Destinatii Europene

JAPONIA - TARA SOARELUI RASARE

Categorie Oferta:
Destinatii Internationale
Tip Oferta Turism:
Circuit
Durata:
13 zile
Valabilitate Oferta:
23/08/2013 - 04/11/2013
Pret Total:
2295 € (176.54€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

  • monumente istorice
  • centre shopping

Descriere Oferta Turistica:

BUCURESTI - TOKYO

Intalnire cu insotitorul de grup la aeroportul Henri Coanda (Otopeni) la ora 15:45 pentru imbarcare cursa Qatar Airways cu destinatia Tokyo. Schimbarea cursei la Doha.

Ziua 2:

TOKYO

Sosire la Narita - aeroportul international din Tokyo la ora 16:55, transfer la hotel Grand Palace 4. Timp liber pentru odihna si acomodare cu fusul orar.

Ziua 3:

TOKYO

Mic dejun bufet. Astazi de ne vom bucura de un tur panoramic al capitalei nipone (8h). Printre principalele obiective admirate se numara Templul Senso-ji cu a sa pagoda cu cinci niveluri in curtea caruia se afla un cazan urias din bronz plin cu tamaie aprinsa, zona Palatului Imperial situat intr-un peisaj elegant cu iazuri si pini, altarul Meinji-jingu, cel mai mare loc sfant din Tokyo care-l comemoreaza pe Imparatul Meiji, bulevardul Ginza - comparabil cu 5th Av. din New York. Vom admira apoi una din cele mai spectaculoase privelisti din Observatorul Metropolitan. De asemenea, vom face o croaziera de aproximativ o ora pe raul Sumida, prin districtul Asakusa, cel mai plin de culoare si obiceiuri traditionale. Vom incheia aceasta zi frumoasa cu o cina traditionala la un restaurantul Shabuzen Roppongi". Transfer si cazare la hotel 4.

Ziua 4:

TOKYO

Astazi va propunem o excursie optionala la Kamakura, prima capitala shogunala. Vom vizita trei din cele mai reprezentative temple: Tsurugaoka Hachimangu, dedicat zeului raboiului, Marele Budha de la Kotokuin si frumoasele gradini de la Hasse-dera. Vom merge apoi spre Yokohama, "Portul Viitorului" pentru o panorama uimitoare din, pe vremuri, cel mai inalt observator al Japoniei (si cel mai rapid lift). Seara, revin la hotel pentru cazare. Tarif informativ: 10.000 YEN. Alternativ, va recomandam vizitarea Muzeului National din Tokyo, ce gazduieste cea mai frumoasa colectie de arta nipona din lume si plimbare pe strada Ginza pentru a admira, printre altele, cladirea Sony cu cele mai recente produse electronice.

Ziua 5:

TOKYO - NIKKO - TOKYO

Mic dejun. Astazi vom face o excursie de o zi la Nikko (128km) unde vom vizita templul Toshogu, aici gasindu-se mormantul shogunului Tokugawa Ieyasu (personaj foarte important in istoria Japoniei cunoscut noua mai ales sub numele de Toranaga din romanul Shogun de James Clavel). Pe drum, ne vom opri pe malul lacului Chunzenji-ko pentru a admira spectaculosul peisaj cu cascade si vom urca cu liftul deasupra cascadei Kegon (97m). Seara, revenim in Tokyo. Cina la restaurantul hotelului. Cazare la hotel 4.

Ziua 6:

TOKYO -LACUL KAWAGUCHI - ATAMI

Dupa micul dejun, plecam spre Atami, una dintre cele mai populare zone de agrement, statiune situata pe malul Oceanului Pacific. Important: Vom lua cu noi doar bagajele de mana deoarece bagajele mari vor fi trimise cu un serviciu special de curierat direct la Kyoto. Ne indreptam spre muntele sfant al japonezilor. Vom lua telecabina de la Owakudani (Valea Marelui Clocot) spre Togendai. In doar 10 minute, vom trece peste o vale cu stanci ascutite, cratere, vulcani noroiosi, cu jeturi de aburi iesind din crevase. Daca vremea permite, vom admira o spectaculoasa priveliste cu Fuji-san. Cazare la hotel Resorpia Atami 4 in camere tipic japoneze cu vedere la ocean. Cina la restaurant hotelului.

Ziua 7:

ATAMI - KYOTO

Mic dejun. Ne vom deplasa pe jos la gara din Atami (10 minute de mers) pentru a lua trenul de mare viteza spre Kyoto. La sosire (ora 12:15), vom face un tur panoramic, ce va cuprinde vizita urmatoarele obiective: templul Kiyomizu-dera - dedicat zeitatii budiste cu 11 fete Kannon; templul Kinkaku-ji (Pavilionul de Aur) - un templu invelit in frunze de aur, ce se oglindeste spectaculos in iazul din fata sa; castelul Nijo - un fost palat rezidentil construit pentru shogunul Tokugawa Ieyasu La finalul turului, vom avea ocazia sa exploram Gion-ul - cartierul vechi de distractii si gheise. Cazare la hotel New Miyako 4.

Ziua 8:

KYOTO - NARA

Dupa micul dejun, ne vom indrepta catre Nara, cea mai veche capitala japoneza ce dateaza din secolul al VIII-lea. Aici vom vizita templul Todaiji, patrimoniu UNESCO, care adaposteste cea mai mare statuie din bronz a lui Buddha. Vom continua cu vizita Altarului Kasuga cu cele 4 Sali principale - 3 dedicate razboinicilor civili si una stramosilor zeificati. Vom petrece putin timp liber in parcul Nara sau parcul caprioarelor. Dupa amiaza, revenim in Kyoto.

Ziua 9:

KYOTO

Astazi, optional, vom continua explorarea frumosului oras Kyoto cu insotitorul de grup. Kyoto este supranumit si „capitala linistei si pacii" datorita sutelor de temple si a gradinilor Zen care reprezinta un punct de mare atractie turistica. Fosta capitala a Japoniei intre anii 794 si 1868, este faimos pentru mestesugurile cu fire de matase, bronz, portelan, chimicale, echipament electronic. In aceasta perioada orasul este impresionant datorita peisajului ireal de care este inconjurat, acesta fiind strajuit de munti care toamna, datorita frunzelor rosii ale arborilor (artar), par in flacari. Seara, va invitam la o cina traditionala la care va participa si dansa o Maiko - "fata dansatoare" (nume dat ucenicelor gheise).

Ziua 10:

KYOTO - OSAKA

Mic dejun. Ne indreptam spre Osaka, cel de-al treilea oras ca marime din Japonia. Vom incepe cu vizitarea celui mai mare castel construit in Japonia, Osaka Castle. Continuam cu admirarea unei frumoase panorame din cladirea Umeda Sky, o realizare uimitoare a arhitecturii nipone moderne. Turul continua cu vizita cartierului Dotonbori. Cina in stil european. Cazare la hotel Granvia Osaka 4..

Ziua 11:

OSAKA - HIROSHIMA - OSAKA (optional)

Mic dejun. Optional, va propunem excursie la Hiroshima . Plecam spre Miyajima, insula situata in apropierea orasului Hiroshima, unde vom traversa cu feribotul. Excursia cuprinde vizita altarului Itsukushima, intrare la Muzeul Memorial al Pacii, admirarea Domului Bombei, vizita castelului Hiroshima-jo, o copie a vechiului castel, distrus de bomba. Seara, revenim in Osaka pentru cazare.

Ziua 12:

OSAKA - DOHA

Mic dejun. Timp liber pentru cumparaturi si plimbari individuale. Camerele vor fi eliberate la ora 20:30 cand avem prevazut transferul la aeroportul din Osaka pentru imbarcare zbor Qatar Airways cu destinatia Doha. Plecare la ora 23:40

Ziua 13:

DOHA - BUCURESTI

Sosire la Doha la ora 06:05 si plecare spre Bucuresti la 08:35. Aterizare pe aeroportul Otopeni la 12:45.

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/circuit
  • Tip transport:
  • Tip masa:
  • SERVICII INCLUSE:
  • transport avion Bucuresti-Tokyo si Osaka-Bucuresti cu compania Qatar Airways (schimbarea cursei la Doha)
  • 10 nopti cazare cu mic dejun in hoteluri de 4*: 4 nopti in Tokyo, 1 noapte in Atami, 3 nopti in Kyoto, 2 nopti in Osaka,
  • 5 cine (zilele 3, 5, 6, 9 si 10) – din care una cu spectacol si participarea unei Maiko
  • transport pe tot parcursul turului conform programului
  • tururi de oras cu ghid local in Tokyo, Kyoto si Osaka
  • excursii la Nikko si Nara cu autocar si ghid local
  • intrarile la obiectivele mentionate in program
  • insotitor roman de grup
  • Nu sunt incluse:
  • taxele de aeroport: 390 EURO/persoana (pot suferi modificari)
  • asigurarea medicala de calatorie
  • asigurarea storno (optionala), se incheie odata cu contractul de comercializare a pachetului de servicii turistice, in pachet cu asigurarea medicala de calatorie;
  • orice servicii nementionate in program
  • bacsisuri pentru ghizi locali si soferi

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Oferta Postata de agentia de Turism " PARALELA 45 PIPERA"

Total Oferte de Turism (3307)
Ultimele Oferte Turistice Postate:

Contacteaza Agentie: PARALELA 45 PIPERA