Destinatii Europene

Egipt – croaziera pe Nil & Hurghada

Categorie Oferta:
Destinatii Internationale
Tip Oferta Turism:
Circuit
Durata:
12 zile
Valabilitate Oferta:
21/02/2011 - 14/05/2011
Pret Total:
875 € (72.92€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

  • litoral
  • muzee
  • monumente istorice
  • centre shopping

Descriere Oferta Turistica:

Egipt – croaziera pe Nil & Hurghada
Cairo – Aswan – croaziera pe Nil (3 nopti) – Luxor – Hurghada - Cairo

Plecari: 29 ianuarie, 19 februarie, 19 martie, 02 aprilie, 14 mai 2011
(12 zile/10 nopti)

O experienta pe care n-o veti uita niciodata!

Prin excelenta tara contrastelor, Egiptul este locul pe care fiecare dintre noi ar trebui sa aiba ocazia sa il vada cel putin o data! Este poate, intii de toate, locul unde faraonii au construit istoria, paradis al istoricilor si pasionatilor de enigme! Pentru credinciosi, este pamintul pe care a calcat Moise si care a dat adapost Fecioarei Maria si Pruncului Iisus! Este tara in care aventura va poate duce astazi in safari prin desertul devenit casa pentru beduini iar maine in adincurile fascinante ale unora dintre cele mai curate si mai bogate ape din lume unde veti descoperi recifele de corali printre care inoata pesti multicolori. Pentru curajosi, Egiptul este Cairo, un oras ca o ploaie de vara – cald si repezit! Si daca Nilul le-a facut egiptenilor un cadou – Egiptul – va poate darui si Dumneavoastra una dintre cele mai romantice croaziere pe vasele de lux. Fie ca sunteti romantic, aventurier, pasionat de cultura sau istorie sau, pur si simplu, curios, Egiptul este tara din care nu va veti intoarce niciodata plictisiti sau … aceiasi. Nu renuntati la una dintre cele mai frumoase experinte posibile, vizitati Egiptul !

Ziua 1 BUCURESTI – CAIRO
Intalnire cu insotitorul de grup la aeroportul Otopeni, ora 21:30. Plecare spre Cairo, decolare la ora 23:40; sosire in Cairo la ora 02:25 dimineata si transfer la hotel Barcelo Pyramids 4* sau similar. Cazare.

Ziua 2 CAIRO
Dupa micul dejun se viziteaza cele mai importante repere turistice ale metropolei egiptene: Muzeul de Egiptologie, care gazduieste cea mai importanta colectie de obiecte istorice datand din perioada faraonica, Sfinxul si cele trei piramide de pe platoul Giza (vizita exterioara), Muzeul de Parfumuri Orientale si Institutul Papirusului. Seara, cina si cazare la hotel.

Ziua 3 CAIRO
Mic dejun. Optional, excursie de o zi la Alexandria – port la Marea Mediterana, orasul Cleopatrei si al lui Marc Antoniu, fosta capitala a tarii in perioada lui Alexandru Macedon (pot fi vizitate: teatrul Greco-roman, catacombele romane, biblioteca din Alexandria – vizita exterioara). Pret informativ: 60 EURO/ persoana. Seara, cina si cazare la hotel.

Ziua 4 CAIRO – ASWAN
Mic dejun. Optional se poate vizita Citadela cu Moscheea de alabastru a lui Mohammed Ali si cartierul Coptic, unde se afla biserica suspendata si cripta in care a locuit Fecioara Maria (pret informativ: 35 EURO/ persoana). Eliberarea camerelor la ora 12:00. Seara, transfer la gara din Cairo (aprox. ora 19:00) pentru deplasare cu trenul la Aswan, in sudul Egiptului.

Ziua 5 ASWAN
Sosire la Aswan (aprox. ora 08:00 dimineata) si imbarcare pe vasul de croaziera 5*. Cazare dupa ora 12:00. Pranz pe vasul de croaziera. Dupa amiaza se viziteaza gradina botanica din Aswan; plimbare cu feluca in apropierea stancilor Insulei Elephantine. Cina si cazare pe vas.

Ziua 6 ASWAN – KOM OMBO
Mic dejun. Excursie optionala la marele baraj de la Aswan (trezirea dimineata devreme), realizare impresionanta a ingineriei moderne si templul Philae situat pe o insula in mijlocul Nilului (pret informativ: 35 EURO/ persoana). Pranz pe vasul de croaziera. Dupa amiaza, navigare catre Kom Ombo, sosire si vizita a templului Kom Ombo, dedicat celor doi zei: Sobek si Horus. Cina si cazare pe vas. Navigare spre Edfu.

Ziua 7 EDFU – LUXOR
Trezirea dimineata devreme. Mic dejun. Vizita a templului Edfu, dedicat zeului Horus, unul dintre cele mai bine pastrate temple din Egipt. Navigare catre ecluza de la Esna. Pranz pe vasul de croaziera. Navigare catre Luxor. Seara, petrecere galabia. Cina si cazare pe vasul de croaziera.

Ziua 8 LUXOR – HURGHADA
Trezirea dimineata devreme. Eliberarea camerelor. Dupa micul dejun se viziteaza templele de pe malul estic al Nilului: templul Karnak, dedicat zeului Amon-Ra, cel mai mare complex religios din Egipt, templul Luxor si monumentele antice de pe malul vestic al Nilului: mormintele faraonilor din Valea Regilor, sapate in stanca si ascunse in dealurile Thebei, pictate cu culori care isi mentin intensitatea nuantelor desi au o vechime de peste 3000 de ani, impresionantul templu al Reginei Hatshepsut de la Deir el Bahri si Colosii lui Memnon – statui gigantice ce strajuiau odinioara intrarea in templul lui Amenhotep al III-lea. Plecare in convoi spre Hurghada (aprox. ora 14:00 dupa amiaza; 300 km - aprox. 4 ore). Sosire la Hurghada. Cina si cazare la hotel Grand Seas Host Mark 4* sau similar.

Ziua 9 HURGHADA (MAREA ROSIE)
Mic dejun. Timp liber pentru plaja. Optional, croaziera pe Marea Rosie (pret informativ: 35 EURO/ persoana); cei care doresc pot face snorkeling pentru a vedea renumitele recife de corali. Seara cina si cazare.

Ziua 10 HURGHADA (MAREA ROSIE)
Mic dejun. Timp liber. Posibilitate de excursii optionale : jeep safari in desert pentru a vedea un sat de beduini si apusul de soare printre dunele de nisip (pret informativ: 35 EURO/ persoana) sau scufundare cu submarinul (pret informativ: 60 EURO/ persoana). Seara, cina si cazare.

Ziua 11 + 12 HURGHADA – CAIRO – BUCURESTI
Mic dejun. Dupa amiaza (aprox. ora 16:00) transfer cu autocarul la Cairo (aprox. 500 km, in convoi). Sosire in Cairo la ora 23:00 si transfer la aeroport. Imbarcare pe cursa Cairo – Bucuresti cu decolare la ora 03:10 si sosire in Bucuresti la ora 06:00 dimineata.

PRET/ persoana (loc in camera dubla):
875 EURO – plecarile din 29 ianuarie, 19 februarie, 19 martie, 14 mai
945 EURO – plecarea din 02 aprilie

Supliment camera single: 190 EURO
Reducere a treia persoana in camera dubla: 15 EURO
Reduceri copii (cu 2 adulti in camera): copil 2-5.99 ani - 250 EURO, copil 6-11.99 ani - 150 EURO

SERVICII INCLUSE:
• transport cu avionul Bucuresti – Cairo si retur, compania Tarom
• 10 nopti cazare (3 nopti in Cairo, din care 1 noapte cu mic dejun si 2 nopti cu demipensiune la hotel 4*, 1 noapte – transport cu trenul, 3 nopti cu pensiune completa pe vas de croaziera 5*, 3 nopti cu demipensiune in Hurghada la hotel 4*
• transport local cu autocar dotat cu aer conditionat
• transferuri aeroport – hotel – aeroport
• intrarile la obiectivele turistice mentionate in program
• insotitor roman de grup.

NU SUNT INCLUSE IN PRET:
• taxele de aeroport (obligatorii): 115 EURO/ persoana
• supliment cuseta in vagon de dormit (obligatoriu): 55 EURO/ persoana
• taxa de viza: 15 USD / pers (viza se obtine si se achita pe aeroport in Cairo, la sosire)
• bacsisurile – obligatorii in Egipt (35 EURO/ pers; se achita la sosirea in Egipt reprezentantului agentiei)
• bauturile alcoolice sau racoritoare la mese
• excursiile optionale, intrarea in sala mumiilor in Muzeul de Egiptologie, intrarea la mormantul lui Tutankhamon
• asigurarea medicala
• asigurarea storno (polita de asigurare storno se incheie odata cu contractul de comercializare a pachetelor de servicii turistice)

GRUP MINIM: 25 PERSOANE
Pentru un grup de 20-24 persoane, tariful se majoreaza cu 30 EURO/ persoana, iar pentru grup 15 - 19 persoane pretul se majoreaza cu 50 EURO/ persoana.

TRANSFERURI DIN PROVINCIE:
 50 LEI/persoana/sens (dus sau intors) din orasele: Ploiesti, Urziceni, Pitesti, Alexandria, Giurgiu, Turnu Magurele;
 75 LEI/persoana/sens (dus sau intors) din oraslele: Constanta, Calarasi, Slabozia, Buzau, Tecuci, Braila, Focsani, Galati, Tulcea, Craiova, Slatina, Ramnicu Valcea, Brasov.

TERMEN LIMITA DE INSCRIERE:
Cu 4 saptamani inainte de data inceperii circuitului.

OBSERVATII:
 Capacitatea maxima a cusetelor in vagon de dormit este de doua persoane; suplimentul pentru cuseta include cina si micul dejun.
 Documente necesare calatoriei: pasaport valabil cel putin 6 luni de la data intoarcerii in tara, copie xerox pasaport.
 Clasificarea pe stele a unitatilor de cazare din program este cea atribuita in mod oficial de Ministerul Turismului din Egipt conform standardelor proprii.
 Conducatorul de grup roman isi rezerva dreptul de a modifica programul in functie de anumite situatii obiective ce pot interveni in timpul circuitului.
 Agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu.
 Agentia isi rezerva dreptul de a modifica suma aferenta taxelor de aeroport si taxei de viza, in situatia in care acestea sunt impuse de terti (agentie aeriana, respectiv autoritatile din Egipt).
 Conform reglementarilor in vigoare, minorii trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii pentru a fi lasati sa iasa din tara: sa calatoreasca cu cel putin un adult insotitor, sa aiba asupra lor acordul ambilor parinti (sau al parintelui care nu-i insoteste) legalizat la notariat, adultul care-i insoteste, in cazul in care acesta nu este unul dintre parinti, trebuie sa aiba cazier judiciar pe care sa-l prezinte la frontiera; informatii suplimentare pe www.politiadefrontiera.ro.
 Distributia camerelor la hoteluri se face de catre receptiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de reprezentant. Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif, prosoape la piscina etc.); in momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.
 Excursiile optionale se efectueaza la fata locului cu agentii locale. Sumele aferente acestor excursii nu se incaseaza in numele si pentru agentia Paralela 45. Preturile excursiilor optionale pot fi mai mari decat ale excursiilor ce pot fi achizitionate de la receptia hotelurilor, aceasta datorandu-se faptului ca participantii

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/circuit
  • Tip transport:

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Oferta Postata de agentia de Turism " PARALELA 45 PIPERA"

Total Oferte de Turism (3307)
Ultimele Oferte Turistice Postate:

Contacteaza Agentie: PARALELA 45 PIPERA