Destinatii Europene

Paste 2010 Sicilia 6 zile Avion

Categorie Oferta:
Destinatii Uniunea Europeana - Paste
Tip Oferta Turism:
Sejur
Durata:
6 zile
Valabilitate Oferta:
02/04/2010 - 07/04/2010
Pret Total:
499 € (83.17€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

  • litoral
  • muzee
  • monumente istorice
  • scufundari
  • centre shopping
  • concerte

Descriere Oferta Turistica:

Servicii incluse:
Transport cu avionul, Compania Blue Air, Bucuresti-Catania-Bucuresti
• Transferuri aeroport-hotel-aeroport
• 5 nopti cazare cu mic dejun Hotel Villa Orchidea 3* zona Comiso
• Degustare de produse tipice siciliene
• Transfer si participare la Procesiunea si Sarbatoarea Pascala Siciliana
• Tur de oras Catania cu ghid local
• Vizita in Comiso cu ghid local
• Excursie la Ragusa Ibla cu ghid local
• Excursie la Taormina si Vulcanul Etna
• Ghizi locali pentru vizitele din program
• Transport cu autocar local pe toata durata programului
• Insotitor de grup

Servicii neincluse:
Taxele de aeroport, 125 euro/persoana (pot suferi modificari)
• Asigurarea medicala de calatorie (optionala)
• Intrarile la obiectivele turistice din program
• Excursiile optionale
• Pranzul de Paste, 36 euro/persoana (se rezerva din tara)


Program02 Aprilie Bucuresti – Catania - Comiso
Intalnire cu reprezentantul agentiei la ora 06h20 la aeroportul Aurel Vlaicu – Baneasa pentru imbarcare pe zborul Blue Air cu destinatia Catania. Decolare la ora 08:20, sosire pe aeroportul Catania la ora 09:35. Transfer la Catania, al 2-lea mare oras al Siciliei si capitala provinciei cu acelasi nume. Tur panoramic Catania: Palatul Arhiepiscopal si Domul, Fantana elefantului, Palatul Municipal, Manastirea St. Agata, Universitatea, Teatrul Bellini, Teatrul Roman. Timp liber in Catania.Transfer catre Comiso. Cazare hotel Villa Orchidea 3* zona Comiso. Detalii hotel...

03 Aprilie Excursie la Siracusa & Noto
" Citta del Barocco ”
Mic dejun. Excursie la SIRACUSA – unul dintre cele mai vechi orase din lume. Se viziteaza cu ghid local: Teatrul Grec, Urecchio di Dionisio, Santuario Madona delle Lacrime, L’Isola di Ortigia si Domul. Înfiinţat în anul 733 î.C. de colonişti greci din Corint, cunoscuti si sub numele de corintieni, a fost unul dintre cele mai bogate şi mai puternice oraşe ale Greciei Mari. În anul 212 î.C. a fost cucerit de romani. Este oraşul lui Arhimede (287-212 î.C.) care şi-a găsit moartea în timpul luptei romanilor pentru cucerirea oraşului. Dupa amiaza, se viziteaza orasul Noto cunoscut sub denumirea si de „Citta del Barocco”.

Vechiul oras Noto a fost distrus complet de cel mai puternic cutremur din Sicilia din 1693. Actualul oras a fost reconstruit din temelii in stil baroc, de aici si denumirea sa de „Citta del Barocco”. Intoarcere la hotel. Cazare hotel Villa Orchidea 3*.

04 Aprilie Sarbatoarea Pascala Siciliana
Mic dejun. La ora 09:30 plecare spre Comiso pentru Vizitarea orasului antic grec cu peste 4000 de ani istorie. Dupa amiaza, Optional, Pranz de Paste traditional la o Ferma Agroturistica cu spectacol folcloric. Meniul include: aperitiv cu 10 feluri, ravioli cu carne de porc,sos de rosii si branza „ricotta”, paste „a la Norma” cu vinete (produs tipic sicilian), carne de miel, carne de porc, oua rosii, apa, vin, cafea si muzica traditionala. Tarif: 36 Euro/persoana, transfer inclus (se rezerva din tara). La ora 16:00 Excursie la Ragusa Ibla cu ghid local. Ragusa – capitala provinciei cu acelasi nume, s-a constituit sub acest nume in 1926, atunci cand cele doua orase distincte, Ragusa Inferioara si Ragusa Superioara au devenit o singura municipalitate. Ragusa Inferioara este cunoscuta sub numele de Ragusa Ibla sau pur si simplu Ibla si este un adevarat nucleu istoric, un amestec de antic (sec.III i.C.), medieval si baroc. Intoarcere la hotel. Seara, transfer la Comiso. Participare la Procesiunea si Sarbatoarea Pascala Siciliana: pelerinaj, muzica traditionala siciliana, focuri de artificii. (21:30-00:00). Cazare hotel Villa Orchidea 3*.

05 Aprilie Excursie Optionala la Palermo – Capitala Siciliei & Monreale
Mic dejun. Zi libera sau Optional, Excursie la Palermo & Monreale: 50 Euro/persoana. Fondat de fenicieni in sec. VIII i.C., care l-au numit ZIZ, Palermo a fost construit ca un oras port. Fenicienii au fost obligati de greci sa migreze din estul Siciliei catre vest, astfel ca au fost nevoiti sa-si construiasca aici un nou oras port – Panormos conform scrierilor grecesti sau Panormus asa cum apare in scrierile bisericii catolice. Tur de oras Palermo cu ghid local: Piata Quattro Canti ,Palatul Municipal , Biserica Santa Maria dell’Ammiraglio, Palatul Normanzilor, Catedrala, Palatul Chiaramonte. Excursia continua cu o vizita cu ghid local la Monreale – este situat la doar 8km de Palermo, cu o priveliste deosebita aspra capitalei siciliene si a vaii Conca D’Oro. Se spune ca o excursie la Palermo nu este completa fara o vizita la Monreale. Aici se afla cea mai mare concentratie de arta normanda, araba si bizantina intr-un singur loc.Punctul de atractie il reprezinta Domul, socotit un varf de lance al artelor normanda si bizantina (peste 6400mp. de mozaic bizantin). Intoarcere la hotel. Cazare hotel Villa Orchidea 3*.

06 Aprilie Excursie la Vulcanul Etna & Taormina
Mic dejun. Excursie la Taormina (centru inscris in patrimoniul UNESCO). Taormina, a fost un loc frecvent vizitat de aristocratia engleza din secolul XIX si era cunsocuta sub numele de „MONTE CARLO al SICILIEI”, renume pastrat pana in ziua de azi. A fost pentru multa vreme cea mai cunoscuta statiune a Siciliei. Se viziteaza cu ghid local: Teatrul Grec, Corso Umberto cu Piata 9 Aprilie. Se viziteaza apoi Vulcanul Etna. Intoarcere la hotel. Cazare hotel Villa Orchideea 3*.

07 Aprilie Degustare de produse tipice siciliene - Catania - Bucuresti

Mic dejun. Transfer la Comiso, vizita la Primarie si „Degustare de produse tipice siciliene”. La ora 14:00 transfer la aeroportul din Catania pentru imbarcare pe zborul Blue Air cu decolare la ora 17:45. Sosire in Bucuresti pe aeroportul Aurel Vlaicu – Baneasa la ora 21h00.Sfarsitul pachetului de servicii turistice.

017
Supliment camera single +100 euro

Transferuri gratuite din provincie, dus-intors:
Ruta 1. Constanta-Medgidia-Cernavoda-Slobozia-Bucuresti
Ruta 2. Iasi-Bacau-Brasov-Ploiesti-Bucuresti
Ruta 3. Pitesti–Bucuresti

Nota: Excedentul de bagaj se va achita la aeroport in cadrul formalitatilor de check-in/ticketing, conform conditiilor de calatorie Blue Air, pe care le regasit pe website-ul companiei Blue Air.

Tabel cu lista de preturi

Perioada 5
02-Apr-10 - 07-Apr-10499

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/sejur
  • Tip transport:

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Oferta Postata de agentia de Turism " Agentia de Turism PREMIER TOUR"

Total Oferte de Turism (1243)
Ultimele Oferte Turistice Postate:

Contacteaza Agentie: Agentia de Turism PREMIER TOUR