Destinatii Europene

Fascinatia Alpilor - avion c110

Categorie Oferta:
Destinatii Uniunea Europeana - Revelion
Tip Oferta Turism:
Circuit
Durata:
7 zile
Valabilitate Oferta:
06/12/2007 - 06/12/2008
Pret Total:
625 € (89.29€/zi)

Agrement, Servicii, Facilitati:

Descriere Oferta Turistica:

Data de plecare: 28.12.2007
Pentru detalii complete sunati la 021-312.33.49 sau accesati: www.giuliatour.ro

Ziua 1. BUCURESTI - BERGAMO – LUGANO
Intalnire ora 11.30 in aeroportul Baneasa si zbor Bucuresti – Bergamo ora 13.30. Sosire ora 14.45 si plecare spre Elvetia strabatand peisajele incantatoare ale Alpilor italieni. Sosim la Lugano, oras fermecator, asezat in mijlocul unui peisaj deosebit, la granita cu Italia. Ne aflam in districtul Ticino ( partea italiana a Elvetiei ), renumit datorita climei temperate in toata perioada anului, a privelistilor spectaculoase si a cumparaturilor foarte scumpe. Timp liber in care vom putea admira Orasul vechi, cu stradute pietonale strajuite de palmieri si bulevarde pitoresti. Seara cazare in zona Lacului Como.
Ziua 2. VALEA AOSTA – CHAMONIX – MONT BLANC - GENEVA ( 345 km )
Mic dejun. Se pleaca spre Mont Blanc traversand faimoasa Vale d’Aosta. Oprire in Chamonix, celebra statiune montana din Franta situata la poalele masivului Mont Blanc. Urcare optionala cu telecabina pina la cota 3777 m pe Aiguille du Midi pentru a admira spectaculoasa panorama asupra Alpilor. Traseul continua spre Geneva. Vizitam cladirea ONU din parcul Ariana (exterior) si centrul orasului, cu Maison Tavel ( cea mai veche casa din oras ), Place Neuve, Primaria. Cazare Geneva.
Ziua 3. LAUSANNE – MONTREUX - BERNA ( 185 km )
Mic dejun. Plecare spre Berna. En route, tur pietonal Lausanne. Popas in Montreux, oras cu o clima temperata situat pe malul lacului Leman. In centrul statiunii se poate vizita Castelul Chillon, cel mai popular monument din Elvetia. Sosire in capitala Elvetiei unde vom vizita Turnul cu ceas, faimoasele stradute pietonale Marktgasse si Kramgasse, strajuite de numeroase cafenele, arcade comerciale si magazine, Primaria, Cladirea Parlamentului, Barengraben. Facultativ, daca timpul permite, se poate vizita Casa lui Elbert Einstein. Cazare Berna.
Ziua 4. INTERLAKEN & VARFUL JUNGFRAU
Mic dejun. Timp liber la dispozitia turistilor in Berna. Excursie optionala la Interlaken, statiune montana deosebit de pitoreasca asezata la poalele Alpilor intre cele doua lacuri Thun si Brienz. Odata ajunsi, urcare cu trenuletul cu cremaliera pe masivul Jungfrau, supranumit si ‘acoperisul Europei’ ( altitudine 3454 m ), de unde se poate admira o extraordinara panorama asupra Alpilor. Voiajul cu trenuletul dureaza cca. 3 ore / sens, oferind privelisti unice. Turistii pot opta si pentru program liber in Interlaken sau pentru o plimbare cu vaporasul pe unul dintre cele doua lacuri. Seara, optional, cina festiva de Revelion la un restaurant local din Berna. Cazare.
Ziua 5. LUCERNA - ZURICH – CASCADELE RINULUI ( 290 km )
Mic dejun. Plecare spre Zurich cu un tur matinal al orasului Lucerna. Ajungem in Zurich, unde ne vom putea plimba pe Bahnhofstrasse ( principala artera comerciala a orasului, una din cele mai renumite din Europa ), vom putea admira stradutele pietruite din Orasul Vechi cu fermecatoarele casute construite in stilul baroc, Catedrala protestanta Grossmunster ( sec 13 ) si Biserica Fraumunster, a carei mare atractie o constituie si vitraliile lui Marc Chagall. Continuam drumul spre Schaffhausen pentru a admira una din cele mai spectaculoase cascade ale Rhinului. Cazare in zona St. Gallen.
Ziua 6. VADUZ –ST. MORITZ -LUGANO ( 350 km )
Mic dejun. Vizitam impozanta Abatie din St. Gallen si continuam traseul spre cel mai mare canton al Elvetiei, Graubunden. Traversam ducatul Liechtenstein cu o scurta oprire in Vaduz. Drumul continua spre sud printr-o regiune alpina fermecatoare. Popas la Locarno, al doilea oras elvetian din regiunea Ticino, situat pe malul lacului Maggiore. Sosire seara si cazare zona Milano.
Ziua 7. BERGAMO - BUCURESTI
Mic dejun. Transfer matinal la aeroportul din Bergamo, imbarcare si zbor spre tara ( ora 9.30). Sosire in Bucuresti Baneasa ora 12.45.

Servicii incluse:
• avion Bucuresti-Bergamo-Bucuresti ;
• transport autocar licentiat pe durata traseului;
• 6 nopti cazare cu mic dejun in hoteluri de 3*, conform programului;
• vizitele cuprinse in program;
• ghid din partea agentiei pe traseu;

Pretul nu include:
• taxele de aeroport ( 85 € );
• asigurarea medicala;
• intrarile la obiectivele turistice;
• excursia optionala la Interlaken : 22 €,
• urcarea cu trenuletul pe Jungfraujoch si cu telecabina / telefericul pe Mont Blanc, plimbarea cu vaporasul in Interlaken;
• cina de Revelion : 95 € ( optionala )
• alte servicii decat cele mentionate.

Reducere copii max 10 ani: 75 euro ( doar pentru cazarea in camera cu 2 adulti ). Nu se acorda reduceri pentru a treia persoana adulta in camera.
Supliment single: 157 €
Agentia isi rezerva dreptul de a face modificari in structura programului, fara a afecta vizitarea obiectivelor turistice mentionate. In situatii speciale, hotelurile specificate in program pot fi inlocuite cu altele, avand cel putin aceeasi categorie.
Grup minim 35 pers.


Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/circuit

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Contacteaza Agentie: GIULIA TOUR