Destinatii Europene

Paste 2010 in Halkidiki si Atena 8 zile Autocar

Categorie Oferta:
Destinatii Uniunea Europeana - Paste
Tip Oferta Turism:
Sejur
Durata:
8 zile
Valabilitate Oferta:
02/04/2010 - 10/04/2010
Pret Total:
355 € (44.38€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

  • muzee
  • monumente istorice
  • centre shopping
  • concerte

Descriere Oferta Turistica:

Itinerariu: BONUS: Tur de oras la Salonic si Atena; Excursie la Meteora

Plecari: 2 aprilie 2010

Servicii incluse:
• 3 nopti cazare cu demipensiune hotel 3*** Halkidiki
• 3 nopti cazare cu mic dejun hotel 3*** Atena
• 1 noapte cazare cu mic dejun hotel 3*** Halkidiki
• BONUS:
- Tur oras Salonic, Atena, ghid local la Acropole
- Excursie la Meteora
• Vizitele si excursiile din program (Delfi, Thermopile, Schitul Sf. Paraschiva)
• Transport cu autocar, NOU, clasificat 4**** (mai putin ziua 3)
• Insotitor de grup


Nu sunt incluse:
• intrarile la obiectivele turistice din program
• excursiile si programele optionale
• orice alte servicii nespecificate la rubrica „Servicii incluse”



Program:
Hotel Mare Blu 3*** - Se afla in Gerakini, pe bratul Sithonia, asezat intr-o zona superba, inconjurat de paduri de pini, maslini si palmieri, cu o vedere superba asupra golfului Toroneos.Toate camerele sunt spatioase si decorate cu bun-gust si sunt dotate cu aer-conditionat, frigider, telefon, tv satelit.

02 aprilie BUCURESTI – HALKIDIKI
Plecare din Bucuresti la ora 05h00 din Piata Victoriei pe traseul: Bucuresti – Giurgiu – Ruse – Sofia – Promachonas – Salonic - Halkidiki. Sosire in cursul serii in functie de formalitatile vamale. Servirea cinei (produse de post) la hotel. Cazare Hotel Mare Blu 3*** in Gerakini.

03 aprilie SFANTUL MUNTE ATHOS
Mic dejun. Optional, Croaziera de 1 zi la Muntele Athos. Transfer cu autocarul spre portul Ormos Panagias, de unde ne vom imbarca pe vaporul de croaziera. Se va viziona de pe mare Muntele Athos, iar la pranz se va face popas in statiuna Ouranopolis unde se poate servi pranzul la o taverna traditionala. Este asigurat ghidaj audio in 6 limbi. Dupa croaziera, intoarcere la hotel (Tarif: 40 Euro/pers, minim 25 persoane. Datorita cererii foarte mari, recomandam rezervarea croazierei odata cu inscrierea la excursie). Seara, cina la hotel. Puteti participa la SLUJBA DE INVIERE la o biserica din zona. Dupa miezul noptii, servirea unei gustari traditionale de Paste la hotel, incluzand Margiritsa (supa de miel), oua rosii si cozonac. Cazare hotel Mare Blu 3*** in Gerakini.

04 aprilie HRISTOS A INVIAT!
Mic dejun. Zi libera pentru plaja (daca vremea permite) sau pentru odihna. Pranz traditional de Paste si cina la hotel. Cazare hotel Mare Blu 3*** in Gerakini. (Autocarul stationeaza conform normelor AETR)

05 aprilie HALKIDIKI – METEORA – ATENA
Mic dejun. Plecare de la hotel dimineata, devreme. Vizitarea complexului Monahal de la Meteora. Se viziteaza Manastirea Marele Meteor apoi scurt popas la Zindros – unde veti asista la procesul de confectionare a icoanelor. Excursia continua spe Atena cu scurt popas la Thermopile. Cazare hotel Achilion 3***

06 aprilie ATENA - Capitala Greciei
Mic dejun. Tur de oras Atena cu autocarul: Palatul Parlamentului, Piata Sintagma, Academia, Universitatea, Biblioteca, Piata Omonia,etc. Dupa tur, vizita cu ghid local la ACROPOLE si Muzeul Acropolei.(Costul biletului de intrare la Acropole: 12 Euro/pers). Spre seara, optional, Excursie la Cap Sounion pentru Apus de Soare la Templul lui Poseidon (Fenomen unic in lume!). Tarif: 20 Euro/pers, grup minim 25 persoane. Intoarcere la Atena. Cazare Atena, hotel Achilion 3***

07 aprilie ATENA - PELOPONEZ
Mic dejun. Optional, Excursie in Peloponez - Istmul Corinth, Epidauros, Nafplio si Micene, unde se viziteaza cetatea antica si mormantul lui Agamemnon. (Tarif: 30 Euro/pers. pentru minim 25 de persoane si include: transport autocar, taxele de drum, insotitor de grup. Nu sunt incluse biletele de intrare la obiectivele turistice). Inapoiere la Atena. Cazare Atena, hotel Achilion 3***

08 aprilie ATENA – DELFI – HALKIDIKI
Mic dejun. Deplasare la DELFI – vizitarea celui mai important Oracol al lumii antice. Excursia continua spre Salonic, cu scurt popas la Schitul Sf. Paraschiva de pe Valea Tembi - loc sfant, renumit pentru puterea miraculoasa de vindecare si alinare a durerilor. Cazare hotel Mykonos Paradise 3*** Kallikratia

09 aprilie SALONIC – BUCURESTI
Mic dejun. Tur panoramic Salonic cu autocarul: Agora Romana, Arcul lui Galerius, Rotonda, Biserica Sf. Dumitru, Turnul Alb (scurt popas). Plecare spre tara. Sosire la Bucuresti dupa miezul noptii in functie de formalitatile vamale.

017
Suplimente & Reduceri:
• Supliment camera single : doar la cerere
• A 3-a persoana in tripla : - 35 Euro/pers/perioada
• Copil 02-11.99 ani : - 100 euro/perioada

Excursii optionale:
• Croaziera la Muntele Athos 40 Eur/pers (min.25 participanti)
• Peloponez 30 Eur/pers (min.25 participanti)
• Cap Sounion 20 Eur/pers (min.25 participanti)

Nota: Copiii pana in 12 ani beneficiaza de reducere 50% la excursiile optionale.
Pentru croaziera la Muntele Athos, sunt necesare datele de nastere ale copiilor.

Grup minim: 40 persoane

Costul biletelor de intrare la obiectivele turistice (tarife informative)
• Meteora 04 Eur
• Acropole 12 Eur
• Cap Sounion 04 Eur
• Epidauros 06 Eur
• Micene 08 Eur
• Korinthos 06 Eur
• Delphi 09 Eur

Informatii importante:
- Tarifele au fost calculate pentru un grup minim de 40 de persoane. Pentru un grup de 30-34 de persoane se achita un supliment de 30 Euro/persoana iar pentru un grup de 35–39 persoane se achita un supliment de 20 Euro/persoana.
- Clasificarea hotelurilor este in conformitate cu standardele de clasificare existente in fiecare tara si poate sa nu coincida cu normele de clasificare din Romania.
- Repartizarea camerelor se face de catre receptia fiecarui hotel. Cerintele speciale de tipul: camere fumatori/nefumatori, etaje inferioare/superioare, repartizarea pe acelasi etaj impreuna cu alti pasageri, camere alaturate, etc. se rezolva la fata locului cu receptia hotelului si cu asistenta insotitorului de grup in masura posibilitatilor existente, in functie si de gradul de ocupare a hotelului.
- Insotitorul de grup poate efectua modificari ale programului (schimbari de ore, modificarea ordinii desfasurarii acestuia), fara a afecta insa structura serviciilor efectuandu-l astfel in totalitate.
- La inscriere excursia se achita integral sau minim 40%, restul urmand a fi achitat cu cel putin 21 zile inainte de data plecarii.
- Agentia organizatoare (Tour Operatorul) poate anula excursia in cazul nerealizarii numarului minim de turisti si are obligatia de a instiinta turistul cu cel putin 14 zile inainte de data plecarii.
- Va rugam sa va asigurati ca pasapoartele turistilor sunt valabile cel putin inca 6 luni de la data calatoriei.
- Recomandam intocmirea unei asigurari „STORNO” pentru situatiile in care turistul nu mai poate efectua calatoria din cauza imbolnavirilor, accidentelor, furtul sau distrugerea pasaportului, etc. Astfel, turistul isi poate recupera costul excursiei de la societatile de asigurari.
- Agentia organizatoare (Tour Operatorul) nu are nici o raspundere in situatia in care autoritatile de frontiera nu permit accesul turistului pe teritoriul tarii respective. De asemenea, nu are nici o responsabilitate daca turistului nu i se permite parasirea teritoriului tarii de catre autoritatile de frontiera.


Tabel cu lista de preturi

Perioada 5
02-Apr-10 - 10-Apr-10355

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/sejur
  • Tip transport:

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Oferta Postata de agentia de Turism " Agentia de Turism PREMIER TOUR"

Total Oferte de Turism (1243)
Ultimele Oferte Turistice Postate:

Contacteaza Agentie: Agentia de Turism PREMIER TOUR