Destinatii Europene

Italia-Coasta Amalfitana

Categorie Oferta:
Destinatii Uniunea Europeana
Tip Oferta Turism:
Circuit
Durata:
7 zile
Valabilitate Oferta:
22/08/2013 - 28/08/2013
Pret Total:
460 € (65.71€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

  • litoral
  • monumente istorice
  • excursii ecvestre

Descriere Oferta Turistica:

Italia - Coasta Amalfitana
(P)

Perioada: 22.08 – 28.08.2013/ 6 nopti


Ziua 1: Bucuresti – Napoli
Intalnire cu insotitorul de grup la aeroportul Otopeni, ora 05:00 pentru imbarcare pe cursa companiei Alitalia cu destinatia Napoli (schimbarea cursei in Roma). Sosire pe aeroportul din Napoli la ora 10:45 urmata de un tur de oras panoramic (aprox 3 ore) in Napoli. Transfer si cazare la Grand Hotel Moon Valley 4* in Vico Equense sau similar.

Ziua 2: Excursie pe Coasta Amalfitana
Mic dejun. Azi vom vizita cateva dintre cele mai renumite statiuni de pe Coasta Amalfitana, situate pe cel mai spectaculos traseu din Europa. Vom face o scurta oprire pentru fotografii in Positano, “singurul loc din lume proiectat pe un ax vertical”, un oras cu gradini luxuriante care coboara in trepte catre mare. Loc iubit si frecventat in trecut de artisti si intelectuali (Picasso, Cocteau, Steinbeck) si de catre intemeietorii trendului “la dolce vita”, Positano este azi una dintre cele mai renumite statiuni de pe coasta. In continuare ne oprim pentru aproximativ 2 ore in statiunea Amalfi care a imprumutat numele sau intregii coaste. Amalfi este un oras cu un aspect spaniol cu magnifica catedrala Sf. Andrea si Piazza del Duomo. Ultima oprire este in Ravello, un loc de neuitat “suspendat” intre cer si mare. Ravello este faimos pentru privelistile ce pot fi admirate de sus precum si pentru monumentele sale precum Villa Rufolo si Villa Cimbrone. Intoarcere la hotel. Cazare.

Ziua 3: Excursie optionala la Pompeii si Vezuviu
Mic dejun. In aceasta zi va propunem o excursie optionala la Pompeii si Vezuviu. Pompeii, oras opulent din antichitate a fost ingropat in totalitate in anul 79 d.Hr intr-una din cele mai dezastruoase eruptii vulcanice din istorie. Vizita la Pompeii ne ofera informatii importante despre modul de viata in orasele din antichitate. Intoarcere la hotel, cazare.

Ziua 4: Excursie optionala in insula Capri
Mic dejun. Capri este numita si “insula de vis” datorita frumusetii sale naturale, un amestec perfect intre coasta spectaculoasa si vegetatia luxurianta. Vom vizita Anacapri unde se afla renumita Villa San Michele cu gradinile sale, centrul insulei cu renumita Piazzetta si gradinile Augustus de unde veti putea admira privelistea spre Faraglioni, formatiune stancoasa care a devenit simbolul insulei.

Ziua 5: Excursie optionala Palatul Regal de la Caserta
Mic dejun.Caserta este renumita pentru incantatorul Palat Regal si gradinile sale cu fantani spectaculoase. Palatul, bogat in candelabre, ornamente aurite si tapiserii impresionante are 1200 de camere si 1790 ferestre. Constructia palatului a inceput in anul 1752 sub supravegherea arhitectului Luigi Vanvitelli si s-a incheiat in 1847 cand a fost finalizata sala tronului. Intoarcere la hotel, cazare.

Ziua 6: Excursie optionala Roma
Mic dejun. Excursie optionala la Roma. Sosire in Roma si tur de oras panoramic cu autocar si ghid local cu opriri la principalele obiective turistice: Colloseum, Forumul Roman, Forumul Imperial cu Columna lui Traian, Circus Maximus. Intoarcere la hotel. Cazare

Ziua 7: Napoli – Bucuresti
Mic dejun. Eliberarea camerelor la ora 11:00. Ora 16:00 transfer la aeroportul din Napoli pentru imbarcare pe zborul companiei Alitalia care decoleaza la ora 19:20. Sosire in Bucuresti la ora 00:35.

Pret/ persoana (loc in camera dubla): 460 Euro
Supliment camera single: 130 EURO
Grup minim: 20 persoane

SERVICII INCLUSE:
- transport cu avionul, Bucuresti – Napoli si retur, compania Alitalia
- transfer cu autocarul, aeroport Napoli – hotel si retur
- 6 nopti cazare cu mic dejun la hotel 4*
- tur de oras panoramic de jumatate de zi (aprox 3 ore) in Napoli
- excursie de o zi pe Coasta Amalfitana cu ghid local si autocar
- insotitor roman de grup

SERVICII NEINCLUSE:
- taxele de aeroport: 190 EURO/ persoana (pot suferi modificari)
- biletele de intrare la obiectivele turistice din program
- excursiile optionale (Pompeii, Caserta, Insula Capri, Roma)
- asigurarea medicala (optionala)
- asigurarea storno (optionala, se incheie odata cu semnarea contractului de comercializare a pachetului de servicii turistice)
- alte mese decat cele mentionate in program si bauturile la mese
- taxa de statiune, aprox. 1,5 Euro/ persoana/ zi, se achita direct la hotel
- bacsisurile pentru soferi si ghizi locali (aprox 15 EURO/ persoana, se achita insotitorului de grup la sosire)

Grand Hotel Moon Valley 4**** – Vico Equense
Localizare: in micuta localitate Vico Equense, pe coasta sorentina, la 10 km de orasul Sorrento. Camerele sunt echipate cu: baie, balcon sau terasa, aer conditionat, TV satelit, minibar. Pagina web: www.hotelmoonvalley.com

Orar de zbor informativ (ore locale):
Bucuresti – Roma – Napoli 06:25 – 07:35 / 09:45 – 10:45
Napoli – Roma – Bucuresti 19:20 – 20:15 / 21:30 – 00:35

Informatii utile:
Termen limita de inscriere: cu 45 zile inainte de plecare. Inscrierea se face pe baza achitarii unui avans de 50% din suma totala. Documente necesare pentru calatorie: carte de identitate sau pasaport valabil minim 6 luni. Oferta este valabila pentru un grup minim de 20 persoane participante. Pentru un grup mai mic de 20 persoane pretul se recalculeaza sau excursia se reprogrameaza.

Transferuri din provincie la / de la aeroport (minim 2 pasageri, direct de la domiciliu):
- 25 EURO / adult /dus-intors si 10 EURO / copil 2-12 ani/dus-intors din orasul PLOIESTI;
- 40 EURO/adult /dus-intors si 20 EURO / copil 2-12 ani/dus-intors din orasele SINAIA, BUZAU, PITESTI, ALEXANDRIA;
- 45 EURO / adult / dus-intors si 20 EURO / copil 2-12 ani/dus-intors din orasul PREDEAL;
- 50 EURO/adult /dus-intors si 30 EURO / copil 2-12 ani/dus-intors din orasele BRASOV, SLATINA, FOCSANI, CONSTANTA;
- 60 EURO/adult /dus-intors si 30 EURO / copil 2-12 ani/dus-intors din orasele CRAIOVA, RM. VALCEA, BRAILA, GALATI, TECUCI.

OBSERVATII:
 Clasificarea pe stele a hotelurilor din oferta este cea atribuita oficial de autoritatile de resort din Italia. Aceste standarde sunt specifice pentru Italia si nu corespund sau nu pot fi echivalate cu standardele din alte tari. Facilitatile comune si cele ale camerelor sunt conforme cu standardele locale.
 In prima zi, cazarea la hotel se face dupa ora 14:00. In ultima zi a excursiei, camerele se elibereaza la ora 11:00.
 copiii sub 18 ani care calatoresc singuri sau doar cu unul dintre parinti, vor trebui sa prezinte la vama acordul parental al ambilor parinti sau al celui care nu-i insoteste (dupa caz), obtinut la notariat; daca adultul insotitor nu este unul dintre parinti, acesta trebuie sa aiba asupra sa si cazier judiciar (detalii pe www.politiadefrontiera.ro)
 conducatorul de grup poate modifica programul excursiei in anumite situatii obiective
 distributia camerelor la hoteluri se face de catre receptiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de insotitorul de grup
 hotelul isi rezerva dreptul de a solicita fiecarui turist o suma cash sau o copie a cartii de credit personale, ca garantie pentru cheltuielile suplimentare ce urmeaza a fi facute pe parcursul sederii
 In camerele in care se pot caza 3 persoane, patul suplimentar pentru a III-a persoana poate fi un pat pliant. Camerele in care se pot caza 3 persoane nu sunt neaparat mai mari decat camerele standard, de aceea spatiul din aceste camere poate fi limitat.
 agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu
 agentia nu este raspunzatoare pentru modificarile orarului de zbor sau pentru intarzieri, acestea fiind in responsabilitatea companiei aeriene si a autoritatilor aeroportuare. agentia isi rezerva dreptul de a modifica valoarea taxelor de aeroport in cazul in care valoarea acestora este majorata de compania aeriana. Agentia nu se obliga sa gaseasca partaj persoanelor care calatoresc singure.
 asezarea in autocar se face in ordinea inscrierilor, incepand cu bancheta a doua.
 excursiile optionale se efectueaza la fata locului de catre agentia locala. Sumele aferente acestor excursii nu se incaseaza in numele si pentru agentia Paralela 45. Preturile excursiilor optionale pot fi mai mari decat cele ale excursiilor ce pot fi achizitionate de la receptia hotelurilor, aceasta datorandu-se faptului ca participantii vor avea la dispozitie un mijloc de transport care ii va duce si ii va aduce la hotelul respectiv, ghidul excursiei si dupa caz ghid local.
 prezentul document constituie anexa la contractul de prestari servicii.

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/circuit
  • Tip transport:
  • Tip masa:

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Contacteaza Agentie: HasHas Travel