Destinatii Europene

Oferta Paste Hotel Cautis, Azuga

Categorie Oferta:
Destinatii in Romania - Paste
Tip Oferta Turism:
Sejur
Durata:
4 zile
Valabilitate Oferta:
22/04/2011 - 25/04/2011
Pret Total:
151 € (37.75€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

Descriere Oferta Turistica:

Amplasarea hotelului ofera o superba priveliste asupra partiilor de schi Sorica si Cazacu, aflate la o distanta de 5 minute si asupra unui cadru natural montan deosebit.

Hotelul dispune de 70 de locuri in 35 de spatii de cazare, punand la dispozitia turistilor camere duble, apartamente si, nu in ultimul rand, camere Vip pentru cei ce-si doresc experienta unui rasfat total. Camerele sunt intime, foarte spatioase, mobilate modern si dotate la un standard ridicat cu: minibar, telefon cu acces international, Tv cablu, conexiune Internet wireless, seif, termostat pentru controlul direct asupra temperaturii din camera, bai cu cada, balcon.

Sala de conferinte are o capacitate de 80 locuri si ofera posibilitatea de compartimentare (20 si 60 locuri), cu izolarea fonica a spatiilor si obscuritate pentru proiectii. Sala de conferinte este echipata cu toate dotarile de ultima generatie necesare. Coffee break-urile se pot organiza in Bar sau pe terasa exterioara.

Restaurantul are o capacitate de 130 locuri si terasa unde veti putea alege din preparatele bucatariei romanesti si internationale. Bauturi pentru toate gusturile vor fi servite la Bar. Nu vor fi uitate nici evenimentele speciale si de familie, ce se vor desfasura intr-un decor si o ambianta festiva.

Tariful include 3 cazari cu mic dejun, 1 pranz traditional de Paste, primire in noaptea de Paste cu oua rosii, cozonac, vin si branzeturi (ora 13.00), transport la Biserica Sf. Treime din azuga (dupa un program prestabilit), acces la Centrul SPA (piscina, sauna, jacuzzi - orele 09.00-20.00), serviciul de baby sitter (loc de joaca si activitati recreative - orele 12.00-21.00).

Reduceri copii (cazati in camera dubla cu 2 adulti): copiii cu varsta pana la 5,99 ani beneficiaza de gratuitate (fara pat suplimentar); cei cu varsta peste 6 ani achita micul dejun 9 euro/zi.

Tabel cu lista de preturi

Perioada SingleDoubleTripleA 3-a pers
22-Apr-11 - 25-Apr-11-151--

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/sejur
  • Tip transport:
  • Tip masa:

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Oferta Postata de agentia de Turism " Thomas Muller Travel"

Total Oferte de Turism (150)
Ultimele Oferte Turistice Postate:

Contacteaza Agentie: Thomas Muller Travel