Destinatii Europene

Croaziera in Asia cu Revelion in Hong Kong

Categorie Oferta:
Destinatii Internationale - Revelion
Tip Oferta Turism:
Circuit
Durata:
19 zile
Valabilitate Oferta:
29/12/2009 - 17/01/2010
Pret Total:
2795 € (147.11€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

Descriere Oferta Turistica:

Ziua 1. BUCURESTI – HONG KONG
Intalnire in aeroportul Henry Coanda si zbor Bucuresti-Hong Kong cu escala la Istanbul. Noapte in avion.
Ziua 2. HONG KONG
Sosire in Hong Kong in cursul diminetii, oras cosmopolit, stralucitor si plin de vitalitate, un amestec seducator de lumini colorate reflectate in fatadele cladirilor uriase din sticla si otel, cu mall-uri ultramoderne si o vibranta viata sociala. Transfer la hotel si timp liber. Cazare Hong Kong.
Ziua 3. HONG KONG
Mic dejun. Vom vizita Victoria Peak, de unde se deschide o panorama superba a orasului, Repulse Bay ( principala plaja a Hong Kong-ului ), Cartierul Central, Aberdeen. Pranz la un restaurant local. Dupa-amiaza optional excursie cu ferry-boat-ul in districtul Kowloon, una din cele mai animate zone turistice cu numeroase baruri, cluburi si restaurante si un veritabil paradis al cumparaturilor. O atractie aparte o constituie Templul Wong Tai, care se va vizita la sosire. Seara cina festiva de Revelion cu program special. La Multi Ani ! Cazare Hong Kong.
Ziua 4. HONG KONG
Mic dejun. Timp liber in Hong Kong pentru activitati facultative. Nu ratati o vizita la Ocean Park, cea mai mare atractie a metropolei. Cazare Hong Kong.
Ziua 5. MACAO
Mic dejun. Timp liber in Hong Kong sau, optional, excursie cu vaporasul in Macao, supranumit si Las Vegas-ul Asiei, unde vom vizita Ruinele Sf. Paul, Muntele Fort si Colinele Perrtta, Insula Taipa, Templul A-Ma, Piata Leal Serrado. Dupa dejunul servit la un restaurant local, timp liber pana la transferul spre port pentru intoarcerea in Hong Kong. Cazare Hong Kong.
Ziua 6. BINE ATI VENIT LA BORD !
Mic dejun. Transfer in port pentru formalitatile de imbarcare la bordul vasului Costa Classica. Vasul paraseste portul ;a ora 21.30. Cazare la bord / pensiune completa.
Ziua 7. PE MARE – SUN & FUN
Zi de navigare pe mare. Timp liber pentru relaxare si participare la diversele activitati interactive organizate de personalul vasului. Cazare la bord / pensiune completa.
Ziua 8. MANILA, FILIPINE
Sosim la Manila dimineata poarta catre cele 7107 insule care formeaza arhipeleagul filipinez, oras fermecator, cosmopolit, seducator, centrul cultural al tarii, fiind locul cu cea mai mare comunitate de crestini din Asia. Intr-un tur de oras vom putea admira Catedrala, situata in vechiul cartier spaniol Intramoros, ale carui ziduri si bastioane pot fi vazute si astazi, Chinatown, Muzeul National. Ne vom plimba pe promenada Baywalk, vom vizita cateva biserici vechi spaniole, Palatul Prezidential Melacanang si vom descoperi obiceiurile si stilurile de viata atat de diferite ale acestui oras fermecator. Ridicam ancora la ora 19.00. Cazare la bord / pensiune completa.
Ziua 9. PE MARE
Zi de relaxare la bord in timp ce vasul navigheaza. Profitati de toate facilitatile care va sunt puse la dispozitie: piscine, sauna, jacuzzi, pista de jogging si multe altele. Serviti o prajitura italiana delicioasa in Il Dolce Amore si savurati un pahar de sampanie in Piazza Navona. Seara va asteapta diverse optiuni: spectacol de teatru broadway, muzica live, karaoke sau discoteca cu peretii din sticla, situata pe puntea superioara. Cazare la bord / pensiune completa.
Ziua 10. BORNEO, MALAEZIA
Vasul acosteaza dimineata ora 8.00 in Kota Kinabalu, Borneo, cea dea treia insula ca marime din lume, impartita intre Indonezia, Malaezia si Brunei. Ne aflam in Kota Kinabalu, pe coasta malaeziana a Marii Chinei de Sud. Orasul este o populara destinatie turistica si un punct ideal de plecare in explorarea insulei Borneo, inconjurat de jungle, parcuri naturale si lantul de munti Kinabalu, cel mai inalt din Asia de sud-est. Puteti alege sa va plimbati pe stradutele aglomerate admirand cladirile pitoresti, sa vizitati Galeriile de Arta sau sa participati la o excursie in inima padurii tropicale din Parcul National Kinabalu ( parte din patrimoniul UNESCO ), prilej de a vedea fauna si flora abundenta din aceasta parte a lumii. Seara vasul paraseste portul Kota Kinabalu la ora 18.00. Cazare la bord / pensiune completa.
Ziua 11. BANDAR SERI BAGAWAN, BORNEO, BRUNEI
Sosim dimineata in Bandar Seri Begawan, capitala Sultanatului de Brunei. Puteti opta sa va faceti propriul program sau sa participati la o excursie organizata. Merita vazut ‘Satul Plutitor’ Kampong Ayer cu sute de case care plutesc pe apele raului, Moscheea Omar Ali Saifuddien, Muzeul Regal care adaposteste diversele ‘comori’ si cadouri primite de sultan de-a lungul vremii, Muzeul Brunei cu o bogata colectie de arta islamica. Plecare ora 14.00. Cazare la bord / pensiune completa.
Ziua 12. PE MARE – SUN & FUN
Zi de navigare pe mare. Cazare la bord / pensiune completa.
Ziua 13. SINGAPORE
Ora 8.00 sosim in Singapore. Fondat ca o colonie britanica acum doua secole, ‘Orasul Gradina’ a devenit unul din cele mai prospere state din lume. Arhitectura urbana fascinanta, cu cladiri zgarie-nori care marginesc bulevardele largi, influentele amestecate chineze, indiene si malaeziene, clima tropicala, bucataria delicioasa, mall-urile ultramoderne si o vibranta viata de noapte, fac din Singapore o veritabila ‘perla a Asiei’, situat in topul celor mai vizitate orase ale lumii. Putem participa la un tur al orasului, in care vom vizita Orchard Road ( principala artera comerciala), Chinatown, Templul budhist Sasaranamsi, Riverside ( centrul colonial cu numerose statui, teatre, muzee, restaurante si baruri), Little India, cartierul Kampong Glam, cu templul Kwan Im Thong si Moscheea Sultanului. Dupa-amiaza se poate vizita Sentosa, un loc minunat pentru liniste si relaxare. Transportul se va face cu telecabina de pe muntele Faber, admirand panorama extraordinara a orasului. Veti admira Templul taoist Da Bogong, dupa care veti ‘plonja’ in fascinanta lume subacvatica a celui mai mare oceanarium tropical din Asia, cu peste 2500 de vietati marine, printre care peste zece specii de rechini, pe care ii puteti privi in timp ce va plimbati relaxati pe culoarele circulare din sticla. Dupa rechini urmeaza ‘parada’ delfinilor de la Dolphin Lagoon. Vasul ridica ancora la ora 19.00. Cazare la bord / pensiune completa.
Ziua 14. PE MARE – SUN & FUN
Zi de navigare pe mare. Cazare la bord / pensiune completa.
Ziua 15. HO CHI MIN, VIETNAM
Sosim la ora 8.00 in Ho Chi Minh, Vietnam, oras cunoscut si sub numele de Saigon, situat in apropierea Deltei Raului Mekong. Se pot vizita Catedrala Notre Dame, Palatul Reunificarii ( fostul Palat Prezidential ), Muzeul Razboiului, Vechiul Oficiu Postal Saigon, Cartierul Chinezesc, Piata Ben Thanh, Templul Doamnei Chineze. Putem de asemenea sa participam la o excursie optionala in Delta Mekong-ului, cu un popas la Templul Cao Dai, pentru a asista la o rugaciune de pranz, unde o multime de credinciosi imbracati in robe colorate, de diverse confesiuni si religii, impart acelasi templu, un amestec uimitor intre budism, taoism, crestinism si confucianism, tribut al spiritualitatii vietnameze native. Fom face o minunata plimbare cu barca printre lacurile si canalele din Delta Mekong-ului, cu popasuri in sate traditionale, unde vom avea ocazia sa descoperim viata fascinanta a localnicilor si sa degustam delicoasele fructe din livezile lor bogate. Parasim Ho Chi Minn ora 16.30. Cazare la bord / pensiune completa.
Ziua 16. PE MARE
Timp liber la bord pentru relaxare in timp ce vasul navigheaza de-a lungul coastei Vietnamului. Cazare la bord / pensiune completa.
Ziua 17. DA NANG, VIETNAM
Acostam dimineata in cel de-al doilea oras vietnamez, situat intre Hoian si Saigon, renumit mai ales datorita plajelor superbe. Se pot vizita Muntii de Marmura cu numeroase pesteri, grote si temple budhiste. Plecare ora 19.00. Cazare la bord / pensiune completa.
Ziua 18. SANYA, CHINA
Vasul acosteaza la ora 7.00 in Sanya, China. Insula tropicala, cu plaje paradisiace marginite de paduri de palmieri, cea mai vestita destinatie exotica a Chinei. Timp liber in care putem cutreiera plajele si stradutele locale, sa admiram peisajele pitoresti populate de numeroase colonii de maimute. Parasim Sanya la ora 14.00. Cazare la bord / pensiune completa.
Ziua 19. HONG KONG
Ne intoarcem in Hong Kong, sosind imediat dupa pranz. Timp liber. Seara debarcare, transfer la aeroport pentru zborul de intoarcere in tara. Noapte in avion.
Ziua 20. BUCURESTI
Sosire in Bucuresti dimineata.

SERVICII INCLUSE:

● zbor Bucuresti – Hong Kong – Bucuresti;
● transferurile cuprinse in program, transport pe durata programului cu autocar modern ;
● cazare 4 nopti cu mic dejun in Hong Kong in hotel de 4* si 13 nopti cu pensiune completa pe vasul Costa Costa Classica 4*+, in cabine interioare ( vezi supliment cabine exterioare ) ;
● participarea la toate activitatile de divertisment si accesul la toate facilitatile vasului pe durata croazierei (piscina, spectacole, cabaret, discoteca, sala de fitness etc) ;
● vizitele cuprinse in program ;
● ghid insotitor roman pe durata excursiei.

NU SUNT INCLUSE IN COSTUL PROGRAMULUI:

● asigurarea medicala
● taxele de aeroport 329 € si taxele portuare 130 € ;
● excursiile optionale organizate in porturile in care acosteaza vasul;
● bauturile pe vapor, masajul, salonul de cosmetica, alte servicii nementionate;
● supliment cabine exterioare pe vapor: 200 €
● taxele de serviciu (bacsisurile) se achita la debarcare direct la casieria vasului ;
● cina festiva de Revelion in Hong Kong 55 €;

Tabel cu lista de preturi

Perioada 5
29-Dec-09 - 17-Ian-102795

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/circuit
  • Tip transport:
  • Tip masa:

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Contacteaza Agentie: VIRGIN TOURS