Destinatii Europene

Oferta 1 mai Hotel Danubius, Sovata

Categorie Oferta:
Destinatii in Romania - 1 Mai
Tip Oferta Turism:
Sejur
Durata:
4 zile
Valabilitate Oferta:
22/04/2011 - 26/04/2011
Pret Total:
129 € (32.25€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

Descriere Oferta Turistica:

Hotelul Danubius Sovata se situeaza la 200 de m de Lacul Ursu. Este un hotel total renovat cu propria lui baza de tratament.

Hotelul dispune de 168 de camere dotate cu balcon,baie, telefon, televizor color cu programe prin satelit, minibar, seif, internet wireless( gratuit). In cadrul hotelului exista si camere cu aer conditionat, camere pentru nefumatori, camere antialergice si camere speciale pentru persoane cu handicap locomotor.

Restaurantul hotelului ofera o gama larga si variata de meniuri cu specialitati transilvanene si internationale. In incinta hotelului mai sunt incluse o terasa de vara, drink bar si cafe bar.

Tariful include 3 cazari cu demipensiune (mic dejun si cina), pranz festiv de Paste la restaurantul Perla, duminica programe distractive: incondeiatul oualor de Pasti, pictura pe fata, dupa-amiaza la balul Coral Caffe cafea, ceai, prajituri asortate iar pentru copii ciocolata calda, acces nelimitat la bazinele cu apa dulce si sarata ale hotelului, jacuzzi, sauna, acces liber la sala de fitness, la alegere una din urmatoarele variante: 1 baie aromatica revitalizanta, 1 baie Wellness sau o baie Cleopatra, folosirea halatelor de baie, taxa balneara.

Reduceri copii (cazati in camera cu 2 adulti): copiii cu varsta cuprinsa intre 0-2,99 ani beneficiaza de gratuitate; copiii cu varsta cuprinsa intre 3-11,99 ani beneficiaza de reducere 50% din pachet.

Tabel cu lista de preturi

Perioada SingleDoubleTripleA 3-a pers
22-Apr-11 - 26-Apr-11188129--

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/sejur
  • Tip transport:
  • Tip masa:

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Oferta Postata de agentia de Turism " Thomas Muller Travel"

Total Oferte de Turism (150)
Ultimele Oferte Turistice Postate:

Contacteaza Agentie: Thomas Muller Travel