Destinatii Europene

Grecia Circuit si Revelion Atena

Categorie Oferta:
Destinatii Uniunea Europeana - Revelion
Tip Oferta Turism:
Circuit
Durata:
8 zile
Valabilitate Oferta:
27/12/2009 - 03/01/2010
Pret Total:
320 € (40€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

  • litoral
  • muzee
  • monumente istorice

Descriere Oferta Turistica:

GRECIA CIRCUIT si REVELION ATENA
8 zile 27.12 – 03.01


ZIUA 1 Duminica, 27.12 (ora 06.15) – prezentarea la imbarcare, parcarea din centrul Pietei Victoria. Ora 6.30 plecare din Bucuresti. Deplasare pe traseul Giurgiu-Traversarea Bulgariei- Kulata – Grecia. Cazare in Serres (Sidirokastro).

ZIUA 2 (mic dejun) Plecare la Salonic. Se viziteaza Biserica Sf. Dumitru (Moastele Sf. Dumitru). Tur de oras: Agora Romana - Arcul lui Galerius – Rotonda - Bulevardul Egnatia - Bd. Expozitiei- Turnul Alb - Piata Aristotel; statuile ecvestre - Constantin cel Mare si Alexandru cel Mare. Plecare spre Kalambaka. La Kalambaka se viziteaza Manastirea suspendata Marele Meteor, si popas la Zindros – centru de comercializare si confectionare a icoanelor si a altor obiecte de cult religios. Cazare in Kalambaka.

ZIUA 3 (mic dejun) Plecare din Kalambaka spre DELFI (buricul Pamantului in ideea grecilor) - cel mai important ORACOL al lumii antice, unde se faceau rugaciuni pentru binele oamenilor. Cazare in Atena.

ZIUA 4 (mic dejun). Plecare in PELOPONEZ si vizita la: Canalul Corint (lung de 6 Km, leaga Marea Egee de Marea Ionica), Micene (cea mai veche civilizatie greaca, Colonia antica, Mormantul lui Agamemnon), Nafplio (oras port, de un pitoresc deosebit, cu stradute medievale) si Epidauros-teatru antic (in aer liber) cu o acustica deosebita. Seara (optional), cina in Cartierul Plaka la una din renumitele taverne cu bucatarie traditionala si program folcloric grecesc. Cazare in Atena.

ZIUA 5 - 31.12 (mic dejun). Vizitarea Complexului Acropole, urmata de un tur de oras cu autocarul si excursie la Cap Sunion. Timp liber in Atena. Seara Masa de Revelion. Cazare in Atena.

ZIUA 6 (mic dejun). – Timp liber in Atena sau optional Croaziera pe Marea Egee (85 € - se achita in Grecia) cu oprire in insulele Egina, Poros, Hydra cu pranz pe vapor. Cazare in Atena.

ZIUA 7 (mic dejun ). Plecare din Atena. Popas la Monumentul lui Leonida de la Termopile (lupta dintre greci si persi) si popas la Sf. Paraschiva – loc sfant pentru alinarea durerilor. Oprire la statiunea Paralia Katerini pe malul Marii Egee.

Cazare Serres (Sidirokastro).

ZIUA 8 Duminica, 03.01- (mic dejun ) Plecare din Grecia prin Bulgaria. Sosire in Bucuresti – Piata Victoriei (in conditii normale de vreme, trafic, formalitatile vamale) aprox. ora 23., apoi Gara de Nord (Coloane).

Pret: (include excursiile din zilele 4 si 5 in valoare totala de 75 €)

320 €- H. IONIS 3* (nu include Masa de Revelion, se participa la manifestarile in aer liber dedicate Noului An din Piata Sintagma).

385 €- H. Oscar 3* (include Masa de Revelion la Rest. Hotel Oscar)

Se achita in EURO sau LEI (curs BNR din ziua platii x 1.02). Supliment single 150 €

La inscriere se achita minim 200 €. Copiii sub 12 ani (neimpliniti) cazati in tripla au o reducere de 25 €.

Grup minim 25 turisti.

Excursia trebuie achitata integral cu cel putin 21 zile inaintea plecarii.

PRETUL INCLUDE: servicii ghid roman;

§ Masa de Revelionpentru turistii cazati la Hotel Oscar;

§ transport cu autocar 2** cu aer conditionat, taxe stradale si parcari;

§ 7 cazari, din care 4 in Atena si 3 in tranzit in hotel de 2** (camere cu 2 paturi, grup sanitar propriu cu dus);

§ 7 mic dejun la restaurante de categorie adecvata clasificarii hotelurilor;

§ excursia din ziua a 4-a din PELOPONEZ (Canalul Corint, Micene, Naflio, Epidauros) in valoare de 50 €;

§ excursia din ziua a 5-a la Cap Sunion in valoare de 25 €.

Obs. - preturile la excursiile din zilele 4 si 5 (in total 75 €) sunt evaluate prin comparatie cu preturile practicate la aceste excursii de agentiile grecesti locale.Nu se restuie bani cand turistii nu participa la aceste excursii din motive personale.

Pretul nu include: biletele de intrare pentru vizitarea obiectivelor turistice (muzee, asezaminte de cult, etc.) si nici ghizii de muzee.

Hotel IONIS 3*** - este situat in centrul Atenei (aprox. 500 m de H. Oscar). Camere cu 2 paturi, telefon si grup sanitar propriu cu dus, aer conditionat,minifrigider,TV, uscator de par, restaurant, bar.

www.ionishotelathens.com

Hotel OSCAR 3*** - este situat in centrul Atenei. Camere cu 2 paturi, telefon si grup sanitar propriu cu dus, aer conditionat,, frigider,TV, piscina in aer liber, uscator de par, restaurant, bar. www.oscarhotel.gr

Obs.- persoanele care se inscriu singure si pentru care agentia nu gaseste un partener nu vor plati diferenta de single.

INSCRIERILE se fac incepand cu 12.10.09 si se incheie cand se ocupa ultimele locuri.

Nu ezitati sa incheiati asigurarea STORNO (odata cu avansul) prin care se restituie baniiin cazul neparticiparii la excursie datorita imbolnavirilor, deceselor, accidentelor, etc.

Acte necesare: pasaport sau ci

Asigurarea medicala e obligatorie.

Tabel cu lista de preturi

Perioada 5
27-Dec-09 - 03-Ian-10320

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/circuit
  • Tip transport:
  • Tip masa:

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Oferta Postata de agentia de Turism " Voyageair Oradea"

Total Oferte de Turism (4)
Ultimele Oferte Turistice Postate:

Contacteaza Agentie: Voyageair Oradea