Destinatii Europene

CITY BREAK - Praga - Orasul de Aur

Categorie Oferta:
Destinatii Uniunea Europeana
Tip Oferta Turism:
City Break
Durata:
4 zile
Valabilitate Oferta:
29/09/2011 - 02/10/2011
Pret Total:
150 € (37.5€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

  • monumente istorice
  • centre shopping

Descriere Oferta Turistica:

PRAGA - ORASUL DE AUR 2011

Splendoarea si frumusetea orasului Praga, un oras pur si simplu incomparabil, lasa asupra celor care au placerea de a il vizita, o impresie ce nu paleste niciodata. Praga este un oras neobisnuit de frumos, ca un amfiteatru natural prin care raul Vltava isi croieste drum nestingherit printre mii de ani de eforturi si realizari arhitectonice. Vin-o in Praga si aduna amintiri pentru o viata !

Ziua 1. ROMANIA – PRAGA
Plecare dimineata devreme din tara. Traversam nordul Ungariei. Ajungem la Budapesta. Tur panoramic cu autocarul prin orasul cunoscut sub numele de „Perla Dunarii” la obiectivele: Piata Eroilor, cu Monumentul Millenium, Bd Andrassy, Opera de Stat, Biserica Sf. Stefan, Parlamentul Ungariei, malurile Dunarii, Podul cu lanturi, Podul Elisabeta, apoi admiram Monumentul Gellert si vizitam Cetatea Buda cu Palatul Regal, Poarta Leilor, Biserica Matyas, bastionul Pescarilor. Ne delectam cu superba panorama care se deschide asupra Budapestei.Pauza pentru masa. Ne indreptam apoi spre Praga, bijuteria Cehiei. Cazare hotel 3* in Praga.

Ziua 2. PRAGA...Orasul de aur ! CASTELUL HRAD SI CATEDRALA SF. VITUS
Mic dejun. . Astazi vizitam Praga, „orasul de aur” sau „orasul celor 100 de turnuri”, capitala Cehiei, situata pe raul Vltava, locul nasterii lui Franz Kafka si orasul Castelului Hrad, bijuterie baroca suspendata pe malul vestic al raului... Vizita porneste de pe Dealul Hradcany, de la Castelul Hrad, un ansamblu superb de palate rezidentiale, curti interioare, porti si biserici, dintre care se remarca: Palatul Regal si Biserica Sf. Gheorghe. Bijuteria Hradului este insa catedrala gotica Sf. Vitus, una dintre cele mai frumoase biserici ale Cehiei. Coboram treptele spre Cartierul Mic (Mala Strana), un ansamblu de curti, stradute, biserici, palate si resedinte mici, care oscileaza intre sumbrul stil medieval si dulcele stil baroc. Timp liber pentru plimbari, cumparaturi sau vizite individuale. Intalnire cu ghidul, apoi vizita in Nove Mesto (Orasul Nou) dominat de Piata Welceslas (Václavske námìstí) cu Muzeul National si statuia ecvestra a Sfantului Welceslas. Este inima comerciala a orasului, din ea pornind cateva stradute cu magazine cochete, admiram hoteluri minunate, artere comerciale, magazine cu bijuterii si cristaluri de Bohemia...Cazare la hotel 3* in Praga.

Ziua 3. PRAGA – ORASUL DE AUR
Mic dejun. Ne continuam vizitele in Praga. Vizitam Orasul vechi (Stare Mesto), pornind din Piata Orasului Vechi (Staromestske Namesti), cu: Biserica Sf. Maria din Tynn si celebrul Turn al Primariei, cu ceasul astronomic vechi de peste 500 de ani. Pe stardutele care duc la Podul Carol gasiti magazine pline de: jucarii din lemn, obiecte din portelan, cristal de Bohemia, lumanari parfumate, bijuterii superbe, palarii, papusi de portelan, alte obiecte de artizanat, printre care se strecoara restaurantele cu specific local, recunoscute pentru mancarurile savuroase, dar mai ales pentru berea Plzen. Pe stradutele inguste si pietruite ajungem la Podul Carol (Karluv Most) – cel mai faimos pod medieval din Praga, construit din piatra. Timp liber pentru cumparaturi. Plimbare de seara in Praga... Cazare la hotel 3* in Praga.

Ziua 4 . PRAGA - ROMANIA
Dupa micul dejun ne imbarcam pentru intoarcerea in Romania. Pe traseu oprire in Bratislava unde vom face un tur panoramic al orasului vechi. Pauza pentru masa si cumparaturi in central orasului Bratislava. Ne continuam traseul spre tara cu scurte pauze .Sosim in tara in timpul noptii, in functie de trafic si formalitatile vamale.

Tabel cu lista de preturi

Perioada SingleDoubleTripleA 3-a persPret pers/circuit
29-Sep-11 - 02-Oct-11----150

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/noapte
  • Tip transport:
  • Tip masa:
  • Pretul include:
  • · transport cu autocar modern, clasificat conform normelor internationale;
  • · cazare 3 nopti cu mic dejun, la hotel 3*;
  • · vizite ghidate;
  • · ghid – insotitor de grup!
  • Pretul nu include:
  • · Intrarea la obiectivele turistice
  • Asigurarea medicala
  • · Orice servicii turistice care nu sunt mentionate la rubrica \"tariful include\"

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Oferta Postata de agentia de Turism " LUP TRAVEL"

Total Oferte de Turism (2)
Ultimele Oferte Turistice Postate:

Contacteaza Agentie: LUP TRAVEL