Destinatii Europene

Oferta sejur in Austria

Categorie Oferta:
Destinatii Uniunea Europeana - Ski
Tip Oferta Turism:
Sejur
Durata:
4 zile
Valabilitate Oferta:
21/12/2014 - 24/12/2014
Pret Total:
126 € (31.5€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

  • ski

Descriere Oferta Turistica:

Servicii incluse
- cazare (3 nopti) cu tipul de masa mic dejun;


Servicii neincluse
- transport (se poate asigura la cerere);
- asigurarile medicale si storno (optionale, dar recomandate);
- excursii optionale;
- alte cheltuieli personale;


Descriere / Alte informatii
Reduceri Early Booking:
- pentru perioada check-in: 2014-12-04 - 2015-04-12 -> perioada rezervarii: 2014-10-05 - 2015-02-10(rezervare cu 60 zile inainte de check-in)

NOTA 1: ACTIV TOURS - RECOMANDAREA NOASTRA:
Hotelul Explorer Montafon 3* este situat la margine de Gaschurn, Austria, la aproximativ 1 km de centru. Acesta oferă o zonă de spa modernă, ​​un autobuz de schi gratuit, Wi-Fi gratuit si un bar elegant. Oaspetii Hotelului Explorer Montafon 3* pot incepe ziua cu un mic dejun tip bufet in fiecare dimineată. Există un lobby bar de asemenea, disponibile. Zona de schi Montafon este la 3 km distantă de Hotelul Explorer Montafon 3* si este usor accesibil cu autobuzul de transfer gratuit lăsand chiar in fata hotelului. Pentru depozitarea echipamentului sportiv este prevăzută. Golf Club Silvretta este de 3,4 km si un parc de aventuri, cu o piscină in aer liber poate fi găsit in 50 de metri de la Hotelul Explorer Montafon 3*.

Nota 2: - Datele de plecare sunt flexibile, la alegerea turistilor; - Tarifele sunt calculate pe baza cotatiilor minime existente la data publicarii ofertei, pentru avion si cazare; - Tarifele zborurilor pot suferi oricand modificari inainte de emitere, in functie de politica operatorului aerian; - Tarifele pentru cazare pot creste de sarbatori, in perioadele sezonului turistic sau cu ocazia unor evenimente cu caracter local.

Nota 3: Oferta de pret comunicata este limitata si se supune unor reguli speciale de rezervare si confirmare.

SPECIAL: ACTIV TOURS & TRAVELS este, de 11 ani (2003), touroperator pe toate destinatiile (leisure/vacanțe, parcuri de distractie, citybreak, croaziere, vacante exotice), partener DERTOUR, ITS, TUI-TC, PULLMANTUR! Eventuria este de PRODUSUL NOSTRU specializat pe pachete turistice de evenimente (concerte, evenimente sportive)! Pachetele noastre sunt concepute pentru a răspunde nevoilor Dvs., hotelurile din oferta/ofertele promovate fiind ”picatura din oceanul” pachetelor disponibile in oferta noastra si a furnizorilor nostri - Dvs. ne puteti cere oferte si cotatii pentru orice altceva - vacanta, eveniment sau hotel, dar numai in pachet :)! Pachetele noastre sunt speciale si nu suporta modificari, odata comandate si confirmate!
Consultantii nostri de travel sunt dedicati Dvs. si nu uitați: NOI SUNTEM PROFESIONISTII DE CARE AVETI NEVOIE PENTRU O VACANTA REUSITA deoarece NOI STIM CA VACANTA DVS. ESTE IMPORTANTA :)!

TELEFON: Cristina Dragomir: 0755 19 55 55 / Florentina Stancutu: 0740 091 802

DESPRE NOI: http://blog.activtours.ro/?page_id=2
DE CE ACTIV: http://blog.activtours.ro/?page_id=898
TESTIMONIALE ACTIV TOURS: http://www.activtours.ro/testimoniale

Oferta generala:
http://www.activtours.ro/activtours/vacanta-austria

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/sejur

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Contacteaza Agentie: ACTIV TOURS & TRAVELS