Destinatii Europene

Oferta Paste Hotel Bradul, Vatra Dornei

Categorie Oferta:
Destinatii in Romania - Paste
Tip Oferta Turism:
Sejur
Durata:
5 zile
Valabilitate Oferta:
22/04/2011 - 26/04/2011
Pret Total:
98 € (19.6€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

Descriere Oferta Turistica:

Hotel Bradul din Vatra Dornei, judet Suceava, este situat intr-o zona linistita, langa parcul statiunii si foarte aproape de partia de schi. Hotel a fost recent renovat oferind conditii bune de cazare, dotari si finisaje moderne ale camerelor, posibilitati de tratament, excursii, o buna cazare pentru practicarea sporturilor de iarna.

Hotelul dispune de 150 camere duble (din care 30 cu pat matrimonial) si 6 apartamente. Toate camerele sunt renovate, au mobilier nou, televizor, telefon, cablu, baie proprie. Camerele situate la etajele 1 si 6 (fara balcon) sunt clasificate la 2 stele. Celelalte camere sunt omologate la 3 stele, avand si frigider cu minibar in dotare.

Hotelul dispune de lift, seif la receptie, restaurant, sala de conferinte, bar de zi, terasa, acces direct spre baza de tratament si agrement (piscina, sauna, sala de fitness, solar, masaj).

Clubul Qube Party este situat la parterul hotelului Bradul. In acest club se imbina perfect prezentul si trecutul, iar muzica de genul "Oldies but Goldies" creeaza o atmosfera placuta. Este un loc unde atat cei tineri cat si cei mai in varsta au posibilitatea sa petreaca clipe de neuitat.

Restaurantul situat la mezanin, dispune de 380-400 de locuri, orchestra proprie si o bucatarie ce pregateste mancaruri "ca la mama acasa". Dotarile din restaurant creeaza conditii moderne, care satisfac cei mai exigenti clienti, acestia revenind cu placere in complexul nostru.

Sala de conferinte are o capa citate de 120 de locuri si este dotata cu flipchart, video-proiector, ecran de proiectie. Hotelul Bradul este o locatie ideala pentru organizarea intalnirilor de afaceri, conferinte, simpozioane, mese festive.

Tariful include 3 nopti cazare + 1 noapte gratuita cu mic dejun, participare la slujba de Inviere la Catedrala "Sfanta Treime" ce se afla in parcul statiunii, primirea dupa slujba de Inviere, cu aperitive traditionale, pasca, cozonac, oua rosii si vin, cina festiva in prima zi de Paste, acces la piscina
complexului.

Reduceri copii (cazati in camera cu 2 adulti): 1-2 copiii intre 0-1,99 ani beneficiaza de cazare gratuita (fara pat suplimentar); copiii cu varsta cuprinsa intre 2-11,99 ani achita masa in valoare de 154 lei/persoana/sejur; daca se doreste pat suplimentar se achita 50% din valoarea pachetului; peste 12 ani se achita un pachetul integral.

Tabel cu lista de preturi

Perioada SingleDoubleTripleA 3-a pers
22-Apr-11 - 26-Apr-11-98--

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/sejur
  • Tip transport:
  • Tip masa:

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Oferta Postata de agentia de Turism " Thomas Muller Travel"

Total Oferte de Turism (150)
Ultimele Oferte Turistice Postate:

Contacteaza Agentie: Thomas Muller Travel