Destinatii Europene

Paste 2010 Riga Parisul Nordului 6 zile

Categorie Oferta:
Destinatii Uniunea Europeana - Paste
Tip Oferta Turism:
Sejur
Durata:
6 zile
Valabilitate Oferta:
02/04/2010 - 07/04/2010
Pret Total:
395 € (65.83€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

  • muzee
  • monumente istorice
  • centre shopping
  • concerte

Descriere Oferta Turistica:

Descriere: Riga este capitala Letoniei, situata pe malul Marii Baltice, la gura de varsare a raului Daugava. Este cel mai mare oras din Tarile Baltice fiind un centru important cultural, educational, politic, financiar si politic. Centrul istoric al orasului a fost inclus in anul 1997 de catre UNESCO pe lista locurilor din patrimoniul cultural mondial iar orasul este remarcat in mod special pentru arhitectura in stil Art Nouveau (Jugendstil). Este denumit „Parisul Nordului¡¨ datorita frumusetii arhitecturale, a cladirilor publice si a celor private realizate in stil art nouveau. Este o mixtura de stiluri: medievala - tipic germanica, clasica - tipic eclectica, de art nouveau pana in 1914, functionalistia in perioada interbelica, stalinista - tinand cont de reconstructiile de dupa anul 1945.

Itinerariu:Avion

Plecari:2 aprilie 2010

Servicii incluse:
„X transport cu avionul Bucuresti ¡V Riga ¡V Bucuresti, compania TAROM
„X 5 nopti cazare cu mic dejun la hotel 4 * in Riga
„X transferuri aeroport ¡V hotel ¡V aeroport
„X tur de oras de jumatate de zi (4 ore) cu ghid local in Riga
„X insotitor roman de grup


Servicii neincluse:
„X taxele de aeroport 100 EURO/ persoana (pot suferi modificari)
„X excursiile optionale
„X intrarile la obiectivele turistice
„X asigurarea medicala (nu este obligatorie, dar este recomandata)
„X asigurarea storno (2% din pretul total al pachetului de servicii), polita storno se incheie odata cu contractul de comercializare a pachetelor de servicii turistice



Program:
INFORMATII HOTEL:
Hotel Nordic Bellevue 4* www.nordichotels.eu - hotelul este situat in centrul orasului, la cativa pasi ce centrul vechi avand langa statia de autobuz, tramvai si tren. Hotelul dispune de parcare, restaurant, bar, terasa, spa, wellness center, masaj, jacuzzi, seif, camera pentru bagaje. Toate camerele au aer conditionat, LCD, internet Wifi gratuit in camera, minibar, seif, telefon, uscator de par.


Ziua 1 (02.04): Intalnire cu insotitorul de grup pe aeroportul Otopeni la ora 13:00 pentru imbarcare cursa TAROM cu destinatia Riga. Decolare la ora 15:00 si sosire la Riga la 17:15. Transfer la hotel. Cazare hotel Nordic Bellevue 4* sau similar.

Ziua 2 (03.04): Mic dejun. Vom face un tur de jumatate de zi al orasului medieval impreuna cu ghidul local ce va include: Catedrala Sf. Petru, Catelul din Riga (vizita exterioara), Catedrala Dome care detine una dintre cele mai mari orgi din lume. In timpul turului vom afla de ce Riga este considerata emblematica pentru stilul arhitectural Art Nouveau. De asemenea Riga detine cea mai mare concentrare de cladiri si edificii in stilul Art Nouveau German. Dupa amiaza timp liber in oras. Seara optional participare la slujba de Inviere. Cazare.

Ziua 3 (04.04): Mic dejun. Astazi vom avea timp liber pentru a ne plimba pe strazile Rigai, pentru a trece in revista mai multe obiective turistice, pentru un pranz traditional. Optional putem vizita Muzeul Satului din Riga unde vor avea loc diferite spectacole folclorice cu muzica si dansuri, putem ciocnii oua rosii sau face cumparaturi de la Piata de Paste organizata aici. Cazare.

Ziua 4 (05.04): Mic dejun. Astazi va propunem o excursie optionala de jumatate de zi la Sigulda. Sigulda este unul dintre cele mai pitoresti orase din Letonia, adesea numit si ¡§Elvetia letona¡¨ si este situat la 50 km de Riga in valea raului Gauja, in cadrul parcului national cu acelasi nume. Experimentati aerul autentic al Evului Mediu, castele si figuri de eroi, legende romantice vizitand zidurile castelului. Vom vizita Castelul Turaida si vom admira imprejurimile ce ofera privelisti minunate. Dupa amiaza ne intoarcem in Riga. Cazare

Ziua 5 (06.04): Mic dejun. Astazi va propunem o excursie optionala de jumatate de zi la Rundale. Palatul Rundale este cea mai frumoasa capodopera a stilului baroc din Tarile Baltice. Se afla la 70 km de capitala. A fost construit la inceputul secolului al XVIII-lea de catre arhitectul italian Rastrelli care a creat si numeroase cladiri din St.Petersburg inclusiv Palatul de Iarna. De asemenea, Palatul Rundale este inconjurat de o impresionanta gradina. Dupa amiaza ne intoarcem in Riga si vom avea timp liber. Cazare.

Ziua 6 (07.04): Mic dejun. Dimineata vom avea timp liber pentru ultimele cumparaturi. In jurul orei 12:00 vom face ckeck-out-ul iar in jurul orei 15:00 avem programat transferul catre aeroport. Ne vom imbarca pe cursa Tarom cu destinatia Bucuresti. Sosire in Bucuresti la ora 20:20.
008

Supliment camera single: 115 euro
Reducere a treia persoana in camera: 15 euro
*Oferta este valabila pentru grup minim 25 persoane

GRUP MINIM : 25 PERSOANE
Pentru un grup de 20 - 24 persoane, tariful se majoreaza cu 20 EURO/ persoana.

ACTE NECESARE: pasaport valabil minim 6 luni de la data calatoriei sau carte de identitate valabila

ORAR INFORMATIV DE ZBOR (ore locale):
02.04.2010 Bucuresti Otopeni ora 15:00 ¡V Riga ora 17:15
07.04.2010 Riga ora 18:00 ¡V Bucuresti Otopeni ora 20:20

OBSERVATII:
„X Documente necesare calatoriei: pasaport valabil cel putin 6 luni de la data intoarcerii sau carte de identitate valabila. Agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu.
„X Conform reglementarilor in vigoare, minorii trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii pentru a fi lasati sa iasa din tara:
1. sa calatoreasca cu cel putin un adult insotitor
2. sa aiba asupra lor acordul ambilor parinti (sau al parintelui care nu-i insoteste) legalizat la notariat
3. adultul care-i insoteste, in cazul in care acesta nu este unul dintre parinti, trebuie sa aiba cazier judiciar pe care sa-l prezinte la frontiera
„X Deoarece taxele de aeroport pot fi modificate de catre compania aeriana in orice moment, valoarea acestora va fi comunicata in momentul emiterii biletului de avion.
„X Agentia nu este raspunzatoare pentru eventualele perturbari ale orarului de zbor.
„X Conducatorul de grup roman isi rezerva dreptul de a modifica programul in functie de anumite situatii obiective ce pot interveni in timpul excursiei.
„X Clasificarea pe stele a unitatilor de cazare din program este cea atribuita in mod oficial de Ministerul Turismului din Austria conform standardelor proprii;
„X Distributia camerelor la hotel se face de catre receptia acestuia; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de insotitorul de grup.
„X Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif etc.); in momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.
„X Prezentul document constituie anexa la contractul de prestari servicii
„X Agentia nu se obliga sa gaseasca partaj persoanelor care calatoresc singure.

Tabel cu lista de preturi

Perioada 5
02-Apr-10 - 07-Apr-10395

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/sejur
  • Tip transport:

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Oferta Postata de agentia de Turism " Agentia de Turism PREMIER TOUR"

Total Oferte de Turism (1243)
Ultimele Oferte Turistice Postate:

Contacteaza Agentie: Agentia de Turism PREMIER TOUR