Destinatii Europene

Paste 2011 Riga Vilnius 6 zile Avion

Categorie Oferta:
Destinatii Internationale - Paste
Tip Oferta Turism:
Circuit
Durata:
6 zile
Valabilitate Oferta:
22/04/2011 - 27/04/2011
Pret Total:
495 € (82.5€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

  • muzee
  • monumente istorice
  • centre shopping

Descriere Oferta Turistica:

DESCRIERE
Riga este capitala Letoniei, situata pe malul Marii Baltice, la gura de varsare a raului Daugava. Este cel mai mare oras din Tarile Baltice fiind un centru important cultural, educational, politic, financiar si politic. Centrul istoric al orasului a fost inclus in anul 1997 de catre UNESCO pe lista locurilor din patrimoniul cultural mondial iar orasul este remarcat in mod special pentru arhitectura in stil Art Nouveau (Jugendstil). Este denumit „Parisul Nordului” datorita frumusetii arhitecturale, a cladirilor publice si a celor private realizate in stil art nouveau. Vilnius nu este numai capitala Lituaniei dar si una dintre capitalele artei baroce. Se afla in sud estul Lituaniei, aproape de granita cu Belarus. Centrul istoric al orasului a fost inscris in 1994 pe lista patrimoniului cultural mondial UNESCO iar orasul a devenit in scurt timp un loc cosmopolit. Partea istorica, cunoscuta sub numele de "Orasul Vechi", este considerata una dintre cele mai frumoase din Europa de Est

ORAR INFORMATIV DE ZBOR (ORE LOCALE):
Bucuresti Otopeni ora 15:00 – Riga ora 17:15
Riga ora 18:00 – Bucuresti Otopeni ora 20:20

ITINERARIU
BUCURESTI – RIGA – BUCURESTI, COMPANIA TAROM

PLECARI
22.04 – 27.04.2011

SERVICII INCLUSE
transport cu avionul Bucuresti – Riga – Bucuresti, compania TAROM
5 nopti cazare cu mic dejun la hotel 4 * (3 nopti in Riga, 2 nopti in Vilnius)
transferuri aeroport – hotel – aeroport
transfer cu autocarul Riga – Vilnius si retur
tur de oras de jumatate de zi (4 ore) cu ghid local in Riga si Vilnius
insotitor roman de grup

SERVICII NEINCLUSE
taxele de aeroport 105 EURO/ persoana (pot suferi modificari)
excursiile optionale
intrarile la obiectivele turistice
asigurarea medicala (nu este obligatorie, dar este recomandata)
asigurarea storno

PROGRAM
Ziua 1 (22.04): Intalnire cu insotitorul de grup pe aeroportul Otopeni la ora 13:00 pentru imbarcare cursa TAROM cu destinatia Riga. Decolare la ora 15:00 si sosire la Riga la 17:15. Transfer la hotel. Cazare hotel 4* in Riga.

Ziua 2 (23.04): Mic dejun. Vom face un tur de jumatate de zi al orasului medieval Riga impreuna cu ghidul local ce va include: Catedrala Sf. Petru, Castelul din Riga (vizita exterioara), Catedrala Dome care detine una dintre cele mai mari orgi din lume. In timpul turului vom afla de ce Riga este considerata emblematica pentru stilul arhitectural Art Nouveau. De asemenea Riga detine cea mai mare concentrare de cladiri si edificii in stilul Art Nouveau German. Dupa amiaza timp liber in oras. Seara optional participare la slujba de Inviere. Cazare

Ziua 3 (24.04): Mic dejun. Astazi vom avea timp liber pentru a ne plimba pe strazile Rigai, pentru a trece in revista mai multe obiective turistice sau pentru un pranz traditional. Optional putem vizita Muzeul Satului din Riga unde vor avea loc diferite spectacole folclorice cu muzica si dansuri, putem ciocnii oua rosii sau face cumparaturi de la Piata de Paste organizata aici. Muzeul a fost deschis in anul 1924 fiind unul dintre cele mai vechi muzee in aer liber din Europa. Cazare.

Ziua 4 (25.04): Mic dejun. Dimineata vom parasi Letonia si ne vom indrepta spre Lituania. Vom ajunge in Vilnius unde vom face un tur cu ghid local al orasului. UNESCO a inclus centrul vechi al orasului in lista patrimoniului cultural mondial datorita combinatiei unice de diferite stiluri arhitectonice. Vizitam biserica Sf. Petru si Sf.Paul, Piata Catedralei, Catedrala Sf. Ana, Piata Primariei si Universitatea din Vilnius, castelul Gediminas care ofera o vedere spectaculoasa a intregului oras.
Cazare hotel 4* in Vilnius

Ziua 5 (26.04): Mic dejun. Astazi va propunem o excursie optionala la castelul Trakai si orasul Kaunas. Plecam catre Trakai, vechea capitala a Lituaniei unde vom vizita castelul cu acelasi nume situat pe o insula intr-o zona pitoreasca. Continuam apoi cu al doilea oras ca importanta al Lituaniei – Kaunas. In Kaunas vom admira: cladirea Primariei, Castelul din Kaunas (afla in renovare, vizita exterioara), Biserica St. Francis Xavier, Casa Perkunas si ne vom plimba in zona pietonala Laisves Aleja. Seara ne vom intoarce in Vilnius. Cazare.

Ziua 6 (27.04): Mic dejun. Dimineata vom pleca catre Riga. Vom face oprire in Rundale pentru a vizita Palatul Rundale considerat cel mai fin exemplu al arhitecturii in stil baroc din Tarile Baltice. Vom ajunge in aeroportul din Riga in jurul orei 16:00 si ne vom imbarca pe cursa Tarom Riga- Bucuresti. Sosire in Bucuresti la ora 20:20.

008

Supliment camera single: 120 euro
Reducere a treia persoana in camera: 20 euro
Documente necesare calatoriei: pasaport valabil cel putin 6 luni de la data intoarcerii sau carte de identitate valabila. Agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu.
Conform reglementarilor in vigoare, minorii trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii pentru a fi lasati sa iasa din tara:
1. sa calatoreasca cu cel putin un adult insotitor
2. sa aiba asupra lor acordul ambilor parinti (sau al parintelui care nu-i insoteste) legalizat la notariat
3. adultul care-i insoteste, in cazul in care acesta nu este unul dintre parinti, trebuie sa aiba cazier judiciar pe care sa-l prezinte la frontiera
Deoarece taxele de aeroport pot fi modificate de catre compania aeriana in orice moment, valoarea acestora va fi comunicata in momentul emiterii biletului de avion.
Agentia nu este raspunzatoare pentru eventualele perturbari ale orarului de zbor.
Conducatorul de grup roman isi rezerva dreptul de a modifica programul in functie de anumite situatii obiective ce pot interveni in timpul excursiei.
Clasificarea pe stele a unitatilor de cazare din program este cea atribuita in mod oficial de Ministerul Turismului din Letonia si Lituania conform standardelor proprii;
Distributia camerelor la hotel se face de catre receptia acestuia; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de insotitorul de grup.
Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif etc.); in momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.
Prezentul document constituie anexa la contractul de prestari servicii
Agentia nu se obliga sa gaseasca partaj persoanelor care calatoresc singure.
Excursiile optionale se efectueaza la fata locului cu agentii locale. Sumele aferente acestor excursii nu se incaseaza in numele si pentru Agentie. Preturile excursiilor optionale pot fi mai mari decat cele ale excursiilor ce pot fi achizitionate de la receptia hotelurilor, aceasta datorandu-se faptului ca persoanele participante vor avea la dispozitie un mijloc de transport care ii va duce si ii va aduce la hotelul respectiv, ghidul excursiei si dupa caz ghid local.

TARIF
PERIOADA
Loc in camera dubla
22.04 – 27.04.2011
495 Euro

Tabel cu lista de preturi

Perioada 5
22-Apr-11 - 27-Apr-11495

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/circuit
  • Tip transport:
  • Tip masa:

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Oferta Postata de agentia de Turism " Agentia de Turism PREMIER TOUR"

Total Oferte de Turism (1243)
Ultimele Oferte Turistice Postate:

Contacteaza Agentie: Agentia de Turism PREMIER TOUR