Destinatii Europene

Minunatii Culturale in Costa Rica

Categorie Oferta:
Destinatii Internationale
Tip Oferta Turism:
Circuit
Durata:
12 zile
Valabilitate Oferta:
01/05/2008 - 04/11/2008
Pret Total:
2290 € (190.83€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

  • litoral
  • muzee
  • monumente istorice
  • drumetii montane
  • scufundari
  • ecoturism
  • centre shopping

Descriere Oferta Turistica:

Ziua 1: Plecare din Bucuresti la San Jose. Intalnire cu reprezentantul agentie la aeroportul Henri Coanda Otopeni. Sosire in San Jose, preluare de la aeroport si transfer la hotel.
Ziua 2: San Jose – Vulcan Poas – Boca Tapada. Dupa micul dejun, se pleaca la vulcanul Poas, al carui crater este binecunoscut in intreaga lume, apoi se continua calatoria spre nord la Boca Tapada, unde se viziteaza laguna Lagarto Lodge. Cina si cazare.
Ziua 3: Boca Tapada. Astazi, dupa micul dejun, descoperiti imprejurimile Laguna del Lagarto Lodge prin jungla tropicala, pe munte. Dupa masa liber pentru odihna si plimbari. Puteti face plimbari cu canoe pe laguna. Cina si cazare.
Ziua 4: Boca Tapada – La Fortuna. Dupa micul dejun, se pleaca catre La Fortuna sa vizitati vulcalul Arenal. Va relaxati seara in apele termale. Cina si cazare in hotel cu vedere spre vulcan.
Ziua 5: La Fortuna – Vulcanul Arenal – Parcul National Rincon de la Vieja. Dupa micul dejun se pleaca la o plimbare pe muntele de lava, unde puteti vedea vulcanul de aproape, delectandu-va cu privelistea lacului Arenal si a imprejurimilor minunate. Dupa masa, se pleaca spre nord catre vulcanul Rincon de la Vieja. Cazare.
Ziua 6: Parcul National. Dupa micul dejun, se viziteaza parcul unde se poate vedea minunata cascada si treceti in apropierea vulcanilor noroiosi in activitate. Se poate face plimbare cu canoe pe lac. Cazare.
Ziua 7: Parcul National – Monteverde. Dupa micul dejun se pleaca spre Monteverde, in drum se calatoreste circa 2 ore cu barca pe raul Bebedero, unde cu putin noroc puteti vedea iguane, crocodili si alte animale. Cu siguranta veti vedea o varietate mare de pasari tropicale si vegetatie luxurianta cu paduri de mangrove. Dupa plimbarea cu barca, se continua calatoria la Monteverde. Cazare.
Ziua 8: Monteverde. Dimineata, dupa micul dejun se viziteaza rezervatia Santa Elena din Monteverde. O zona foarte bogata in diferite plante si pasari unice, nemaiintalnite. Dupa masa veti descoperi animale si o lume a plantelor vazuta din alta perspectiva, in plimbarea peste un sistem de poduri suspendate, in care ghidul va va informa despre legaturile complicate ale acestui ecosistem. Cazare.
Ziua 9: Monteverde - Parcul National Quepos/Manuel Antonio. Dupa micul dejun se pleaca pe soseaua Panamericana la Quepos, pe coasta Pacificului. Hotelul dumneavoastra, Karahe, se afla pe o minunata plaja. Cazare.
Ziua 10: Parcul National. Dupa micul dejun, se viziteaza renumitul parc National Manuel Antonio, unde vegetatia deasa ajunge pana pe plaja. In aceasta padure tropicala puteti vedea animale, pasari inedite si puteti admira maimute de toate felurile. Dupa masa va sta la dispozitie o minunata plaja, unde va puteti relaxa la soare si sa faceti baie in ocean. Cazare.
Ziua 11: Parcul National – San Jose. Se poate prelungi sejurul dupa dorinta fiecaruia, sau se poate face transferul spre San Jose.
Ziua 12: San Jose – Bucuresti. Se face transferul spre aeroport, plecare spre tara.
Date de plecare: 11.05; 08.06; 27.07; 17.08; 07.09; 26.10
Tarife: de la 2290 euro loc in camera dubla, sau de la 2600 euro loc in camera single.
Se organizeaza pentru grup de minim 2 persoane la maxim 10 persoane.
Incluse:
- bilet avion Bucuresti – San Jose – Bucuresti
- cazare, conform program la hotel categorie medie si logie
- suplimentele de masa incluse in program
- transferurile, vizitele, intrarile la obiective, conform program
- ghid local vorbitor de limba germana sau engleza
Neincluse:
- bacsisurile
- taxa de 26 $, care se plateste la iesirea din tara, la aeroport
- optionalele si zilele de sejur in plus, la cerere
Nota: se pot organiza si circuite combinate in mai multe tari
- Greutatea maxima admisa a bagajului pe zborurile interne este de 12 kg/persoana

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/circuit

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Oferta Postata de agentia de Turism " AB Touristik International"

Total Oferte de Turism (31)
Ultimele Oferte Turistice Postate:

Contacteaza Agentie: AB Touristik International