unul dintre cele mai cunoscute obiective de aici este Muzeul Opiului unde sunt adunate exponatele ce povestesc despre istoria acestui tinut, renumit pentru cultura si traficul de opiu

Va propunem un circuit in care veti descoperi exotismul Thailandei, cu fructe parfumate si vegetatie luxurianta, o tara cu oameni simpli, dar primitori, case cu decoratiuni delicate, temple si monumente cu o arhitectura unica, spre delectarea sufletului si a mintii.


Ziua 1, 08.04.2012: Plecare din BUCURESTI

Veti ajunge la Aeroportul International Henri Coanda din Bucuresti, iar dupa formalitatile de check-in, va veti imbarca pentru zborul international.

Ziua 2, 09.04.2012: Sosire in BANGKOK

La sosirea pe aeroportul din Bangkok veti fi intampinati de ghidul vorbitor de limba engleza si veti fi transferati catre hotel cu masina privata (PVT).
Cazare Bangkok la hotelul mentionat, in tipul de camera specificat.


Ziua 3, 10.04.2012: BANGKOK (B)

Dupa micul dejun, veti face un tur de jumatate de zi, al principalelor obiective turistice din Bangkok, Marele
Palat Regal si cele mai importate temple ale orasului (PVT).
Turul incepe cu vizitarea Palatului Regal, una dintre cele mai vizitate atractii ale orasului, un complex de temple, palate si cladiri oficiale, cu acoperisuri multicolore, turnuri dantelate si stralucitoare a carui cladire principala dateaza de la 1742. De la inceputul secolului al XX-lea pana in 1932 complexul a indeplinit functia de centru administrativ si politic al acestei tari cuprinzand curtea regala si cladirile administrative.
Sanctuarul Wat Phra Kaeo, templul cel mai important din Palatul Regal adaposteste comoara cea mai de pret a tarii, Budhha de Smarald, protectorul Thailandei. Se impune o vestimentatie corespunzatoare, iar daca nu o aveti, o puteti inchiria la fata locului. Veti continua cu o vizita la Wat Pho, Templul lui Budhha Culcat, cel mai mare si ce mai vechi templu din Bangkok, ce gazduieste cea mai mare statuie a lui Buddha, lunga de 46 m si inalta de 15m.
Wat Pho este si primul centru de educatie publica, instruind prin picturi murale si inscrisuri, oamenii despre diverse domenii precum literatura, strategii de lupta, arheologie, astronomie, geologie, meditatie si, nu in ultimul rand, despre traditionalul masaj thailandez, aici aflandu-se cea mai renumita scoala de masaj din Thailanda. Turul se incheie cu Wat Trimit ,Templul lui Buddha de aur, situat la marginea faimoasei regiuni Chinatown. Cazare Bangkok la hotelul mentionat, in tipul de camera specificat

Ziua 4, 11.04.2012: BANGKOK – CHIANG MAI (B)

Ziua de astazi este libera. Puteti opta pentru unul dintre tururile optionale: o seara de box thailandez la arenele regale, o vizita la ferma de crocodili, sau o excursie la Ayutthaya.
Dupa amiaza veti fi transferati la gara din Bangkok, pentru a lua trenul de noapte spre Chiang MaiCazare in tren, vagon de dormit clasa a 2-a.

Ziua 5, 12.04.2012: CHIANG MAI

Veti ajunge dimineata in gara din Chiang Mai, unde veti fi asteptati de reprezentantul nostru local si veti fi transferati la hotel (PVT). Aici veti servi micul dejun, dupa care va cazati.
Chiang Mai este un oras ridicat pe radacinile unei mosteniri traditionale ce va va purta departe in istorie.
Alaturi de numeroasele templeantice, natura si-a adaugat propria arta estetica pentru a compune simfonia unui oras de o frumusete aparte si cu o mostenire culturala unica, ce atrage turistii din intreaga lume. Pe langa toate astea, o mare varietate de locuri de cazare, restaurante si distractie, ajuta la clasificarea orasului drept una dintre primele atractii turistice din Thailanda.
Dupa check-in veti veti incepe explorarea orasului vechi Chiang Mai, veti vedea zidurile orasului, portile si santul de protectie, precum si partea moderna, cu pietele si zonele rezidentiale, cladirile guvernamentale si consulatele straine. Veti vizita templul Wat Suan Dok, unde se afla cenusa familiei regale din Chiang Mai, Veti merge de-a lungul strazii Tapae pana la templul Wat Phra Singh, unde se afla o veche statuie sacra a lui Buddha, dupa care veti face o oprire la Templul Wat Chedi Luang.
Veti mai vizita Universitatea Chiang Mai, Monumentul Celor Trei Regi si Parcuk Buak Haad
Dupa amiaza, veti pleca intr-o scurta excursie cu masina pe muntele Doi Suthep, pana la templul Wat Phrathat Doi Suthep, situat in afara zidurilor orasului, la 1100 m altitudine, fiind cel mai remarcabil obiectiv turistic din Chiang Mai si din nordul Thailandei. Templul a fost ridicat in anul 1384 si este considerat cel mai sacru monument din nordul Thailandei. Dupa ce veti urca cele 309 trepte ornate cu sarpele sacru Naga, veti vedea minunata stupa aurie, al carei acoperis stralucitor, realizat din sase kilograme de aur pur, troneaza deasupra orasului. Sunetul clopotelor templului vibreaza umpland aerul, iar panorama orasului de la poalele muntelui este irezistibila, pentru a nu face fotografii.Pe drumul de intoarcere spre Chiang Mai va veti opri sa vizitati o ferma in Mae Rim situat la periferia orasului, unde veti face un tur pentru a vedea imprejurimile. Va intoarceti in oras si va veti imbarca apoi intr-un vas local pentru o croaziera de 30 de minute pe raul Mae Ping. De o parte si de alta a raului veti vedea case traditionale de lemn si in acelasi timp multe asezari moderne. Cazare Chiang Mai la hotelul mentionat, in tipul de camera specificat.

Ziua 6, 13.04.2012: CHIANG MAI (B


Aceasta zi este libera.

Optional: dupa micul dejun, puteti merge la Tabara de Elefanti Mae Sa, situata intr-o frumoasa zona impadurita. Aici veti vedea elefantii, participand la toaleta de dimineata in una din apele curgatoare din zona, inainte de a pleca la antrenamentele zilnice. Elefantii, impreuna cu dresorii lor, va vor arata cele mai spectaculoase numere de acrobatie, iar dumneavoastra ii veti putea hrani cu banane si trestie de zahar, gustarea lor preferata. Turul taberei se va incheia cu o plimbare de 50 de minute pe spatele elefantilor, o adevarata aventura si o experienta de neuitat. Veti vizita apoi Gradina Botanica Queen Sirikit, adesea comapara de experti cu faimoasele gradini regale londoneze Kew. Veti servi pranzul la un restaurand de langa cascade, dupa care va veti intalni cu localnicii unui trib de munte Hmong si veti interactiona cu acestia afland amanunte inetresante despre viata si cultura lor. Turul dumneavoastra continua cu o vizita la asociatia Nong Hoi care lupta pentru eradicarea cultivarii opiumului.

Tarif: 55 euro/ persoana

Spre seara veti fi transferati la gara din Chiang Mai pentru a lua trenul de noapte spre Bangkok.

Cazare in tren, vagon de dormit clasa a 2-a.


Ziua 7, 14.04.2012: BANGKOK – HUA HIN


Dimineata veti ajunge in gara din Bangkok, unde veti fi asteptati de ghidul dumneavoastra pentru a fi transferati spre Hua Hin (PVT).
La o distanta de 3 km de Bangkok, vis-a-vis de Pattaya se intinde statiunea Hua-Hin, renumita in randul personalitatilor thailandeze, inca de pe vremea in care turistii nu vizitau aceste locuri.
Cazare Hua Hin la hotelul mentionat, in tipul de camera specificat.


Ziua 8-9, 15-16.04.2012: HUA HIN (B)

Aveti la dispozitie cateva zile pentru a va bucura de plajele cu nisip fin, apele limpezi s

Tabel cu lista de preturi

Perioada 5
08-Apr-12 - 18-Apr-121390

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/circuit
  • Tip transport:

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Contacteaza Agentie: HasHas Travel