Destinatii Europene

CIRCUIT VIENA BUDAPESTA 7 ZILE AUTOCAR

Categorie Oferta:
Destinatii Uniunea Europeana - Evenimente
Tip Oferta Turism:
Circuit
Durata:
7 zile
Valabilitate Oferta:
23/05/2012 - 11/09/2012
Pret Total:
299 € (42.71€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

  • muzee
  • monumente istorice
  • centre shopping

Descriere Oferta Turistica:

Plecari: 11.Sep.2012, 22.Aug.2012, 17.Jul.2012, 23.May.2012
» Transport: cu Autocar
» Durata: 7 zile
» Pret: de la 299 EURO de persoana
» Categorie cazare 3*
» Traseu: VIENA - BUDAPESTA

Ziua 1: BUCURESTI – TIMISOARA
Plecare la ora 07:00 din Bucuresti din fata Ateneului Roman. Deplasare pe traseul Bucuresti - Pitesti – Rm Valcea – Sibiu - Deva – Timisoara. Cazare hotel 3* in Timisoara.

Ziua 2: TIMISOARA – VIENA (500 km)
Mic dejun. Vom pleca devreme catre Viena unde vom ajunge dupa pranz. Vom face un tur panoramic al orasului. Vom admira Ringul Vienez cu Opera de stat, Palatul Imperial Hofburg (fosta resedinta a dinastiei Habsburgilor), Piata Maria Thereza, Parlamentul, Primaria, Catedrala Sfantul Stefan. Cazare hotel 3* in Viena.

Ziua 3: VIENA
Mic dejun. Astazi va propunem o vizita optionala la Palatul Schonbrunn impreuna cu insotitorul de grup. Palatul are peste 1400 de camere dintre care pot fi vizitate 40. Fatada palatului are lungimea de 175 de metri si este impodobit cu coloane clasice si ferestre. Fatadele sunt vopsite cu celebrul „galben de Schonbrunn” sau galbenul Maria Theresa. In mare parte Palatul Schonbrunn pastreaza liniile stilistice trasate de imparateasa Maria Theresa, care a fost singura femeie din familia Habsburg incoronoata la numai 23 de ani, în 1740. Dupa amiaza vom avea timp liber pentru vizite individuale si pentru cumparaturi. Cazare hotel 3* in Viena.

Ziua 4: VIENA
Mic dejun. Optional, excursie in imprejurimile Vienei (partea de sud), cu vizitarea orasului roman Baden – faimos pentru izvoarele termale, Mayerling – capela in memoria Printului Rudolf si a baronesei Vetsera, padurile vieneze, precum si cel mai mare lac subteran din Europa - “Seegrotte”. Cazare in Viena.

Ziua 5: VIENA – BUDAPESTA (240 km)
Mic dejun. Astazi vom porni spre Budapesta unde vom ajunge dupa pranz. Vom face un tur panoramic si vom vedea principalele obiective turistice ale orasului: Bastionul Pescarilor, Parlamentul, Podul cu lanturi, Biserica Matyas, Palatul Regal, Bulevardul Andrassy. Cazare hotel 3* in Budapesta.

Ziua 6: BUDAPESTA
Mic dejun. Vom avea timp liber in Budapesta pentru vizite individuale si cumparaturi. Seara, optional va propunem o croaziera pe Dunare cu cina. Cazare hotel 3* in Budapesta.

Ziua 7: Mic dejun. Vom porni catre tara pe urmatorul traseu: BUDAPESTA – Timisoara – Deva – Sibiu – Rm Valcea – Pitesti – BUCURESTI.

008

Supliment camera single: 150 euro
Supliment pentru plecarea din 11 septembrie: 35 euro/persoana
Reducere a treia persoana in camera (pat suplimentar): 20 euro
Reducere copil 2-11 ani in camera cu doi adulti: 30 euro
GRUP MINIM: 40 PERSOANE
Pentru grup mai mic de 40 de persoane tarifele se modifica astfel:
Supliment grup 36-39 persoane: 15 EUR/persoana
Supliment grup 31-35 persoane: 30 EUR/persoana
Supliment grup 25-30 persoane: 45 EUR/persoana
Clasificarea pe stele a unitatilor de cazare din program este cea atribuitade oficialitatile de resort din Romania, respectiv Austria si Ungaria, conform standardelor proprii;
Conducatorul de grup roman isi rezerva dreptul de a modifica programul in functie de anumite situatii obiective ce pot interveni in timpul excursiei.
Documente necesare calatoriei: pasaport valabil cel putin 6 luni de la data intoarcerii sau carte de identitate valabila. Toti copiii ce nu poseda carte de identitate au nevoie de pasaport individual sau trebuie trecuti pe pasaportul parintilor.
Agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu.
Distributia camerelor la hotel se face de catre receptia acestuia; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de insotitorul de grup.
Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif etc.); in momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.
Tariful pentru copil este valabil in cazul in care acesta sta in camera cu doi adulti. Pentru a beneficia de tariful de copil acesta trebuie sa nu fi implinit varsta de 11 ani. Copiii sub 18 ani care calatoresc singuri sau doar cu unul dintre parinti, vor trebui sa prezinte la vama acordul parental al ambilor parinti sau al celui care nu-i insoteste (dupa caz), obtinut la notariat; daca adultul insotitor nu este unul dintre parinti, acesta trebuie sa aiba asupra sa si cazier judiciar
Prezentul document constituie anexa la contractul de prestari servicii.
Asezarea in autocar se face in ordinea inscrierilor, incepand cu bancheta a doua.

Servicii incluse:
SERVICII INCLUSE
Transport cu autocar (standard international) conform itinerariului
6 nopti cazare la hoteluri de 3 stele cu mic dejun: 1 noapte Timisoara, 3 nopti Viena, 2 nopti Budapesta
tur panoramic in: Viena si Budapesta
excursii si vizite conform programului
insotitor roman de grup

SERVICII NEINCLUSE
intrari la obiectivele turistice
asigurarea medicala
asigurarea storno

Tabel cu lista de preturi

Perioada 5
23-Mai-12 - 11-Sep-12299

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/circuit
  • Tip transport:
  • Tip masa:

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Oferta Postata de agentia de Turism " Agentia de Turism PREMIER TOUR"

Total Oferte de Turism (1243)
Ultimele Oferte Turistice Postate:

Contacteaza Agentie: Agentia de Turism PREMIER TOUR