Destinatii Europene

Israel 2009

Categorie Oferta:
Destinatii Internationale - Evenimente
Tip Oferta Turism:
Circuit
Durata:
8 zile
Valabilitate Oferta:
27/11/2008 - 20/06/2009
Pret Total:
555 € (69.38€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

  • litoral
  • muzee
  • monumente istorice

Descriere Oferta Turistica:

ZIUA 1 Joi - ora 18.30 intalnire cu ghidul roman la Aeroportul OTOPENI - birou CHECK IN ROMAVIA pentru destinatia TEL AVIV. Ora 20.40 decolare spre ISRAEL. Sosire ora 22.40 la Aeroport Ben Gurion, , situat intre Ierusalim (800 m altitudine, 750 000 locuitori) si Tel Aviv (port la Marea Mediterana, al 2-lea oras ca marime dupa Ierusalim). Transfer la Nazaret.Cina (pachet) si cazare in Nazaret

ZIUA 2 (mic dejun). In NAZARET (a copilarit Iisus si la varsta de 12 ani Iisus i-a uimit pe invatati cu cunostintele Lui despre Vechiul Testament) se viziteaza: Biserica Ortodoxa Buna Vestire (ridicata pe locul izvorului Fecioarei Maria). Deplasare cu autocarul la MUNTELE FERICIRILOR unde se viziteaza Biserica Fericirilor. La MAREA GALILEEI (singura sursa de apa dulce a Israelului) se viziteaza: Capernaum (Casa lui Naum), Tabca– Biserica Painilor si Pestilor - Iisus a faptuit minunea cu inmultirea pestilor si a painilor, CANA GALILEEI – Biserica Minunii si Casa Nuntii - unde Iisus a savarsit prima minune: a transformat apa in vin, la acea mult pomenita nunta. BOTEZUL CRESTINESC - la Yardenit (locul unde Raul Iordan iese din Marea Galilei si curge spre Marea Moarta).
Cazare in Nazaret.

ZIUA 3 (mic dejun). Plecare din Nazaret. Turistii care au optat pentru excursia (115 € inclusiv taxa de viza , se achita odata cu avansul) la Muntele Sinai - au cina si cazare in Egipt la Sfanta Ecaterina iar restul turistilor au cina si cazare in Eilat. Cina si cazare in Eilat sau Sfanta Ecaterina.

ZIUA 4 (mic dejun). Turistii cazati in Eilat au timp liber iar turistii din Egipt urca (dimineata devreme in tinuta sport) pe Muntele Sinai pentru a vedea rasaritul la locul unde Moise a primit Decalogul, apoi toti turistii (inclusiv cei care n-au urcat pe munte) viziteaza Manastirea Sfanta Ecaterina si se intorc in Israel. Cina si cazare in Eilat.

ZIUA 5 (mic dejun). Timp liber sau optional (145 € inclusiv taxa de viza, se achita odata cu avansul) excursie (cu pranzul inclus) in Iordania , unde se viziteaza Statiunea AKABA de la Marea Rosie si PETRA (capitala Nabateenilor) - cetate veche ( peste 2000 ani) construita in stanca. Cina si cazare in Eilat.

ZIUA 6 (mic dejun). Deplasare la Marea Moarta (lipsita de viata si situata in cel mai jos punct al lumii - 400 m sub oceanul planetar). Pe traseu se vad coloniile de beduini (arabi nomazi cu turme de oi, capre, camile si magari). La Marea Moarta, timp liber pentru plaja si baie. Deplasare la BETHLEEM, unde se viziteaza BISERICA NASTERII (NATIVITATII) considerata cea mai veche din lume (aici s-a nascut IISUS). In Bethleem s-a nascut si REGELE DAVID (fondatorul Cetatii Ierusalim). Intre Bethleem si Ierusalim se trece pe langa cimitirul unde se afla Mormantul RACHELEI. Seara participam la VECERNIE la BISERICA ROMANEASCA din IERUSALIM.Cina si cazare in IERUSALIM.

ZIUA 7 (mic dejun). Deplasare la Ierusalim. Vizita la CETATEA IERUSALIM (are 4 cartiere: arabesc, evreiesc, armean si musulman). Intrare prin Poarta Leilor, apoi se viziteaza locul nasterii Maicii Domnului. Se parcurge VIA DOLOROSA (artera comerciala) - DRUMUL CRUCII cu cele 14 popasuri. Dupa popasul 14 (Biserica Sf. Mormant) se ajunge la Icoana Facatoare De Minuni. Parasind VIA DOLOROSA prin Cartierul Evreiesc, ne indreptam catre ZIDUL PLANGERII, apoi se iese din CETATEA IERUSALIM. Se continua pelerinajul pe MUNTELE MASLINILOR unde se viziteaza Biserica Tatal Nostru, Biserica Lacrima – unde IISUS a plans rugandu-se pentru oameni, Gradina Ghitzimani unde se afla Biserica Natiunilor Unite si maslini de pe timpul lui IISUS, grota unde a fost inchis IISUS inainte de judecata si MORMANTUL MAICII DOMNULUI. Timp liber in Ierusalim.Cina si cazare in IERUSALIM.

ZIUA 8 Joi (mic dejun). Tur TEL AVIV si JAFFA (Muzeul Cetatii situat pe malul marii). Shopping.Plecare la aeroport. Decolare la ora 23.55. Sosire in Bucuresti Otopeni, vineri ora 02.45.

PRET 555 €, se achita in EURO sau LEI (curs BNR din ziua platii x 1.02). Supliment single 250 €
La inscriere se achita minim 300 €. Copiii sub 12 ani (neimpliniti) cazati in camera tripla au o reducere de 50 €
Grup minim 25 turisti. Excursia trebuie achitata integral cu cel putin 21 zile inaintea plecarii.

PRETUL INCLUDE: insotitor de grup din partea agentiei si ghid local vorbitor de limba romana;
• 7 cazari cu demipensiune , din care 2 in Nazaret la hotel 5*, 3 in Eilat (Sinai) la hotel 4* si 2 in Ierusalim la hotel 4* ;
• bilet avion ; • biletele de intrare pentru vizitarea obiectivelor turistice din program.

PRETUL NU INCLUDE:
• taxe aeroport/securitate, transfer aeroport–hotel–aeroport si comision , total = 165 € (se achita la agentia din Romania)
• asigurarea medicala care este obligatorie.
OBS. - Persoanele care se inscriu singure si pentru care agentia nu gaseste un partener nu vor plati diferenta de single.
Nu ezitati sa incheiati asigurarea STORNO (cu minim 21 zile inaintea plecarii) si asigurarea medicala.

Plecari in 2009: 29.01, 19.03, 26.03, 2.04, 9.04, 16.04, 23.04, 30.04, 7.05, 14.05, 21.05, 28.05, 4.06, 11.06, 18.06, 25.06.
La inscriere se comunica data nasterii, numarul si data emiterii/expirarii pasaportului

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/circuit

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Oferta Postata de agentia de Turism " GIOVANNA TOURS"

Total Oferte de Turism (4)
Ultimele Oferte Turistice Postate:

Contacteaza Agentie: GIOVANNA TOURS