Destinatii Europene

Oferta Paste Hotel Calimani, Vatra Dornei

Categorie Oferta:
Destinatii in Romania - Paste
Tip Oferta Turism:
Sejur
Durata:
5 zile
Valabilitate Oferta:
22/04/2011 - 26/04/2011
Pret Total:
98 € (19.6€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

Descriere Oferta Turistica:

Hotel Calimani din Vatra Dornei se afla la baza partiei de pe Dealul Negru, in apropierea frumosului parc dendrologic al orasului.

Hotel Calimani a fost renovat complet oferind cazare in camere cu dotari si finisaje moderne. Capacitatea hotelului este de 89 camere duble (din care 20 cu pat matrimonial) si 4 apartamente.
- camere 2 - mobilier nou, grup sanitar propriu, TV cablu, telefon. Camerele confort 2 stele sunt situate la etajele 1 si 6, nu au balcon.
- camere 3 - mobilier nou, grup sanitar propriu, TV cablu, frigider si minibar, telefon, balcon.

Hotelul dispune de lift, seif la receptie, restaurant, sala de conferinte, bar de zi, terasa, acces direct spre baza de tratament si agrement (piscina, sauna, sala de fitness, solar, masaj).

Restaurantul situat la parterul hotelului, are o capacitate de 400 de locuri si este dotat cu aparate pentru purificarea aerului si instalatie pentru aer conditionat. Coloritul vesel al saloanelor, mobilierul modern, atmosfera creata de muzica din restaurant, atrag turistii, chiar si pe cei veniti la recuperare. Hotelul Calimani dispune de o sala de confeiinte cu o capacitate de 100 loc cu dotarile aferente.

Tariful include 3 nopti cazare + 1 noapte gratuita cu mic dejun, participare la slujba de Inviere la Catedrala "Sfanta Treime" ce se afla in parcul statiunii, primirea dupa slujba de Inviere, cu aperitive traditionale, pasca, cozonac, oua rosii si vin, cina festiva in prima zi de Paste, acces la piscina complexului.

Reduceri copii (cazati in camera cu 2 adulti): 1-2 copiii intre 0-1,99 ani beneficiaza de cazare gratuita (fara pat suplimentar); copiii cu varsta cuprinsa intre 2-11,99 ani achita masa in valoare de 154 lei/persoana/sejur; daca se doreste pat suplimentar se achita 50% din valoarea pachetului; peste 12 ani se achita un pachetul integral.

Tabel cu lista de preturi

Perioada SingleDoubleTripleA 3-a pers
22-Apr-11 - 26-Apr-11-98--

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/sejur
  • Tip transport:
  • Tip masa:

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Oferta Postata de agentia de Turism " Thomas Muller Travel"

Total Oferte de Turism (150)
Ultimele Oferte Turistice Postate:

Contacteaza Agentie: Thomas Muller Travel