Destinatii Europene

Croaziera 3 zile in Insulele Fiji

Categorie Oferta:
Destinatii Internationale
Tip Oferta Turism:
Circuit
Durata:
3 zile
Valabilitate Oferta:
06/08/2010 - 31/03/2011
Pret Total:
640 € (213.33€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

  • litoral

Descriere Oferta Turistica:

Bun venit în Mările Sudului!
Croaziere in Insulele Fiji

Imaginaţi-vă că vă aflaţi pe o insulă împrejmuită de palmieri ce se unduiesc uşor în bătaia vântului şi în fiecare dimineaţă vă plimbaţi pe o plajă pustie cu nisip de un alb imaculat, iar de jur împrejur vedeţi doar apa scânteietoare a oceanului. Bun venit în croaziera de lux pe Mările idilice ale Sudului. Relaxaţi-vă în atmosfera plăcută de la bordul vasului dumneavoastră. Bucuraţi-vă de soare, înotaţi sau scufundaţi-vă în apele limpezi. Faceţi o excursie într-un sat fijian izolat, pentru a cunoaşte ospitalitatea Mărilor Sudului. Alegeţi una dintre croazierele noastre în Insulele Fiji.

Insulele Yasawa
Pentru a vă bucura de o vacanţă autentică în Insulele Fiji, de frumuseţea încântătoare a apelor limpezi, vă recomandăm Insulele Yasawa situate la 40 de km nord-vest de Nadi. Acestea sunt renumite pentru plajele pitoreşti şi lagunele liniştite. Insulele se întind pe o suprafaţă de aproximativ 90 de km. Lanţul insular se află departe de principala insulă din arhipelag, la aproximativ 4 ore de navigat, păstrându-şi astfel calmul şi farmecul tradiţional, cu sate care şi-au conservat tradiţiile.

Pentru că vasul dumneavoastră acostează în fiecare zi pe o altă insulă, multitudinea acestora oferă peisaje diferite în fiecare zi: recife coraliere, lagune, ape turcoaz, plaje cu nisip de un alb imaculat şi golfuri spectaculoase.

O gamă variată de itinerarii permite explorarea insulelor, desfăşurarea de activităţi diverse pe plajă, vizitarea satelor fijiene izolate, înotul sau scufundările în unele dintre cele mai limpezi ape din Oceania. Pentru a cunoaşte farmecul arhipelagului, nicio vacanţă în insule nu ar fi completă fără o croazieră Blue Lagoon.

Croazieră de 3 zile
Vasul: Fiji Princess
Imbarcare in Lautoka - Sambata ora 10.00
Debarcare in Lautoka – Luni ora 16.00

Ziua 1: Traseul originar al croazierei Blue Lagoon în Insulele Fiji, Pacificul de Sud
Croaziera Blue Lagoon urmează itinerariul iniţial, stabilit în urmă cu mai bine de 55 de ani. În timp ce navigăm spre Insulele Yasawa, dimineaţa suntem invitaţi la ceai, apoi la masa de prânz. Petrecem după amiaza pe tărm. Puteţi înota sau puteţi face snorkeling înainte de a vizita un sat tradiţional fijian şi o piaţă de scoici. De asemenea, puteţi participa la ceremonia tradiţională Yaqona de întâmpinare. Pe vas, seara începe cu cina de bun venit oferită de căpitanul acestuia. După cina, vă puteţi relaxa ascultând cântece specific fijiene cântate de membrii echipajului.

Ziua 2: Mic dejun urmat de o croazieră spre o insulă de vis
După o baie în ocean dis de dimineaţă şi un mic dejun tihnit, pornim spre încântătoarea insulă Nanuya Lailai. Acolo vă stau la dispoziţie o gamă variată de activităţi: înot, snorkeling, volei, plimbări în natură; puteţi descoperi corali sau puteţi hrăni peşti sau pur şi simplu vă puteţi odihni la umbra unui cocotier.
Masa de prânz este servită pe plajă.
Seara este rezervată unui ospăţ tradiţional, pregătit special pentru dumneavoastră. Mâncarea este preparată într-un cuptor de pământ denumit Lovo. Masa este servită în aer liber, după care puteţi lua parte la o petrecere pe plajă.

Ziua 3: Finalul croazierei
După micul dejun, pornim spre destinaţia finală, având suficient timp la dispoziţie pentru înot sau snorkeling într-un recif coralier. Meniul pentru masa de prânz, servită la bordul vasului, include paste delicioase. Vasul de croazieră ne poartă înapoi spre Lautoka. Ceaiul de după amiază este servit înainte de acostare. Amintirea de final a croazierei dumneavoastră va fi cântecul de rămas bun “Isa Lei” cântat de membrii echipajului.


Tarife in euro/cabina:

Puntea Orchid (Bridge)
Dubla: 1.200 €
Single : 1.100 €
Copii sub 15 ani: 90 €


Puntea Frangipani (puntea A)
Dubla: 1.050 €
Single: 870 €
Tripla: 1.250 €
Copii sub 15 ani: 90 €

Puntea Hibiscus (puntea principala)
Dubla: 640 €
Single: 495 €
Copii sub 15 ani: 90 €

De aceea s-a filmat Celebrity Love Island în Fiji. Cu un cer senin, plaje neatinse marginite de palmieri şi facilităţi private pe insulă, visul unei aniversări perfecte poate deveni realitate cu croaziera Blue Lagoon. Din ce în ce mai mulţi oameni aleg croazierele exotice , atunci când se gândesc la nuntă, luna de miere sau o aniversare. Scopul nostru este simplu: dorim ca dumneavoastră să aveţi amintiri plăcute împreună cu noi, cu ocaziile considerate punct culminant al vieţii dumneavoastră.


Pachete

Croaziera de nuntă
Indiferent dacă alegeţi să vă căsătoriţi în paradisul insulei private, Nanuya Lailai, sau la bordul vaselor, experienţa va fi de neuitat. Nunţile la apus pe plajă sunt cele mai populare, cu schimbarea jurămintelor în condiţii tropicale încântătoare, pe fundalul unui cer auriu la apus de soare, oglindit în lagunele de cristal ale insulelor Yasawa. Avem trei pachete de croaziere de nuntă ce includ totul de la licenţa pentru căsătorie până la oficiantul cununiei, chiar şi fotograful şi un album. Lăsaţi persoana care se ocupă de planificarea nunţilor în croazieră să preia tot stresul organizării acestei ocazii speciale.
Opţiuni nunţi:
• Pachet Club Wedding
• Pachet Princess Wedding
• Pachet Royal lagoon Wedding
Dacă vă însoţesc prietenii şi familia , avem o incredibilă ofertă: rezervaţi şase cabine şi primiţi GRATUIT o Club wedding! Sau solicitaţi oferta noastră pentru tarifele acordate grupurilor !

Croaziera de lună de miere
Blue Lagoon are două pachete de croaziere Luna de Miere care oferă o surpriză unică şi romantică:
• Lover`s Breakfast (micul dejun al îndrăgostiţilor)
ne ocupăm de transferul privat până la chei de la salonul de pre-îmbarcare. În dimineaţa următoare se va servi un mic dejun intim în cabina dumneavoastră, cu o sticlă de vin spumos şi cadouri „pentru el şi pentru ea”. După micul dejun vă puteţi bucura de o jumătate de oră de masaj „pentru el şi pentru ea” şi un desert de ciocolată înainte de culcare.
• Honeymoon in Heaven (Luna de miere în paradis)
Cel mai adevărat mic dejun în pat într-una din dimineţi o jumătate de oră de masaj „pentru el şi pentru ea” desert de ciocolată înainte de culcare în fiecare seară, cadouri „pentru el şi pentru ea” şi o cină privată la lumina lumânărilor într-una din seri, însoţită de o sticlă de şampanie.

Croaziera Aniversară
Reînnoirea jurămintelor este un moment foarte special în viaţa dumneavoastră. Atunci vă opriţi şi reflectaţi la ceea ce a fost, ce este acum şi ce urmează. Este un moment în care vă reafirmaţi iubirea ajunsă la maturitate şi devenită mai profundă cu fiecare moment care s-a scurs. Iar la Blue Lagoon avem grijă ca acest eveniment să fie special, romantic şi foarte personal pentru a vă putea aminti de el multă vreme de acum încolo. Cu trei pachete aniversare din care puteţi alege, cu siguranţă veţi avea parte de momente memorabile.


CROAZIERÄ‚ DE FAMILIE HOLIDAYS FIJI

O croazieră la Laguna Albastră poate fi o experienţă specială pentru întreaga familie. Pentru că din ce în ce mai multe familii aleg să împărtăşească experienţa unei croaziere South Pacific Blue Lagoon cu copii mai mici, am introdus cabine speciale. Acestea pot găzdui 2 adulţi şi 3 copii sub 15 ani. Copii mai mici de 2 ani călătoresc gratuit – astfel opţiunea unei croaziere de familie în Fiji devine mai atractivă.
Echipajul este extrem de încântat să aibă la bord copii şi depun eforturi pentru ca aceştia să se simtă bineveniţi. Exista pătuţuri şi scaune pentru copii la bord. În timpul vacanţelor şcolare, se organizeaza activităţi Kids’ Captain (căpitanul copiilor) la bord.


NOTA:
1. Tarife pentru cabine familiale:
(a) Maxim 2 adulti si 2 copii in cele 2 cabine disponibile pe toate puntile
(b) Maxim 2 adulti/3 copii disponibile numai pe puntea Frangipani pe vasele Fiji Princess (Gold) si Nanuya Princess (CLUB)
2. Tarife pentru copii aplicabile numai in cabine cu adulti:
(a) Maxim 3 pasageri pe cabina (2 adulti/1 copil sau 1 adult/2 copii) disponibile numai pe puntea Frangipani de pe vasele Fiji Princess (Gold) si Nanuya Princess (CLUB)
(b) Varste: Infant 0-2ani - gratuit, 2-15ani – se aplica tarifele pentru copii
3. Tarife valabile de la 1 Aprilie 2010 pana la 31 Martie 2011
4. Taxele guvernamentale sunt incluse
5. Tarifele sunt in euro/cabina
6. Tarife pentru programe de scufundari disponibile la cerere
7. Croaziera Istorica si Culturala se organizeaza de patru ori pe an


Acest itinerar, aşa cum este publicat, reprezintă un simplu ghid. Blue Lagoon Cruises Limited îşi rezervă dreptul absolut de a anula, modifica sau reprograma orice vas de croazieră, itinerar de croazieră, excursii la ţărm sau orice alte servicii în dacă este necesar din punct de vedere operaţional şi/sau pentru siguranţa şi/sau bunăstarea pasagerilor.

Pentru tarife in timp real, detalii si rezervari va rugam sa contactati agentia DESTINATION TRAVEL.

Tabel cu lista de preturi

Perioada 5
06-Aug-10 - 31-Mar-11640

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/circuit

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Contacteaza Agentie: DESTINATION TRAVEL