Destinatii Europene

Elvetia - Bavaria 9 zile avion

Categorie Oferta:
Destinatii Uniunea Europeana
Tip Oferta Turism:
Circuit
Durata:
9 zile
Valabilitate Oferta:
20/02/2014 - 25/08/2014
Pret Total:
455 € (50.56€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

  • muzee
  • monumente istorice

Descriere Oferta Turistica:

Ziua 1. BUCURESTI- VIENA- Defileul DUNÄ‚RII- MELK- TIROL (445 km)
Prezentare în Aeroportul Bucuresti OTOPENI la ora 09.00 pt. zbor spre Viena cu compania AUSTRIAN Airlines. După aterizare, întâlnire cu ghidul si autocarul. Tur panoramic cu autocarul Ringstrasse, Piaţa Maria Tereza, Primăria, Parlamentul, Palatul Hofburg. Ne îndreptăm spre Innsbruck, capitala Tirolului. Pe traseu vom admira splendoarea barocului austriac, Abatia Melk. Cazare în regiunea Tirol din Austria.
Ziua 2. INNSBRUCK- CASTELELE LINDERHOF si NEUSCHWANSTEIN (240 km)
Mic dejun. Plecare spre Innsbruck, unul din cele mai frumoase orase austriece, pentru un tur pietonal. Zi liberă în Innsbruck, sau excursie opţională (20 euro) în Bavaria. Începem circuitul Castelelor Bavariei descoperind lumea fanteziei în care trăia Ludovic de Bavaria si vizităm renumitul Palat Linderhof. Urmează Castelul Neuschwanstein, superb amplasat într-un cadru natural unic. Cazare în regiunea Tirol.
Ziua 3. DAVOS- ST. MORITZ- LAGO di COMO- MILANO (355 km)
Mic dejun. Deplasare spre renumitele staţiuni de lux Davos si St. Moritz, apoi parcurgând sudul Elveţiei trecem în regiunea Lombardia din Italia si urmăm drumul pe malul Lacului Como, către cazarea din zona Varese. Opţional (15 euro), excursie în capitala Lombardiei- Milano, unde se vizitează: Castelul Sforzesco, Opera Scala, Galeriile Victor Emanuel si Domul, superb decorat în exterior, culminând cu faţada sa impunătoare din marmură albă. Întoarcere în zona Varese pentru cazare.
Ziua 4. ZERMATT- MATTERHORN- MONTREUX- LAUSANNE (465 km)
După micul dejun, revenim în Ţara Cantoanelor, unde parcurgem zone montane de o frumuseţe rară către Tasch cu trenuleţul la Zermatt, staţiune turistică protejată ecologic (vehiculele motorizate sunt interzise). Opţional ascensiune la cota 3883 m. Privelistea magnifică a celor 38 de piscuri de peste 4000 m, va fi "recompensa" pentru temerarii care s-au aventurat să "plutească" cu telecabina deasupra crevaselor gheţarului Matterhorn. Deplasare spre Montreux, o plăcută staţiune pe malul lacului Leman unde se vizitează renumitul Castel Chillon. Încheiem ziua cu un tur pietonal în Lausanne, către Catedrala din centrul istoric. Cazare în zona Bellegarde.
Ziua 5. GENEVA- Chamonix-Mont Blanc -Vf. Aiguille du Midi (3842 m) (275 km)
Mic dejun. Plecare spre Geneva pentru un tur de oras: Catedrala St.Pierre, Place Neuve, Primăria, Maison Tavel, iar seara sediul ONU. Timp liber în Geneva sau excursie opţională (25 euro) spre tărâmul stâncilor vesnic înzăpezite. Dacă vremea permite, se urcă din Chamonix la cea mai înaltă staţie de telecabină din lume Aiguille du Midi 3777 m, în apropiere de Mont Blanc. Întoarcere în Bellegarde pentru cazare.
Ziua 6. BERNA- INTERLAKEN- LIECHTENSTEIN (495 km)
Mic dejun. Deplasare spre Berna, capitala Elveţiei, unde vom vizita: Rathaus, Marktgasse si Kramgasse, Catedrala St. Vicenţiu. Continuăm cu Interlaken, celebra staţiune montană superb amplasată între 2 lacuri la poalele Alpilor. Se tranzitează apoi Liechtenstein, cu o scurtă oprire în capitala Vaduz, apoi cazare în zona Dorbirn- Austria.
Ziua 7. SANKT GALLEN - CASCADA RINULUI - ZURICH - LUCERNA (345 km)
Mic dejun. Ne deplasăm pe malul lacului Constaz spre Sankt Gallen, unde oprim pentru a vizita renumita Abatie Benedictina. Fondată în anul 613, asta a fost timp de multe secole principala Abatie Benedictină din Europa, fiind inclusă si în patrimonial UNESCO. Excursia continuă spre Zurich. Pe traseu, oprire la Schaffhausen pentru a admira spectaculoasa cascadă a Rinului. În Zurich începem turul pietonal: Grossmunster (catedrală protestantă, fondată de Carol cel Mare), Fraumunster (cu vitraliile remarcabile ale lui Marc Chagall) si principala arteră comercială a orasului- Bahnhofstrasse. Încheiem excursia la Lucerna pentru un tur de oras: Kapellplatz, Rathaus, St. Peterskapeele, Kapellbrucke, Wasserturm. Seara întoarcere pentru cazare în zona Dornbirn.
Ziua 8. KITZBUHEL- ZELL AM SEE- SALZBURG (340 km)
După micul dejun, vom avea ocazia să admirăm produsele unice ale gigantului cristalelor - Swarovski. Continuăm cu renumitele staţiuni pentru sporturi de iarnă Kitzbuhel si Zell am See. Deplasarea continuă spre Salzburg, orasul muzicii, dominat de fortăreaţa Hohensalzburg, pentru un tur pietonal: Grădinile Mirabell, Domul, Casa lui Mozart, Orasul vechi. Cazare la o pitorească pensiune din zona Salzburg.
Ziua 9. SALZBURG- LACURILE GLACIARE- LINZ - VIENA (290 km)
Mic dejun. Se traversează superba zonă montană Salzkammergut, cu creste semeţe reflectate în oglinda lacurilor glaciare Attersee si Mondsee. Scurt popas în renumita staţiune St. Gilgen. Transfer la aeroportul din Viena (în jurul orei 16.00 pentru zbor la Bucuresti. Sosire la Bucuresti în jurul orei 00.10.

Include:
- Bilet avion Bucuresti- Viena- Buc., zbor Austrian Airlines (orele sunt locale si pot suferi modificări)
- Transport cu autocar climatizat, clasificat 2 - 4
- 8 cazări cu mic dejun în hoteluri de 3 si 2;
- Ghid însoţitor după întâlnirea cu acesta din Viena;

Nu include:
- Asigurarea medicală, intrările la obiectivele turistice si serviciile de ghizi locali;
-Telecabina la Chamonix si Matterhorn,trenul din Tasch, urcarea la Neuschwanstein
-Excursiile opţionale: (Castelele Bavariei, Milano, Chamonix - Mont Blanc, - toate minim 25 pers. împreună cu grupul de autocar
- Taxe aeroport + transfer aeroport- hotel- aeroport 145 euro.

04.Jun.2014 455 EUR
15.Jun.2014 455 EUR
20.Jun.2014 465 EUR
06.Sep.2014 465 EUR
30.Jun.2014 475 EUR
06.Jul.2014 475 EUR
16.Jul.2014 475 EUR
27.Jul.2014 475 EUR
31.Jul.2014 475 EUR
08.Aug.2014 475 EUR
13.Aug.2014 475 EUR
21.Aug.2014 475 EUR
25.Aug.2014 475 EUR

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/circuit
  • Tip transport:
  • Tip masa:

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Oferta Postata de agentia de Turism " PARALELA 45 PIPERA"

Total Oferte de Turism (3307)
Ultimele Oferte Turistice Postate:

Contacteaza Agentie: PARALELA 45 PIPERA