Destinatii Europene

Japonia - O Lectie de Cultura si Istorie 11 zile

Categorie Oferta:
Destinatii Internationale - Evenimente
Tip Oferta Turism:
Circuit
Durata:
11 zile
Valabilitate Oferta:
11/10/2010 - 21/10/2010
Pret Total:
2499 € (227.18€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

  • muzee
  • monumente istorice
  • centre shopping

Descriere Oferta Turistica:

DESCRIERE
KYOTO & NARA – Leaganele civilizatiei nipone
UNIC! O noapte pe muntele sfant la un Templu Budist in Koyasan
cu participare la slujba si cina “Shojin Ryori”
HIROSHIMA & Insula Miyajima
TOKYO – Capitala Japoniei
KAMAKURA – Prima capitala a Shogunatului
MUNTELE FIJI & HAKONE

ITINERARIU
KYOTO - NARA – HIROSHIMA - Insula Miyajima - TOKYO – KAMAKURA – MUNTELE FIJI - HAKONE

PLECARI
11 octombrie

SERVICII INCLUSE
Bilet de avion Bucuresti-Paris-Osaka si Tokyo-Paris-Bucuresti compania AIR FRANCE
8 nopti de cazare cu mic dejun inclus la hoteluri clasificate 4**** conform programului
1 noapte de cazare cu mic dejun inclus intr-un templu budist
2 pranzuri la restaurante locale
2 cine conform programului
Toate vizitele si excursiile prevazute in program
Biletele de intrare la toate obiectivele din program
Croaziera pe raul Sumida la Tokyo
Croaziera pe lacul Ashi la Hakone
Biletele de funicular pe muntele Komagatake
Bilet la trenul de mare viteza JR Super Express de la Osaka la Tokyo (Clasa Turist cu loc rezervat)
Transport cu autocar local pe toata durata excursiei
Ghizi locali pe toata durata programului
Ghid roman insotitor
Transportul bagajelor cu serviciu de curierat rapid astfel:
14 OCT: Kyoto-Osaka (pentru innoptarea la Koyasan este necesar doar un bagaj de mana)
17 OCT: Osaka-Tokyo

SERVICII NEINCLUSE
Taxele de aeroport si combustibil: aprox. 380 Euro/persoana (acestea pot suferi modificari pana la data emiterii biletelor de avion in functie de evolutia pretului petrolului)
Asigurarea medicala de calatorie
Bacsisurile pentru ghizii si soferii locali
Orice alte servicii care nu sunt mentionate la rubrica Servicii incluse sau in program

PROGRAM
Ziua 1 – 11 octombrie | Bucuresti – Paris - Osaka
Intalnire cu insotitorul de grup la Aeroportul Henri Coanda – Otopeni la ora 04:50 pentru imbarcare pe zborul Air France AF1089 cu destinatia Paris. Decolare la ora 06:50 si aterizare la Paris la ora 09:00. Imbarcare pe zborul AF 292 cu destinatia Osaka, decolare la ora 13:50.

Ziua 2 – 12 octombrie | Osaka – Kyoto
Aterizare pe aeroportul din Osaka la ora 08:25. Dupa formalitatile de intrare in tara, imbarcare in autocar si transfer la Kyoto, situat la mica distanta de aeroportul Kansai. Kyoto are tot ce-si poate dori orice vizitator: peste 1.800 de temple, sute de altare, cladiri si cartiere istorice, gradini faimoase si locuri minunate pe dealurile impadurite din jurul sau. Turul de oras cu ghid local incepe cu vizitarea Expozitiei de Kimonouri de la muzeul centrului de textile Nishijin si continua cu vizitarea Castelului Nijo. Construit in 1603, Castelul Nijo n-a fost numai o fortareata, ci a indeplinit si rolul de palat rezidential pentru shogunul Tokugawa Ieyasu (1542-1616), in timpul vizitelor pe care acesta obisnuia sa le faca la Kyoto. Palatul Principal (Honmaru) a fost mutat aici din incinta Palatului Imperial, iar la cel de-al doilea palat (Ninomaru Palace) face parte din Patrimoniul National cu o arhitectura splendida si minunate decoratiuni interioare. Servirea pranzului la un restaurant local si transfer la hotel pentru formalitati de cazare. Dupa o binemeritata pauza de odihna, vom continua cu vizitarea Templului Kinkakuji – cunoscut si sub numele de Templul Pavilionul de Aur, inclus in lista Patrimoniului Mondial Unesco din 1994. Privelistea templului oglindindu-se in iazul din fata sa, mai ales atunci cand copacii din jurul lui sunt imbracati in frumoasele culori ale toamnei, face din acest loc unul dintre cele mai frumoase si faimoase din intreaga Japonie. Intoarcere la hotel. Cazare Ana Hotel 4**** Kyoto sau similar (situat vis-à-vis de Castelul Nijo).

Ziua 3 – 13 Octombrie | Kyoto – Centrul cultural al Japoniei
Mic dejun. Cu cei peste 1000 de ani de istoriei ai sai, Kyoto constitue centrul Japoniei in ceea ce priveste cultura traditionala, iar provincia Kansai este regiunea in care se afla insusi spiritul Japoniei. Intreaga zi este dedicata vizitarii orasului cu ghid local. Pentru inceput vom participa la Ceremonia Ceaiului si la Kimono Experience, apoi vom vizita Templul Kiyomizu. Construit in anul 798, templul este dedicat zeitatii budiste cu 11 fete Kannon. Cladirile actuale au fost ridicate de shogunul Tokugawa Iemitsu in 1633. Sala principala, Comoara Nationala, este atarnata de peretele abrupt al cadrului masiv ce incoporeaza 139 stalpi imensi din lemn, dand senzatia ca este suspendata in aer. Se bucura de o priveliste deosebita asupra orasului Kyoto. Excursia continua cu vizitarea Altarului Fushimi Inari Taisha. Acesta este cel mai important din cele peste 40.000 de altare sintoiste dedicate zeitatii Inari si se spune ca a fost fondat in anul 711. Peste 10,000 de torii rosii oferite altarului de catre credinciosi, sute de statuete de piatra cu vulpi – mesagerul zeitatii Inari, strajuiesc drumul prin padure catre culmi, lung de aproape 4km. Intoarcere la hotel. Seara, servirea cinei la un restaurant local cu vizitarea Districtului Gion – Districtul Gheiselor, unde Maiko – papusi aratoase cu fete vopsite in alb – se plimba pe sandale inalte, iar Gheisele aluneca in urma lor in imbracamintea lor fina de matase, cu nonsalanta regala. O experienta unica! Cazare Ana Hotel 4**** Kyoto sau similar.

Ziua 4 – 14 octombrie| Nara – Cea mai veche capitala a Japoniei & Muntele Sfant Koyasan
Mic dejun. Excursie de 1 zi la Nara – leaganul civilizatie nipone si cea mai veche capitala a Japoniei intre anii 710-784. Se considera ca aici este locul unde a inflorit Budismul sub puternicul patronaj al Imparatilor Japoniei. A te plimba prin oras de-a lungul strazilor linistite e ca si cum ai rasfoi paginile unei carti de istorie. Vom vizita Templul Todaiji – construit in anul 752 si care gazduieste cea mai mare statuie din bronz a lui Buddha din intreaga lume. Masiva Poarta Sudica (Nandaimon) dateaza din sec.VIII, refacuta in sec.XII dupa ce s-a prabusit din cauza unui taifun. Sala Marelui Buddha (Daibutsuden) are 57m lungime, 50m latime si 48m inaltime si este inca una dintre cele mai mari constructii din lemn din lume si face parte din Patrimoniul National. Daibutsu – Cea mai mare statuie de bronz a lui Buddha din lume cantareste 550tone, are 290 livre de aur si 16.2m inaltime fiind asezata pe un urias piedestal cu o circumferinta de 20.7 metri. Se viziteaza apoi Parcul de Caprioare din Nara. Caprioarele au ajuns in Japonia inaintea niponilor, traversand podurile ce legau insulele de continent in Era Glaciara. Potrivit sintoismului, sunt considerate mesagere divine si populeaza zona Nara de secole. Ultima vizita in Nara o vom face la Altarul Kasuga Taisha intemeiat in anul 710 de Fujiwara-no-Michinaga ca Altar al familiei. Drumul spre Altar, in lungime de 800m este marginit de 2000 de felinare de piatra donate de credinciosi, alte 1000 facute din bronz sunt agatate de stresinile cladirilor mai apropiate de poarta principala. Excursia continua spre Koyasan – unul dintre cele 3 locuri sfinte din Japonia alaturi de Hieizan (Kyoto) si Osorezan (Aomori). Este cunoscuta drept casa comorilor Shingonului Ezoteric, adapostind pe munte 117 Temple Tacchu, la circa 800m de-asupra nivelului marii. Vom petrece o noapte la Templu unde vom participa alaturi de calugari la slujba si vom incerca “Shojin Ryori” – bucataria vegetariana a calugarilor in cadrul unei cine servite la Templu. Cazare la templul Rengejoin – locatie special pregatita pentru turisti. (Nota: In aceasta zi bagajele vor fi expediate cu un serviciu de curierat rapid la Osaka, de aceea trebuie sa va luati un bagaj de mana cu cele necesare pentru aceasta innoptare)

Ziua 5 – 15 octombrie | Koyasan - Osaka
Mic dejun. Dimineata vom vizita Templul Kongobuji. Reconstruit in 1861, acesta este principalul templu al Manastirii Koyasan si sediul ordinului budist Shingon din Koyasan. Este renumit pentru poarta sa solemna si picturile de pe usile acestuia apartinand scolii de pictori Kano. Continuam apoi cu Mausoleul Okuno-In, situat la 2km de Ichinohashi intr-o dumbrava de cedri gigant. Drumul catre mausoleu este flancat de peste 200.000 de morminte ale razboinicilor samurai, familiilor acestora si demnitarilor vremii. Excursia continua spre Osaka – al 2-lea mare oras al Japoniei. Tur de oras cu ghid local. Prima tinta in cel de al 2-lea razboi mondial, orasul a fost distrus si toate valorile sale istorice au disparut. Castelul Osaka-Jo a fos singurul care a supravietuit, dar déjà era o reproducere din beton asezata intre zidurile masive ale originalului. Acum este infrumusetat cu cel mai mare parc din oras. Vom vizita apoi platforma de observare de pe imensa cladire Umeda Sky cunoscuta sub numele de Gradina Plutitoare. Platforma ofera o panorama deosebita asupra orasului cu insula Awajima si Kobe in departare. Gradina plutitoare conecteaza printr-o metoda ingenioasa de constructie cei 2 zgarie nori ai cladirii Umeda Sky. Transfer la hotel. Seara, timp liber la dispozitie. Cazare hotel Nikko Osaka 4**** (camere renovate) sau similar.

Ziua 6 – 16 octombrie | Hiroshima & Insula Miyajima
Mic dejun. Zi libera in Osaka sau Optional, Excursie de 1 zi la Hiroshima. Transfer cu autocarul la gara Shin-Osaka pentru imbarcare pe trenul de mare viteza JR Super Express cu destinatia Hiroshima. Vom vizita Parcul Memorial al Pacii (Heiwa Kinen-koen) si Muzeul Memorial al Pacii. Acestea ofera generatiilor actuala si viitoare avertismentele trecutului. Invelisul ramas dintr-o cladire dupa bombardament este cunoscut sub numele de Domul Bombei Atomice – singura cladire care a ramas in picioare dupa bombardamentul atomic si unul dintre cele mai importante elemente din Parcul Memorial al Pacii. Sala de promovare a industriei din oras pana pe 6 august 1945 este acum un sit al Patrimoniului Mondial, pastrat asa cum a ramas dupa explozie. Hipocentrul – punctul deasupra caruia a explodat bomba se afla la 100m sud de aceasta sala. F

Tabel cu lista de preturi

Perioada 5
11-Oct-10 - 21-Oct-102499

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/circuit
  • Tip transport:
  • Tip masa:

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Oferta Postata de agentia de Turism " Agentia de Turism PREMIER TOUR"

Total Oferte de Turism (1243)
Ultimele Oferte Turistice Postate:

Contacteaza Agentie: Agentia de Turism PREMIER TOUR