Destinatii Europene

Paste 2010 Atena 5 zile Avion

Categorie Oferta:
Destinatii Uniunea Europeana - Paste
Tip Oferta Turism:
Sejur
Durata:
5 zile
Valabilitate Oferta:
01/04/2010 - 05/04/2010
Pret Total:
450 € (90€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

  • muzee
  • monumente istorice
  • centre shopping
  • concerte

Descriere Oferta Turistica:

Itinerariu: gustare traditionala de Inviere & dejun Pascal in statiunea Ag. Theodori

Plecari: 1 aprilie 2010

Servicii incluse:
transport avion Bucuresti ¡V Atena si retur, compania Olympic Airlines
transferuri aeroport - hotel - aeroport
gustare traditionala de Inviere & dejun Pascal in statiunea Ag. Theodori
tur panoramic Atena (autocar);
4 nopti cazare cu mic dejun in hoteluri 3*: 2 nopti in Atena, 2 nopti in Ag.Theodori/Marea Egee (statiune la Marea Egee);
ghid grec la Akropolis & Peloponez;
insotitor roman de grup.



Servicii neincluse:
Taxele de aeroport 80 EURO / pers (pot suferi modificari)
intrarile la obiective
asigurarea medicala si asigurarea storno (optionala, se incheie la semnarea Contractului de comercializare a pachetului de servicii turistice)
excursiile optionale


ProgramZiua 1 (01.04.2010): BUCURESTI - ATENA
Intalnire:
la Aeroportul International Otopeni, ora 08.00. Imbarcare cursa OA 382 ¡V Bucuresti (09:25) ¡V Atena (10:55). Transfer in centrul orasului pentru tur panoramic cu ghid local pe parcursul caruia vom admira: Piata Omonia & Sintagma, Parlamentul, Universitatea & Academia, Stadionul Olimpic unde s-a desfasurat prima Olimpiada moderna in anul 1896. Optional, vizitarea Akropolis-ului cu ghid grec (vorbitor de limba romana, tarif estimativ 12 Eur/pers). Transfer si cazare la hotel Candia 3* (sau similar).

Ziua 2 (02.04.2010): ATENA ¡V CROAZIERA IN GOLFUL SARONICOS (optional)
Mic dejun. Timp liber la dispozitie. Optional Croaziera de o zi Golful Saronicos / Marea Egee, cu vizitarea insulelor: Eghina, Poros si Hydra. Pret informativ: 95 Euro/pers (dejun inclus). Program artistic specific pe vas, transfer autocar la punctul imbarcare din Pireu.

Ziua 3 (03.04.2010): ATENA ¡V PELOPONEZ - AG.THEODORI
Mic dejun. Excursie in Peloponez (tur Argolis), Istmul Corinth, Mycene, cu vizitarea Palatului si Mormantului Dinastiei Atrizilor, Epidavros (tearul antic), cu acustica unica si muzeul aferent. Oprire (pentru fotografi) in zona portului Nafplion (cu vedere spre insula Burtzi si cetatea Palamidi) ¡V oras-port construit de venetieni, prima capitala a Greciei moderne, dupa eliberarea de sub otomani. Intrarile la obiective sunt optionale. Cazare hotel Siagas Beach 3* in statiunea Ag.Theodori.
Ora 23.30 - participare la Slujba de Inviere, urmata de o gustare traditionala de Paste, cu ciorba de miel¡¨ maqiritza¡¨, oua rosii, cozonac, la restaurantul hotelului.

Ziua 4(04.04.2010): AG. THEODORI / MAREA EGEE
Mic dejun. Timp liber la dispozitie. Dejun Pascal cu oua rosii, cozonac, friptura miel, vin. Program muzical folcloric cu formatie. Cazare hotel Siagas Beach 3*.

Ziua 5(05.04.2010): ATENA - BUCURESTI
Mic dejun. Eliberarea camerelor la ora 12:00. Transfer hotel ¡V aeroport Atena. Imbarcare cursa OA 383 Atena (17:10) ¡V Bucuresti (18:50).

008
Loc in camera tripla: 435 EURO
Supliment single: 125 EURO
Reducere copii 05-11 ani: 75 EURO

GRUP MINIM: 25 persoane.
OBSERVATII:
• Documentele necesare calatoriei: pasaport valabil cel putin 6 luni de la data intoarcerii sau carte de identitate si asigurare medicala.
• Agentia isi rezerva dreptul de a modifica suma aferenta taxelor de aeroport, in situatia in care acest lucru este impus de compania aeriana.
• Daca hotelul este schimbat din motive care nu tin de agentie, va fi inlocuit cu un altul de aceeasi categorie.
• Agentia nu se obliga sa gaseasca partaj persoanelor care calatoresc singure.
• Agentia nu este raspunzatoare pentru modificarile orarului de zbor sau pentru intarzieri, acestea fiind in responsabilitatea companiei aeriene si a autoritatilor aeroportuare.
• Tariful pentru copil este valabil in cazul in care acesta sta in camera cu doi adulti. Pentru a beneficia de tariful de copil acesta trebuie sa nu fi implinit varsta de 11 ani. Copiii sub 18 ani care calatoresc singuri sau doar cu unul dintre parinti, vor trebui sa prezinte la vama acordul parental al ambilor parinti sau al celui care nu insoteste minorul (dupa caz), obtinut la notariat.
• Programul poate fi modificat de conducatorul de grup in functie de anumite situatii speciale.
• Agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu.
• Clasificarea pe stele a hotelurilor este cea atribuita oficial de Ministerul Turismului local. Ca atare, facilitatile comune si cele ale camerelor sunt conforme cu standardele locale.
• Distributia camerelor la hoteluri se face de catre receptiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de insotitorul de grup
• Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare; in momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor



Tabel cu lista de preturi

Perioada 5
01-Apr-10 - 05-Apr-10450

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/sejur
  • Tip transport:

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Oferta Postata de agentia de Turism " Agentia de Turism PREMIER TOUR"

Total Oferte de Turism (1243)
Ultimele Oferte Turistice Postate:

Contacteaza Agentie: Agentia de Turism PREMIER TOUR