Destinatii Europene

Ofertă de Revelion în Hotel Colosseum****

Categorie Oferta:
Destinatii Uniunea Europeana - Revelion
Tip Oferta Turism:
Sejur
Durata:
3 zile
Valabilitate Oferta:
30/12/2013 - 02/01/2014
Pret Total:
278 € (92.67€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

Descriere Oferta Turistica:

Hotelul îşi aşteaptă oaspeţii în centrul oraşului Mórahalom, lângă Spa-ul Szent Erzsébet (Sf. Elisabeta) din aprilie 2011. Intrare la piscine termale, spa si aquaparc se face direct gratuit din hotel.

Dispunem de 17 camere duble şi 5 camere triple standard, 32 de camere superioare şi 17 camere duble de lux. Şase apartamente sunt disponibile pentru familii şi 2 camere cu trecere liberă pentru o mobilitate mai bună. De asemenea avem şi un apartament pentru cei care îşi sărbătoresc luna de miere şi 2 apartamente prezidenţiale, care îndeplinesc cele mai speciale cerinţe.

În sala de conferinţă putem găzdui până la 160 de persoane si vă mai puteţi bucura de terasa noastră de pe acoperiş, restaurantul cu o suprafaţă de 207 mp care se poate împărţi în 2 sectoare separate. Sala pentru fumat, Conservatorul şi secţiunea noastră wellness oferă o experienţă de neuitat datorită gamei complete de servicii. În plus, restaurantul, barul pentru salate şi cel pentru cocktailuri precum şi terasa pentru grătar vă vor oferi o multitudine de arome.

Pe lângă cele cinci piscine ale hotelului care se întind pe o suprafaţă de 320 mp cu secţiune wellness, oaspeţii noştri pot folosi pe gratis şi piscinele de la Sauna World şi Children’s Bath of the Szent Erzsébet Spa. În plus, Mórahalom şi împrejurimile sale oferă o gamă largă de alte programe. De asemenea, şi experienţa personalului nostru profesional vă oferă o experienţă de neuitat şi o satisfacţie inegalabilă.

Hotelul nostru a fost clasat la patru stele datorită numeroaselor sale servicii wellness, a cateringului dar şi a personalului bine pregătit, care reprezintă o garanţie că şederea dumneavoastră aici va fi una de neuitat şi veţi avea parte de o experientă unică.

Puteţi să vă lăsaţi maşina în parcarea noastră privată, unde pot fi parcate chiar şi autobuze.

Mórahalom şi împrejurimile sale dar şi Szeged care este situat la 20 km distanţă oferă numeroase programe de divertisment, programe culturale şi experienţe sportive.

Distracţia şi bunăstarea copiilor este asigurată de camera de joacă special amenajată şi de programele noastre de divertisment. De asemenea vă putem pune la dispoziţie mai multe facilităţi pentru cei mici, cum ar fi: pătuţ, scaun înalt, etc. Spa-ul Szent Erzsébet oferă programe speciale pentru cei mici.

Pachet de Revelion
Valabil intre: 29.12.2013 - 02.01.2014, la minim 2 nopti de cazare!

Tarife:

3 nopti:

Camera Standard: 278 EUR/persoana/3 nopti
Camera Superior: 278 EUR/persoana/3 nopti
Camera Deluxe: 320 EUR/persoana/3 nopti
Apartament familial: 382 EUR/persoana/3 nopti
Suita Prezidentiala: 485 EUR/persoana/3 nopti

4 nopti:

Camera Standard: 316 EUR/persoana/4 nopti
Camera Superior: 316 EUR/persoana/4 nopti
Camera Deluxe: 371 EUR/persoana/4 nopti
Apartament familial: 454 EUR/persoana/4 nopti
Suita Prezidentiala: 592 EUR/persoana/4 nopti

Tarifele includ:

- 3, respectiv 4 nopti cazare cu demipensiune
- in data de 30.12.2013 cina festiva cu muzica live
- in data de 30.12.2013 bai nocturne cu petrecere cocktail in sectia wellness a hotelului, pana la miezul noptii, cu cocktail alcoolic sau nonalcoolic cadou
- in data de 31.12.2013 cina festiva de Revelion cu spectacol, muzica live si dans, sampanie si masa tip bufet la miezul noptii
- acces în secţiunea wellness (jakuzzi, bazin de agrement, bazin cocktail, saună finlandeză şi infra, cabină cu sare, băi de abur, jeturi de hidromasaj, bazin Kneipp cu apă caldă şi rece),
- sală de fitness cu aparate cardio,
- utilizarea seifului din camere,
- pregătirea de halate de baie în camere,
- acces internet,
- parcare în parcarea proprie a hotelului,
- acces gratuit la serviciile şi bazinele Băilor Szent Erzsébet (2.727 m² luciu de apă, vara 21, iarna 16 bazine, pacr de saune unic cu 8 saune, secţiune pentru copii cu tobogane, spaţiu de joacă şi elemente de agrement),
- serviciile hotelului sunt child- şi baby friendly (cameră de joacă, pătuţ pentru copii, cadă pentru copii)

Taxa de statiune 1,5 euro/adult/noapte se plateste la hotel.

Tarifele au fost calculate la un curs valutar de 1 euro=290 Huf Variaţia cursului de schimb lei/forint modificã tarifele de mai sus.


Vacanta de toamna - pachet de 5 nopti
Valabil intre: 01.09 - 23.12.2013.

Alegeți pachetul de 5 nopți cu reducere, iar noi vă vom oferi gratuit un masaj.

Alte servicii: Bar Lobby, tratamente de cosmetică şi şedinţe de masaj, Fumoar, servicii Child- şi Baby-Friendly, Săli de conferinţă şi separeuri.
Programe facultative: închiriere de bicilete la faţa locului, Rezervaţia de bivoli, Plimbări cu atelaje, Zbor cu deltaplanul, Turul oraşului cu avionul, Parcul Zoologic Szeged, Parcul Istoric Naţional Ópusztaszer.

Pachetul conţine:
• sejur de minimum 5 nopţi, de duminică până vineri, mic dejun şi cină la discreţie la bufet suedez cald şi rece, cu dejun uşor la bufet suedez (2 feluri de supă, 2 feluri principale, 2 feluri de desert) (Pensiune completă)
• clienţii adulţi pot alege din gama noastră de servicii o şedinţă de masaj de 40 minute , sau pedichiură, sau manichiură,
• acces în secţiunea wellness (jakuzzi, bazin de agrement, bazin cocktail, saună finlandeză şi infra, cabină cu sare, băi de abur, jeturi de hidromasaj, bazin Kneipp cu apă caldă şi rece),
• sală de fitness cu aparate cardio,
• utilizarea seifului din camere,
• pregătirea de halate de baie în camere,
• acces internet,
• parcare în parcarea proprie a hotelului,
• acces gratuit la serviciile şi bazinele Băilor Szent Erzsébet (2.727 m² luciu de apă, vara 21, iarna 16 bazine, pacr de saune unic cu 8 saune, secţiune pentru copii cu tobogane, spaţiu de joacă şi elemente de agrement),
• serviciile hotelului sunt child- şi baby friendly (cameră de joacă, pătuţ pentru copii, cadă pentru copii)

Tabel cu lista de preturi

Perioada SingleDoubleTripleA 3-a pers
30-Dec-13 - 02-Ian-14-278--

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/sejur
  • Tip transport:
  • Tip masa:
  • Gratuitate copil: până la 6 ani
  • Taxa statiune 4.50 /adult/sejur 
  • Daca aveti intrebari, nu ezitati sa ne contactati! Va multumim pentru interesul Dvs.!

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Oferta Postata de agentia de Turism " Turistsal"

Total Oferte de Turism (17)
Ultimele Oferte Turistice Postate:

Contacteaza Agentie: Turistsal